?>

Başkan Yalım; "Maliyeti yarı yarıya düşürdük"

Ekonomi - 9 ay önce

Uşak Belediyesi bünyesinde bulunan önemli merkezlerden Dokurevi’nde yeni bir hizmete başladı. Bundan böyle Dokurevi’nde bulunan dikim atölyesinde kendi personel üniformalarını üreteceklerini açıklayan Başkan Yalım; bu sayede hem daha kaliteli ürünler elde ettiklerini hem de maliyeti yarı yarıya düşürdüklerini söyledi.
Dikimevine giderek personeli ziyaret eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalım; "Buradaki arkadaşlarımız özveriyle çalışarak personel kıyafetlerini dikiyor. Bu sayede maliyetlerde en az yarı yarıya bir düşüş elde etmiş oluyoruz. Bu gerçekten özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik şartlara göre çok büyük bir adım. Ben özellikle burada tüm hassasiyetleriyle bu kaliteli ürünleri imal eden personelime teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsine de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kapasite giderek artacak

Şu anda alanında uzman beş personelin çalıştığı dikimevinde özel güvenliklerin ve sosyal tesislerde çalışan aşçı ve garsonların kıyafetlerinin hazırlandığını ifade eden Başkan yalım; zaman içerisinde şoförler, temizlik personeli ve su kanal personeli gibi farklı alanlarda hizmet veren personelimizin de mesai boyunca giyeceği üniformaların burada hazırlanacağını kaydetti.
"Ne yapıyorsak Uşak için yapıyoruz" diyen Başkan Yalım ayrıca ilerleyen zamanlarda Uşaksporlu futbolcuların formalarını da bu atölyede dikeceklerini müjdeledi.

Farklı ürünler seri üretim

Sanayi tipi makinelerin kullanıldığı Dikimevi, düz dikiş, overlok, kesim makineleri ve ilik düğme makineleri kullanarak aslına uygun ve kaliteli ürünler imal ediyor. Şu ana kadar özellikle güvenlik personelinin üçlü takımları ve sosyal tesis çalışanlarının kıyafetleri olmak üzere dokuz yüzden fazla ürünün tamamlanıp teslim edildiği dikimevinde bundan böyle çalışmalar hız kesmeden devam edecek.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ankara’da Muş rüzgarı esti

2025-02-21 00:22 - Kültür Sanat

Osmaniye’de kaçak silah operasyonu: 8 gözaltı

2025-02-21 00:03 - Asayiş

RAMS Park’ın zemininde son durum

2025-02-21 00:07 - Spor

Tarlasının sürülüşünü çekerken traktörün altında kalan sürücü öldü

2025-02-19 00:03 - Asayiş

Sakaryaspor, Ümraniyespor mesaisinde

2025-02-21 00:18 - Spor

Anadolu Üniversitesi’nde ’Viyolonsel Resitali’ gerçekleştirildi

2025-02-21 00:13 - Kültür Sanat

Elazığ’da 3 ilçede eğitime ara verildi

2025-02-20 00:03 - Eğitim

Bilecik’te kaybolan kadını bulmak için ekipler arama çalışması başlattı

2025-02-19 00:23 - Asayiş

Kağıthane’de geniş çaplı asayiş ve narkotik uygulaması

2025-02-19 00:07 - Asayiş

Tekirdağ’da 111 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

2025-02-19 00:13 - Asayiş

İlgili Haberler

Yapay Zekâ Talebi RAM Piyasasını Vurdu

11:04 - Ekonomi

2026 Asgari Ücret Tespit Komisyonu İlk Toplantısını 12 Aralık’ta Yapacak

09:56 - Ekonomi

Kadınlar üretiyor, belediye istihdam ediyor: 11 ilçeye 11 kreş yolda

09:32 - Ekonomi

Emekliler İçin Bayram İkramiyesi Kalkacak Mı?

16:00 - Ekonomi

Adıyaman’da yer fıstığı hamlesi

13:07 - Ekonomi

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır