?>

Batman’da CHP’den istifa eden 514 kişi AK Parti’ye geçti

Siyaset - 10 ay önce

Batman’da aralarında CHP İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, il başkan yardımcıları, merkez ilçe başkan yardımcıları ve gençlik kolları başkan yardımcılarının da olduğu 514 kişi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
AK Parti Batman İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Hüseyin Şansi ve ilçe belediye başkanları katıldı. İleri, CHP’den istifa edek AK Parti’ye katılan 514 kişiye rozetlerini taktı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, yaptığı konuşmada AK Parti’nin toplumun her kesimine hitap eden bir parti olduğunu belirterek, Batman’da gerçekleşen bu denli geniş katılımın da bunun göstergesi olduğunu söyledi. Dayanışmanın ve ortak hedeflerin ışığında Türkiye’nin geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden İleri, "Enerjimiz çok yüksek. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin diyorum. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece inşallah Türkiye’nin önü daha da açılacak. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti bu ülkeyi milletin teveccühüyle emanet aldığı zaman hepinizin malumu ülke yangın yeriydi. Ekonomik sıkıntılardan tutun toplumsal hırsızlıklara kadar çok geniş yelpazede çok ciddi sıkıntılarımız vardı. Ancak çok şükür 23 yılın sonunda bugün itibarıyla geldiğimiz noktada çok rahat şekilde söyleyebiliriz bu 23 yılın sonunda AK Parti iktidarı sürecinde Türkiye alt ve üst yapısıyla sınıf atlamıştır. Bunu çok net bir şekilde ortaya koymamız lazım" dedi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise AK Parti bayrağını daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Şansi, "AK Parti ailesi Batman’da her geçen gün daha da genişliyor. Partimize her geçen gün toplumun her kesiminden geniş bir teveccüh ve büyük bir güven oluştuğunu görüyoruz. Bugün de partimize geniş bir katılım oldu. AK Parti ailemize katılan 514 kardeşimize rozetlerini Danışma Kurulumuza katılan Genel Başkan Yardımcımız Ömer İleri ve AK Parti Batman Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ile birlikte takdim ettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Jose Mourinho: "Almış olduğumuz sonuç turu aldık anlamına gelmez"

2025-02-14 00:33 - Spor

Elazığ’da aracı ile karda mahsur kalan vatandaş kurtarıldı

2025-02-13 00:03 - Güncel

89 yıl sonra ilk kez: Kaymakam Arıkan’dan anlamlı doğum günü sürprizi

2025-02-14 00:37 - Güncel

Halk otobüsünde korku dolu anlar: "Abi kendine gel"

2025-02-14 00:48 - Asayiş

Silopi’de Berat Kandili idrak edildi

2025-02-14 00:38 - Kültür Sanat

Aras Elektrik, Ardahan’da yatırımlarını artırmaya devam ediyor

2025-02-13 00:17 - Güncel

Ağrı Valisi Koç, 98 yaşındaki Suti nineyi ziyaret etti, kandilini kutladı

2025-02-14 00:43 - Güncel

Kırıkkale’de 21 okula "yenilikçi sınıf" kuruldu

2025-02-13 00:07 - Eğitim

ABD’de askeri uçak San Diego Körfezi'ne düştü

2025-02-13 00:12 - Dünya

Amasya’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

2025-02-13 00:23 - Asayiş

İlgili Haberler

Resmi Gazete’de Yeni Atama ve Görevden Almalar: Çok Sayıda Bakanlıkta Üst Düzey Değişiklik

16:39 - Siyaset

Başkan Şireci, Kemah Yücebelen yol genişletme çalışmalarını inceledi

06:43 - Siyaset

CHP’de “abi tavsiyesi” krizi: Gürsel Tekin’in mesajı Berkay Gezgin’i kızdırdı

11:52 - Siyaset

Erzincan’a yeni Kültür Merkezi Projesi hazır

08:48 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç, adliye temel atma töreni için Bayburt’ta

08:28 - Siyaset

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır