?>

Battalgazi Belediyesinden depremde vefat edenler anısına turnuva

Depremde vefat eden personelleri için düzenlenen futbol turnuvasında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, deprem sonrasında kardeşliğin pekişmesi için böyle bir turnuvayı düzenlediklerini ifade etti.

Güncel - 3 yıl önce

Battalgazi Belediyesi tarafından 6 Şubat depreminde enkazda kalanları kurtarmaya çalıştığı sırada ikinci depreme yakalanan ve yan binanın üstüne çökmesiyle hayatını kaybeden Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi çalışanı Erdal Doğaner anısına kurumlar arası futbol turnuvası düzenleniyor.
Battagazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri tarafından organize edilen, 25 kurumun katılım sağladığı turnuvanın ilk maçları oynandı.
Yeşiltepe Ampute Sahada oynanan ve profesyonel hakemler tarafından yönetilen maçlar oldukça çekişmeleri geçerken, şampiyon olacak takım adına Battalgazi Belediyesi tarafından depremden zarar görmüş bir köy okuluna ve öğrencilere destek olunacak.
Erdal Doğaner anısına düzenlenen futbol turnuvası kapsamında maçları izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, turnuvadaki amacın kardeşliği pekiştirmek olduğunu söyledi.
Güder, “Kurumlar arası turnuvaya Battalgazi Belediyesi olarak ev sahipliği yapıyoruz. 6 Şubat depreminde başka canlarımıza yardım ederken meydana gelen deprem sonrasında enkazda kalarak vefat eden Spor tesisimizde görevli Erdal Doğaner adına düzenlemek istedik turnuvamızı. Erdal hocamızın anısına düzenlediğimiz turnuvaya 25 kurumdan katıldım oldu. Eleme usulü şeklinde 55 maç yapılacak. Günde 4 maç oynanacak. Amacımız depremden sonra kardeşliğimizi pekiştirerek kurumlar arasındaki iletişimi arttırmak. Şampiyon olan takım adına bir okula hediyeler götüreceğiz ve destek olacağız. Kim kazanırsa kazansın dostluk ve kardeşlik kazansın. Esas amacımız da dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek. Erdal Hocamız adına da düzenlenmiş olmak turnuvaya farklı bir anlam kattı. Turnuvaya katılan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum.” dedi. (İLKHA)
Haftanın Öne Çıkanları

ABA otizm eğitim merkezinden farkındalık semineri

2023-09-12 10:18 - Diyarbakır

Dicle Elektrik’in arama kurtarma ekibi, AFAD’dan akredite oldu

2023-09-14 10:29 - Ekonomi

11 Eylül saldırıları ve işgalci ABD'nin hezimeti

2023-09-11 11:03 - -

Kitap okuyanların geleceği parlaktır - VİDEOLU

2023-09-08 13:21 - -

Temiz kelimesinin eş anlamlısı nedir?

2023-09-13 17:31 - Güncel

Meteoroloji 5 ili sarı kodla uyardı

2023-09-12 07:14 - Güncel

Halk Kütüphanesi hizmete açıldı

2023-09-12 13:56 - Eğitim

Türkiye Kart uygulanmaya başladı

2023-09-14 14:15 - Güncel

Yangında 4 itfaiye eri dumandan etkilendi - VİDEOLU

2023-09-12 00:08 - Güncel

Edirne'de 602 düzensiz göçmen yakalandı

2023-09-14 12:39 - Güncel

İlgili Haberler

Tokat’ta konaklama sektöründe yeşil dönüşüm

10:15 - Güncel

Suyu ekip tuz biçiyorlar

10:16 - Güncel

Başkan Tahmazoğlu, Mevlid Kandili’ni kutladı

10:18 - Güncel

Bayburt’ta küçükbaş hayvanların takibi için çalışmalar sürüyor

10:18 - Güncel

Mevlid Kandili yarın idrak edilecek: Müslümanlar dualarla geceyi karşılayacak

13:54 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Mevlid Kandili Ulu Cami’de dualarla idrak edildi

23:40 - Diyarbakır

Sur’da el bombası operasyonu: 4 kişi tutuklandı

16:27 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 71 ilde uyuşturucu operasyonu

15:37 - Diyarbakır

Diyarbekir Beyefendilerinin Kandil Geleneği

15:27 - Diyarbakır

Ulu Camii’nde Mevlid Kandili hazırlığı

15:25 - Diyarbakır