?>

43 derece sıcakta mercimek hasadı

Türkiye’nin hububat ambarı olarak nitelendirilen Şanlıurfa’da mercimek hasadı başladı. İşçiler tarlada yaklaşık 43 dereceyi bulan sıcakta çalışıyor..

Ekonomi - 4 yıl önce

Türkiye’nin hububat ambarı olarak nitelendirilen Şanlıurfa’da mercimek hasadı başladı. İşçiler tarlada yaklaşık 43 dereceyi bulan sıcakta çalışıyor. Dünyanın en kaliteli mercimeği olan kırmızı mercimek üretiminde söz sahibi olan Şanlıurfa’da çiftçiler, 2022 yılı hasat sezonunu açtı. Türkiye’nin tahıl ambarı olarak adlandırılan Şanlıurfa’da mercimek hasadı başladı. Çiftçiler mercimek hasadının başladığını belirterek, bu yılki mercimek veriminin bol yağış nedeniyle geçen seneki verimden daha fazla olduğunu söyledi. Sabahın erken saatinde işe başlayan işçiler, tarlada 43 dereceyi bulan sıcakta çalıştıklarını söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Personel hizmeti alınacaktır

2022-05-24 00:00 - -

Düzce Kadın Futbol takımı 2. Lig’e yükseldi

2022-05-30 00:00 - Spor

Bodrumdaki bir lahmacunun fiyatına Gaziantep’te 20 lahmacun yeniyor

2022-05-24 00:00 - -

Bakım onarım hizmeti alınacaktır

2022-05-31 00:00 - -

43 derece sıcakta mercimek hasadı

2022-05-31 00:00 - Ekonomi

Üniversite öğrencileri halı üretim tesisini gezdi

2022-05-31 00:00 - Ekonomi

Sağlık için pedal çevirdiler

2022-05-25 00:00 - Sağlık

Kayserispor’un kart raporu

2022-05-25 00:00 - Spor

Yöresel lezzet gelir kapıları oldu

2022-05-25 00:00 - Ekonomi

ABD’deki ilkokul saldırganı, saldırıyı Facebook hesabında paylaşmış

2022-05-25 00:00 - Dünya

İlgili Haberler

Sarıgöl'den Yeni Yıl Sofralarına Lezzet: Yılbaşı Üzümleri Hasadı Başladı

15:29 - Ekonomi

İmalat Sektörüne 50 Milyar TL Destek! Sigortalı Sayısını Koruyan İşletmelere Kişi Başı 3.500 TL Hibe

13:30 - Ekonomi

Eskişehir, Salep Üretiminde Geleceğin Merkezi Olabilir

11:19 - Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, Perakende Sektöründe İdari Para Cezalarını Yükseltti

10:10 - Ekonomi

Havalar soğudu uzmanalar uyardı

10:42 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Sur’da Harabe Yapılar Gençleri Tehdit Ediyor

15:19 - Diyarbakır

Teknoloji Çocukları Uzaklaştırmak Değil, Bilinçli Kullanımı Öğretmek Gerekiyor

13:54 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın vazgeçilmezi: Kışlık kavurma  

13:24 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Yetiştirilen Keçi Eti, Sağlık için İdeal

12:52 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kuruyemişler İçin Uyarı: "Nemli ve Sıcak Ortamlardan Kaçının"

12:46 - Diyarbakır