?>

Amedspor Teknik Direktör Çetin: Tek Eksiğimiz Goldü

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Amedspor, deplasmanda Adanaspor'la golsüz berabere kalarak puanını 26'ya çıkardı ve 9. sıradaki yerini korudu. 58. dakikada Bruno Lourenço’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Amedspor, son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadı.

Spor - 11 ay önce

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Amedspor, 58. dakikada Lourenço’nun rakibine yaptığı kontrolsüz müdahale nedeniyle gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı. Bu durum, Amedspor’un oyun planını zorlaştırırken, hücum etkinliği de azaldı.
Teknik direktör Servet Çetin yönetimindeki Amedspor, defansif anlamda sağlam bir duruş sergilese de hücum hattında etkili olamadı. Çetin, 72. dakikada Sinan Kurt’un yerine Oktay’ı oyuna alarak taktiksel bir değişiklik yaptı ancak bu hamle de skoru değiştirmeye yetmedi.

Çetin: “Tek Eksiğimiz Goldü”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Amedspor Teknik Direktörü Servet Çetin, karşılaşmayı değerlendirdi. Çetin, 10 kişi kalmalarına rağmen sahada iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Oyuncularım ellerinden geleni yaptı ancak kırmızı kart oyun planımızı tamamen değiştirdi. Elimizde hızlı bir oyuncu olsaydı, hücumu daha fazla düşünebilirdik,” dedi.
Gol yollarında yaşanan sıkıntıya da değinen Çetin, “Topu rakip ceza sahasına kadar iyi taşıyoruz ancak son dokunuşlarda etkisiz kaldık. Ön bölgede daha yaratıcı çözümler üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.

Gözler Ankaragücü Maçında

Bu sonuçla birlikte Amedspor, 26 puanla ligde 9. sıradaki yerini korudu. Diyarbakır temsilcisi, gelecek hafta sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek. Takım, taraftar desteğiyle bu önemli karşılaşmadan 3 puan almayı hedefliyor.
Amedspor’un Adanaspor karşısında 10 kişiyle aldığı puan, mücadeleci ruhunu bir kez daha ortaya koyarken, teknik ekip ve oyuncular, eksiklerin giderilmesi için yoğun bir mesai harcayacaklarını vurguladı.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da 12 Yaşındaki kız evinde ölü bulundu

2025-01-03 02:57 - Diyarbakır

Diyarbakırlılar Gazze için yürüdüler

2025-01-01 12:59 - Diyarbakır

Çermik'te kaplıcalar yoğun ilgi görüyor

2025-01-06 14:48 - Diyarbakır

Diyarbakır Bismil'de deprem konutları hızla yükseliyor

2025-01-05 18:50 - Diyarbakır

Diyarbakır'a 2024'te kaç turist geldi? İşte detaylar

2025-01-04 01:04 - Diyarbakır

Diyarbakır’da operasyonda el bombası bulundu

2025-01-03 20:58 - Diyarbakır

Diyarbakır polisinden mutlu yıllar baskını

2025-01-01 14:08 - Diyarbakır

Diyarbakır 2025'in sabahına sessiz girdi

2025-01-01 17:59 - Diyarbakır

Diyarbakır'da olmayan 3 meşhur lezzet! İşte detaylar

2025-01-03 13:37 - Diyarbakır

Diyarbakır'da halkın valisi pazarda alışveriş yaptı!

2025-01-05 00:09 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Tamamlandığında dünya sıralamasına girecek

11:12 - Spor

Kutay Tek hedefi 12’den vurdu

11:02 - Spor

Kadınlar 1.Lig’de namağluplar karşılaşacak

10:43 - Spor

ERÜ Kadın Basketbol Takımı şampiyon oldu

10:42 - Spor

Başakşehir hedef Fenerbahçe’yi yenerek galibiyet serisi yakalamak

10:03 - Spor

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır