?>

"Belediyelerin konserlere ayırdıkları paralar deprem bölgesine aktarılsın"

Ülke genelinde belediyelerin sponsorluğunda yapılan konserlere ve sanatçılara ödenen ücretlere tepki gösteren Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Kamil Yıldırım, belediyeler konserlere harcadıkları paraları deprem bölgesine harcamaları gerektiğini belirtti.

Güncel - 3 yıl önce

Gençlere yönelik yapılan toplumun genel ahlaki değerlerini hiçe sayan "Yaz Şenlikleri ve Konserleri"ne tepkiler gelmeye devam ediyor.
Özellikle gençleri sapkın eşcinselliğe özendirip halkın büyük kesimini etkileyen ve belediyeler eliyle yapılan konser ve festivallere bir tepki de Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği'nden geldi.
Belediyelerin son yıllarda milyonlarca lira harcayarak bu tür konserleri düzenlemeye başladığını belirten Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Kamil Yıldırım, Türkiye'de yaşanan asrın felaketi depremlerle ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu bir dönemde, belediyelerin mevcut kaynaklarını insanların maddi ve manevi gelişmelerini önceleyen konferanslara ve deprem bölgesine harcanmasının daha yararlı olacağını söyledi.
"Sözde sanatçıların toplumun ahlaki değerlerine açıkça saldırdıkları görülmektedir"
Son yıllarda belediyelerin sosyal etkinlik kapsamında konser etkinliklerini sıkça yaptığını, buraya milyonlarca liranın aktarıldığının müşahede edildiğini söyleyen Yıldırım, "Bu konser etkinliklerinde sözde sanatçıların toplumun ahlaki değerlerine açıkça saldırdıkları görülmektedir. Hiçbir ahlaki değer tanımayan bu sözde sanatçılar, katılımcılarının kahir ekseriyeti olan gençlere kötü rol model olmakta, zaten var olan ve en çok şikâyet ettiğimiz ahlaki yozlaşmaya neden olmaktadırlar. Konser etkinliklerinin yapılış şekli de bu dezenformasyona açıkça katkı sağlamaktadır. "dedi.
"Belediyelerin işi toplumu eğlendirmek değil insana hizmet etmektir"
Yıldırım, "Biz Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği ve diğer İslami sivil toplum kuruluşları olarak belediyelerin bu konserlere harcadıkları paraları deprem bölgesine aktarmalarını veya topluma iş sahası açmalarını talep ediyoruz. İnsanımızın kendi değerlerine zıt olan bu etkinliklere ihtiyacı yoktur. İşe ve yatırıma ihtiyacı vardır. Belediyelerin işi toplumu eğlendirmek değil, insana hizmet etmektir. İlla sosyal etkinlik yapılacaksa insanların maddi ve manevi gelişmelerini önceleyen ve değerlerine ters düşmeyen düşünür ve yazarlara konferans verdirebilirler." diye konuştu. (İLKHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Emekli maaş ve ikramiye ödemeleri bugün başlıyor

2023-06-17 06:58 - Ekonomi

Babaların mutlu günü!

2023-06-19 10:04 - -

Klinik Psikolog Aydın: Aileler, sınava girecek öğrencilere destek olmalı

2023-06-16 11:43 - Eğitim

AKINCI'dan HGK-82 ile başarılı atış

2023-06-14 23:54 - -

Kayısı rekoltesinde ciddi düşüş bekleniyor

2023-06-14 13:00 - Ekonomi

"Kan bağışı sürekli bir ihtiyaç olduğundan rutin hale getirilmelidir"

2023-06-13 11:00 - Sağlık

İran'daki depremde 30 kişi yaralandı

2023-06-18 12:37 - Dünya

Bingöl'de 45 kilo toz esrar ele geçirildi

2023-06-13 13:12 - Güncel

İçeride sınav dışarıda dua

2023-06-17 14:14 - Eğitim

Antalya ve İzmir'de düzensiz göçmen hareketliliği

2023-06-13 09:13 - Güncel

İlgili Haberler

Van’da dolunay büyüledi

09:51 - Güncel

Bir yıldır evlerden su çıkıyor

09:15 - Güncel

Erzincan’da ağustos sıcağında 3 bin 250 rakımda kayak keyfi

09:23 - Güncel

Düzce’de sağlıklı hayat saatleri kapsamında iklim krizi eğitimi

09:27 - Güncel

Bahçesaray’da gür akan sular yaban hayatına can veriyor

09:28 - Güncel

Günün Manşetleri

Silvan’da alevler rüzgarla büyüdü

16:21 - Diyarbakır

Kayapınar’da motosiklet yayaya çarptı

16:17 - Diyarbakır

Diyarbakır’da çocuklar için hız ve rekabet dolu hafta sonu

15:44 - Diyarbakır

Diyarbakır OSB’den Erbil hamlesi

15:33 - Diyarbakır

Diyarbakır’da trafiğin yükü ağırlaşıyor

15:30 - Diyarbakır