?>

15 Temmuz'un 8. Yıl Dönümünde Vali Zorluoğlu'ndan Mesaj

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletimizin kahramanlık destanını bir kez daha andı.

Diyarbakır - 1 yıl önce

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" vesilesiyle mesaj yayımlayan Vali Zorluoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Bugün, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, aziz milletimizin kahramanlık destanını bir kez daha anıyoruz. Ülkemizin dünya çapında etkili bir güç haline gelmesini, tüm mazlumların en güçlü savunucusu olmasını, adaletsizlik ve hukuksuzluk karşısında dimdik durmasını hazmedemeyen iç ve dış düşmanlar, kahraman silahlı kuvvetlerimizin içine sızdırdıkları FETÖ piyonlarını 15 Temmuz gecesi harekete geçirerek tarihte eşi benzeri görülmemiş bir ihanet girişiminde bulunmuş, vatanımızı bölüp parçalamaya ve işgal etmeye kalkışmışlardır. Ancak bu hainlere karşı Yüce Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve çağrısı üzerine cesurca sokaklara çıkmış, kendini siper etmiş, canı pahasına milli ve manevi değerlerine, demokrasiye, bağımsızlığına ve geleceğine sahip çıkmıştır. Bu onurlu duruşla aziz milletimiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun bu topraklarda sonsuza kadar yaşayacağını göstermiş, bundan sonra benzeri hain girişimlere karşı en güçlü şekilde direneceğini kanıtlamış ve tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkılacağını öğretmiştir.”
Vali Zorluoğlu mesajının devamında şunları belirtti: “Biz de, ecdadımızın verdiği destansı mücadelelerin ve kazanılan eşsiz zaferlerin mirasçıları olarak, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı kardeşlik ruhuyla vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, 15 Temmuz gecesi sabaha kadar meydanları dolduran milyonlarca vatandaşımızdan, şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman Emniyet Teşkilatımız mensuplarından şahadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle aziz hemşerilerime en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Haftanın Öne Çıkanları

Omurilik darlığı yıllar içinde yayılıyor!

2024-07-11 12:47 - Sağlık

MEB'den "masal kitabı" açıklaması

2024-07-09 14:06 - Ekonomi

Mala Kale Aşireti'nden Dermanbaba'ya Ziyaret

2024-07-10 11:46 - Diyarbakır

Diyarbakır'da erkek cinayeti!

2024-07-09 22:28 - Diyarbakır

İstanbul'da uçuşların yüzde 10'u iptal edilecek

2024-07-11 07:37 - Güncel

Çocuk ve ergenler ekran yüzünden öfke ve inat yapıyor

2024-07-08 13:06 - Sağlık

Deprem bilimcileri Malatya fayını inceliyor

2024-07-09 11:39 - Bölge

Siirt'te mera ıslah projeleri ile hayvancılık gelişiyor

2024-07-09 12:37 - Bölge

Kavunlar Tezgahta Yerini Aldı

2024-07-10 14:25 - Diyarbakır

Türkiye Aile Destek Programı ile temmuzda 4 milyar TL'lik destek ödemesi yapıldı

2024-07-11 13:03 - Ekonomi

İlgili Haberler

Otomobile Tutunan Kişi, Trafiği Tehlikeye Sürükledi

11:33 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Başıboş Köpek Dehşeti

11:15 - Diyarbakır

Hani Devlet Hastanesi’nde Dijital Dönüşüm

11:10 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Çocuklar İçin Dijital Güvenlik Alarmı: "Çocuklar Güvende" Uygulaması Yayında!

10:57 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Sur İlçesindeki Şehrin En Dar Sokağı, Turistlerin İlgi Odağı Oldu

10:41 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Otomobile Tutunan Kişi, Trafiği Tehlikeye Sürükledi

11:33 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Başıboş Köpek Dehşeti

11:15 - Diyarbakır

Hani Devlet Hastanesi’nde Dijital Dönüşüm

11:10 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Çocuklar İçin Dijital Güvenlik Alarmı: "Çocuklar Güvende" Uygulaması Yayında!

10:57 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Sur İlçesindeki Şehrin En Dar Sokağı, Turistlerin İlgi Odağı Oldu

10:41 - Diyarbakır