?>

Batman'da muhtarlar yaşadıkları sorunları istişare etmek için bir araya geldi

Batman Merkez ve Merkeze bağlı köy muhtarları sorun ve sıkıntılarını istişare etmek üzere bir araya geldi.

Güncel - 2 yıl önce

Yenİ kurulan Batman Muhtarlar Derneği Başkanlığına Abdulsamet Akgül’ün seçilmesi ile muhtarlar sorun ve sıkıntılarında birlikte hareket ederek çözüm arayışlarını hızlandırmaya çalışacaklarını belirttiler.
Bir araya gelen muhtarlar, dernek çatısı altında birleşerek bütün mahallelerde ortak olan sıkıntıların çözümü konusunda muhatap bulma arayışlarının hızlanması için ortak karar aldı.

"Uyuşturucu Ortak Sorunumuz" Batman Muhtarlar Derneği sözcülüğüne seçilen Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Mahsum Padir yaptığı açıklamada, "Bütün mahallelerimizin en büyük ve ortak sıkıntısı uyuşturucu konusudur. Bizler uyuşturucu ile mücadelede her kapıyı çalacağız. Elimizden gelen ne varsa kendi mahallemiz ve şehrimiz için yapacağız. Emniyet Müdürlüğünde yaptığımız toplantılarda bütün mahalle muhtarları olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki mahallemizden bu pislik, zehir çıksın." dedi.

"Halkımızın sorunları ile birebir ilgilenilmesi lazım" Muhtarlar sorunları konusunda muhataplarından yeterince ilgili bulmadıklarını söyleyen Padir, "Bizler halkın seçtiği temsilcileriz. Temsilcileri olduğumuz halkın sorunlarını ilk ağız olarak siyasetçilerimize iletmek istiyoruz. Bizler eğer sizlere ulaşamıyorsak halk da ulaşamıyor demektir. Siyasetçilerimiz başta iktidar milletvekili olmak üzere bizleri dinlemek zorundalar. Seçim zamanlarında gelip sonra kaybolmak olmaz. Halkımızın sorunları ile birebir ilgilenmeleri lazım. Siyasetçilerin muhtarlar ile arası iyi olması lazım. Bize kapılarını açmazlar ise bizimde kapımız kapalı olacak." şeklinde konuştu.

"Siyonistleri destekleyen ürünleri boykot etmeye devam edelim" Konuşmasında Gazze’de yaşanan soykırıma da değinen Padir, "Gazze’de insanlar katlediliyor. Bu siyasi bir konu değil. Siyaset üstü, partiler üstü bir meseledir. Gazze’de yaşanan katliamda ölen insanların siyasetle bir alakası yok. İnsan olan katledilen çocuk, kadın, erkek, yaşlı herkes katlediliyor. Bizler rahat rahat otururken onlar bombalar altında katlediliyor. Müslümanlar olarak değil her insanın artık bu konuda sesini çıkarması lazım. Boykota devam edelim." ifadelerini kullandı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Psikolog Sayar: Bir insan sosyal medyada tüm anını yaymamalıdır

2024-06-07 13:30 - Bilim ve Teknoloji

Sosyal Medya Uzmanı Kılınç: "Sosyal Medya'da mahremimizi paylaşmaktan kaçınmalıyız"

2024-06-06 13:27 - Bilim ve Teknoloji

ANKA III, HÜRJET ile kol uçuşu yaptı

2024-06-06 07:37 - Bilim ve Teknoloji

Türkiye'de Akıllı Şehir Uygulaması Resmen Başladı

2024-06-03 13:57 - Bilim ve Teknoloji

Diyarbakır’da PKK/KCK’ya operasyon: 6 şüpheli gözaltına alındı

2024-06-08 22:17 - Diyarbakır

Mersin'de numarası kazınmış 27 tabanca ele geçirildi

2024-06-05 10:01 - Güncel

Şanlıurfa'da tarihi Yusuf Paşa Camii dualarla ibadete açıldı

2024-06-08 16:22 - Güncel

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

2024-06-06 08:16 - Güncel

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev bugün Türkiye'ye gelecek

2024-06-10 06:19 - Güncel

Sivas'ta yıldırımın isabet ettiği 38 küçükbaş hayvan telef oldu

2024-06-09 13:23 - Güncel

İlgili Haberler

Haziran böceğiyle mücadele sürüyor

11:31 - Güncel

Battalgazi’de temizlik çalışmaları sürüyor

11:34 - Güncel

Müftü İmamoğlu: Kur’an eğitimi çocukların ve gençlerin ahlaki gelişiminde önemli rol oynuyor

11:38 - Güncel

Bunaltıcı sıcaklara karşı Munzur Dağları’nda kartopu keyfi

11:38 - Güncel

AJet’ten gençlere özel kampanya

11:41 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Yunus Timleri sahada: Uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi

20:35 - Diyarbakır

Silvan'da 2 milyon 350 bin dekar arazi suyla buluşacak

16:16 - Diyarbakır

Diyarbakır’da veresiye defterine mizahi önlem

15:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da kaldırım tepkisi

13:45 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Sıcaktan Bunalanlar Selman’a Akın Ediyor

13:23 - Diyarbakır