?>

Adana'da HÜDA PAR'ın soykırım suçu failleri hakkındaki kanun teklifine destek için çadır kuruldu

Adana'da HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı bünyesinde soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek vermek için kurulan çadırda vatandaşlara bilgilendirme yapılıyor.

Siyaset - 2 yıl önce

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan süreç devam ediyor.
HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin önümüzdeki günlerde Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.
Bu kapsamda HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı bünyesinde, merkez Seyhan ilçesi 5 Ocak Meydanı'nda çadır kurularak bilgilendirme yapılıyor.
İLKHA mikrofonuna konuşan HÜDA PAR Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yıldız değerlendirmelerde bulundu.

"Biz bu çadırı Gazze'deki kardeşlerimize destek amaçlı kurduk" Yasa teklifi hakkında vatandaşlara bilgilendirme ve teklife destek için çadır kurduklarını ifade eden Muhammed Yıldız, "Biz bu çadırı Gazze'deki kardeşlerimize destek amaçlı kurduk. Aksa Tufanı başladığından beri bu çadırı kuruyoruz. Şimdi kurmamızın nedeni HÜDA PAR'ın Meclis'e sunduğu yasa tasarısından kaynaklanıyor. Bu yasada Türkiye'den Filistin'e gidip Gazze'deki kardeşlerimizi katleden çifte vatandaşlar, vatandaşlıktan çıkarılsın ve Türkiye'deki mal varlıklarına el konularak aile fonuna el konulsun diye bu desteği veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

"İsmail Heniyye'nin TBMM'ye gelip bir konuşma yapmasını ve orada alkışlanmasını talep ediyoruz" Yıldız, "Geçmiş zamanlarda biz TBMM'de şimon peresin alkışlandığına şahit olduk. Geçenlerde ise büyük şeytan Amerika'nın kongresinde soykırım suçlusu netanyahunun alkışlanmasına şahit olduk. HÜDA PAR'ın Milletvekili Şahzade Demir'in de teklif ettiği gibi İsmail Heniyye'nin TBMM'ye gelip bir konuşma yapmasını ve orada alkışlanmasını talep ediyoruz. Ancak bu şekilde TBMM'nin şerefi korunmuş olacaktır." dedi.

Kurulan çadırın çarşamba gününe kadar süreceği öğrenildi. 
Haftanın Öne Çıkanları

Türksat 6A geçici yörüngesine ulaştı

2024-07-20 15:49 - Bilim ve Teknoloji

Bakan Kacır: Sanayicilerimizle yakın iş birliğimizi sürdürmeye kararlıyız

2024-07-26 10:22 - Bilim ve Teknoloji

Trump'ın suikast girişiminde kulağına isabet eden şeyin kurşu olduğu teyit edildi

2024-07-27 13:17 - Dünya

Adana'da 11 kilogram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama

2024-07-21 17:03 - Asayiş

Diyarbakır’da Yaz Aylarında Ağaçların Verimli Sulanması İçin İpuçları

2024-07-23 17:01 - Diyarbakır

Nijer'de askeri birliğe saldırı: 15 ölü

2024-07-24 07:58 - Dünya

Vatandaşlardan HÜDA PAR'ın kanun teklifine destek

2024-07-20 16:20 - Bölge

Kaya: Soykırım suçuna karışan çifte vatandaşlar ortaya çıkarılıp cezalandırılmalı

2024-07-24 11:15 - Güncel

BESO Başkanı Çiftçi: Eğitime çok önem veriyoruz

2024-07-25 09:44 - Ekonomi

Telefon Tamircisinin Patlayan Batarya İle Sınavı

2024-07-26 14:18 - Bölge

İlgili Haberler

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu

13:07 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı kabul

23:13 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan AK Parti’ye ziyaret

17:15 - Siyaset

Miniklere bisiklet hediyesi

14:03 - Siyaset

Bakan Göktaş: "Bizim görevimiz hain darbe girişimini yapanların bir daha teşebbüs etmemesini sağlamak"

14:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sultan Alparslan Sevdasını Ömrüne Sığdırdı

16:33 - Diyarbakır

30 Yıllık Arzuhalcilerden Yapay Zekâ Uyarısı

15:19 - Diyarbakır

Kayapınar'daki İş Yeri Kurşunlamasında Şüpheli Tutuklandı

15:16 - Diyarbakır

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

14:47 - Diyarbakır

Diyarbakırlı Seyyar Esnaftan Gençlere Unutulmayacak Mesaj

13:41 - Diyarbakır