?>

Başkan Beyoğlu, "Bağlar için yapacağımız çok iş var"

Eski Bağlar bölgesinde halk buluşmalarını sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geride kalan 43 ayda amaçladıkları hedeflerin yüzde seksenine ulaştıklarını ancak bunu yeterli görmeyerek daha büyük bir enerji ile sahada yer almaya motive olduklarını söyledi.

- - 3 yıl önce

Sedat IRMAK
Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 2019 yerel seçimlerinden sonra devraldıkları belediyede 43 ayda çok önemli bir performans ortaya koyarak, ilçenin geçmişe dayalı sorunlarının yüzde seksenini çözüme kavuşturduklarını aktardı.
”Sırtımızı daima hakka ve yönümüzü halka çevirerek çok önemli işler başardık” diyen Başkan Beyoğlu, kendisini hiçbir zaman belediye başkanı olarak görmediğini, halkın hizmetkarı olmayı daha uygun bulduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağdaş belediyecilik anlayışının gereği olan,”Gönül,Sosyal ve Hizmet Belediyeciliği “ anlayışını Bağlar’da hakim kılmak için yoğun çaba ortaya koyduklarını anlatan Beyoğlu,kalan görev süresinin sonuna kadar da aynı heyecan ve ruhla mücadeleye devam edeceklerinin mesajını verdi.
Eski Bağlar sokaklarında vatandaşlarla sohbet edip daha sonra davet edildiği evlere misafir olan Beyoğlu,”nasıl olsa çok şey başardık. Bundan sonrası için her şey bitti” düşüncesiyle asla hareket etmediklerinin altını çizdi. Beyoğlu,”Bugüne kadar nasıl çalıştıysak, nasıl her vatandaşımızın sorununu çözmek için enerji harcadıysak bundan sonra daha fazla efor sarfetmemiz lazım. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta kullandığı çok güzel bir söz var.”Aşkla koşan yorulmaz.” Kendinizi halka hizmetkar olarak adlederseniz daha çok başarılı olursunuz. İdareciler olarak hepimiz için çok önemli bir mesajdır. İlçemizin geçmişe dayalı sorunlarının yüzde seksenden fazlasını hamd olsun çözüdük. Bunu hep birlikte başardık. Sırtımızı rabbimize, yönümüzü halkımıza çevirerek başardık. Ama bundan sonra bunun çok daha fazlasını hayata geçirmemiz lazım. Çok güzel projelerle ve yorulmak bilmeyen bir enerji ile güzel günler yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

50 yıllık triportörleri ilk günkü ihtişamıyla yeniliyor

2022-10-31 10:01 - Kültür Sanat

Başkan Beyoğlu, "Bağlar için yapacağımız çok iş var"

2022-11-01 15:16 - -

Şırnak’ta Cumhuriyet Bayramı rafting ile kutlandı

2022-10-29 11:13 - Kültür Sanat

Diyarbakır'da Mehmetçik Anadolu Lisesi Öğrencileri, 29 Ekimi kutladı

2022-10-29 11:58 - Eğitim

Cumhuriyet Bayramı’nda 200 fidanı toprakla buluşturdular

2022-10-29 11:15 - Kültür Sanat

Jandarmadan 3 milyon 400 bin kaçak makaron operasyonu

2022-11-01 09:28 - Güncel

Sarıgöl’de 10 okula oyun parkı

2022-10-31 10:00 - Eğitim

Diyarbakır’da ekim ayında, 574 şüpheliye işlem, 94 kişi tutuklandı

2022-11-01 13:55 - Güncel

Diyarbakır’da Cumhuriyetin 99. yıldönümü coşkuyla kutlandı

2022-10-29 12:20 - Kültür Sanat

Lazerli hemoroid tedavisi erken tanıda yüzde 80 çözüm oluyor

2022-11-01 14:53 - Sağlık

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

DTSO’nun Desteklediği Yeni Takım Otobüsü Amedspor’a Teslim Edildi

16:18 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde Atçılık ve Hippoterapi Merkezi Açıldı

16:09 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kombiler gece ve gündüz nasıl ayarlanmalı?

13:28 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kar Ne Zaman Yağacak?

13:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Teknoloji Kullanımının Artışı Psikolojik Sorunları Tetikliyor

12:18 - Diyarbakır