?>

81 İlden 113 Polis Seferihisar’da Buluştu

İzmir Seferihisar’da düzenlenen “Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursu”, 81 ilde görev yapan güvenlik ve çevik kuvvet personelinin katılımıyla başladı. Programın açılışına Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da katıldı.

Güncel - 9 ay önce

İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Seferihisar Tesisleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen polisleri ağırlamaya başladı. 24–28 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursu”, 81 ilin Güvenlik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerinde görev yapan 113 personelin katılımıyla resmen start aldı.

Eğitim programının açılışına, Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da teşrif ederek katılımcılara başarı dileklerinde bulundu. Müdür Erdoğan, toplumsal olaylara müdahalede müzakerenin önemine vurgu yaparak, modern polislik anlayışında iletişim ve kriz yönetiminin kritik rol oynadığını belirtti.

Beş gün sürecek kurs kapsamında, personel; toplumsal olaylarda gerilimi azaltma yöntemleri, iletişim stratejileri, kriz anlarında doğru karar alma süreçleri ve sahada barışçıl çözümü sağlamaya yönelik taktikler üzerine kapsamlı eğitimler alacakları belirtilirken, dha önce Diyarbakır'da il emniyet müdürlüğünde Güvenlik Şube müdürü olarak görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Noyat'ta programda eğitimen olarak görev aldı.

Seferihisar’ın sakin atmosferinde yürütülen programın, hem mesleki becerilerin gelişmesine hem de iller arası koordinasyonun güçlenmesine katkı sunması hedefleniyor. Kursun sonunda katılımcılara başarı belgeleri takdim edilecek.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’da Lahor Bitkisiyle Yapılan Mardin Badem Şekerleri İlgi Görüyor

2025-11-18 15:03 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Tarihi Bir Mekân: Şeyh Tahir Halvet Baba Türbesi

2025-11-17 15:21 - Diyarbakır

AB’den ABD’nin 28 maddelik barış planı üzerinde çalışılması gerektiği duyurusu

2025-11-22 18:43 - Dünya

Zahide öğretmen 3 öğrencisine ışık oluyor

2025-11-24 07:43 - Eğitim

Mansur Yavaş’tan Mecliste Gergin Anlar ve Ulaşımda “Ücretsiz Taşıma” Mesajı

2025-11-21 15:40 - Siyaset

Yeniden Refah Partisi'nde "İstifa depremi"! O ildeki 5 ilçe başkanı birden bıraktı

2025-11-22 15:36 - Siyaset

İmralı kararı sonrası CHP'de şok istifa

2025-11-23 13:43 - Siyaset

2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde günün sonuçları

2025-11-19 01:12 - Spor

CHP kapatılabilir mi: Gökhan Günaydın rest çekti

2025-11-20 14:00 - Siyaset

Japonya’da Şiddetli Yangın: 170 Ev Zarar Gördü, Yüzlerce Kişi Tahliye Edildi

2025-11-19 10:41 - Dünya

İlgili Haberler

Vali Sözer, Şehit Ekrem Pehlivan’ın ailesini ziyaret etti

10:05 - Güncel

Başkan Durgut, İçişleri Bakanı Çiftçi ile bir araya geldi.

10:06 - Güncel

Motosiklet sürücülerine ’Reflektif Yelek Giy’, ’Görünür Ol’ uyarısı

10:06 - Güncel

Vali Sözer, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelini kabul etti

10:07 - Güncel

Jandarmadan dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirme

10:07 - Güncel

Günün Manşetleri

Dicle Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı

11:09 - Diyarbakır

Amedspor’un İstanbul sınavı başlıyor

10:51 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde Havuzbaşı Tesisleri Yenilendi

10:46 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 800 yıllık Zinciriye Medresesi

10:43 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Şüpheli Paket Paniği

16:31 - Diyarbakır