?>

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü futbol takımı, 10. grup finaline yükseldi

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen iller arası futbol müsabakasında başarılı bir performans sergileyen Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı, 10. Grup Final müsabakasına çıkmaya hak kazandı.

Asayiş - 9 ay önce

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen iller arası futbol müsabakasında başarılı bir performans sergileyen Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı, 10. Grup Final müsabakasına çıkmaya hak kazandı.

Müsabakaların Erzurum’da gerçekleştirilen eleme aşamalarında güçlü rakipleri karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı, çeyrek finalde Kars İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı ile karşılaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada, rakibini 4-3 mağlup eden Ağrı ekibi, yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı ve Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı ile karşılaşan Ağrı ekibi, her iki maçı da kazanarak adını finale yazdırdı.

Turnuvada sergilediği oyunla dikkatleri üzerine çeken Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı, 28 Şubat 2025 tarihinde saat 15.00’te Erzurum’da düzenlenecek 10. Grup Final müsabakasında sahaya çıkacak.

Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, müsabakalar boyunca gösterdiği performans nedeniyle futbol takımını tebrik ederek, "Takımımızın ortaya koyduğu mücadele ve azim bizleri gururlandırdı. Oynadıkları oyunla büyük bir başarıya imza attılar. 10. Grup Final müsabakasında da aynı inanç ve kararlılıkla sahaya çıkacaklarına inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı, 10. Grup Final müsabakasını kazanması halinde turnuvada Türkiye finaline yükselecek.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Vergi haftası törenle kutlandı

2025-02-25 00:08 - Güncel

Zonguldak’ta canlı hayvan taşıyan kamyon devrildi, onlarca tavuk telef oldu

2025-02-25 00:03 - Asayiş

Görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru şehit oldu

2025-02-25 00:12 - Asayiş

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası İstanbul Valiliği’nden açıklama

2025-02-25 01:33 - Asayiş

Acun Ilıcalı: "Biz arı kovanına çomağı soktuk"

2025-02-25 01:28 - Spor

Arıcılar kovan başına 5 kilogram indirimli şeker desteği istiyor

2025-02-23 00:03 - Ekonomi

İlhan Palut: "3 puan önemli ama hala rahat değiliz"

2025-02-23 00:08 - Spor

Kargo minibüsü dereye uçtu

2025-02-23 00:12 - Asayiş

Mustafa Dalcı: "Türk hakemlerinin yerinde olsaydım bu haftayı protesto ederdim"

2025-02-23 00:17 - Spor

Samsun’da 2 bin 392 adet sentetik ecza ele geçirildi

2025-02-23 00:22 - Asayiş

İlgili Haberler

Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada

00:17 - Asayiş

Volkan Konak için "Sahnede geberdi" Diyen ile İlgili Gelişme Yaşandı!

16:07 - Asayiş

AK Parti İlçe Binasına Taşlı Saldırı

16:03 - Asayiş

Sokak röportajı yapan muhabirle, şiir okuyan kişi gözaltına alındı

15:56 - Asayiş

Amedspor’dan 3 Futbolcu Gözaltında

13:57 - Asayiş

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da 15 Yaş Altı Sosyal Medya Kullanımı İçin Yeni Düzenleme Geliyor

16:36 - Diyarbakır

Osman Özköylü’nün Skandal Sözlerine Tepki Yağıyor

15:32 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 81 ilde elektrikte yeni dönem

15:24 - Diyarbakır

Dicle Nehri'nde Su Seviyesi Tarihi Dip Noktaya İndi

14:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 112 Acil Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

14:10 - Diyarbakır