?>

BESO Başkanı Çiftçi: Esnaf ile kurumlar arasındaki bürokratik engeller kaldırılmalı

Esnaf ile vali ve kamu kurum müdürlerini buluşturmaya hazırlandıklarını belirten Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ile kurumlar arasındaki bürokratik engelleri kaldırmak ve daha hızlı çözümler üretmek istediklerini söyledi.

Ekonomi - 2 yıl önce

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi'nin girişimleriyle ildeki esnaf, vali ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek sorunlarını iletebilecek.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Çiftçi, 24 Eylül Salı günü Necat Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonunda saat 19.00'da başlayacak programa tüm esnafı davet etti.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak birebir iletişime çok önem verdiklerini ifade eden Çiftçi, düzenleyecekleri programla Vali Ekrem Canalp ve kurum müdürleriyle esnafı bir araya getireceklerini kaydetti.
Bu programı çok önemli ve kıymetli bulduklarını dile getiren Çiftçi, esnaf ile kurumlar arasındaki bürokratik engelleri kaldırmak ve daha hızlı çözümler üretmek istediklerini vurguladı.

"Programa herkes davetlidir"

Esnaf dernekleri ve kooperatifler ile birebir görüştüklerini kaydeden Çiftçi, "Esnafın sorunlarını vali ve kurum müdürlerine iletiyoruz. Yapacağımız program ile esnaf dernekleri ve esnaf temsilcilerinin gelip birebir sorun ve sıkıntılarını anlatmalarını istiyoruz. Programımız esnaf buluşması da olsa hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı ve tüm öğrencilerimizi de bekliyoruz. Sonuçta herkes esnaf ve sanatkâr olma adaydır. Program ahilik haftasına denk getirilmesi de bambaşka bir güzellik katacak, ahilik ve esnaflık birbirinden ayrılmaz iki kıymettir. Yapacağımız programın çok faydalı olacağına inanıyorum. Türkiye’de bir ilk olacak programımıza tüm esnaflarımızın katılım göstermelerini istiyoruz." dedi. 
Haftanın Öne Çıkanları

Meta'dan Rusya medya kuruluşlarına yasaklama

2024-09-17 09:45 - Bilim ve Teknoloji

Türkiye'nin 8 aylık ihracat rakamları ülke gruplarına göre artış gösterdi

2024-09-20 09:32 - Ekonomi

Diyarbakır Gazi yaşargil hastanesi'ne yeni başhekim atandı

2024-09-19 22:55 - Diyarbakır

Nijerya'da otobüs ile kamyonun çarpışmasında 40 kişi öldü

2024-09-18 11:23 - Dünya

Mikati: Uluslararası toplum, israilin katliamları karşısında net bir tavır almalı

2024-09-22 10:38 - Dünya

Elazığ’da asansör boşluğuna düşüp yaralanan şahıs hayatını kaybetti

2024-09-21 14:20 - Asayiş

Politika faizi cari ay sonu beklentisi yüzde 50

2024-09-17 13:37 - Ekonomi

Elazığspor, 21 futbolcuyla Van’a gitti

2024-09-21 14:25 - Spor

Evlilik kredisi için özel internet sitesi

2024-09-22 11:30 - Güncel

TOKİ'nin indirim kampanyası başladı

2024-09-23 09:53 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gönen Seraya 1,7 milyar liralık finansman desteği

10:02 - Ekonomi

Serebral palside erken değerlendirme gelişim için önem taşıyor

10:03 - Ekonomi

Dolar 49,18’i gördü, gram altın 6 bin 532 lirada

09:35 - Ekonomi

Enflasyon eylülde aylık yüzde 1,84 arttı

10:10 - Ekonomi

Kavak Petek Projesi hayata geçiriliyor

13:30 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da tarihi alanda çalışmalar hız kazandı

15:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yayaya araç çarptı: Durumu ağır

15:32 - Diyarbakır

Silvan’da iki araç çarpıştı: 2 yaralı

15:27 - Diyarbakır

Bağlar’da zemin kat yangını

15:26 - Diyarbakır

Diyarbakır'da SUV araç istinat duvarından aşağı düştü

14:19 - Diyarbakır