?>

Bilecik Hamsu Köprüsü Yeniden Trafiğe Açıldı: Şehir İçi Ulaşım Rahatlıyor

Bilecik’te, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yenileme çalışmaları tamamlanan Hamsu Köprüsü'nün gidiş yönü trafiğe açıldı. Aylardır süren çalışmalar sonrası, şehrin ulaşım ağı önemli ölçüde rahatlayacak.

Bölge - 7 gün önce

Hamsu Köprüsü, Bilecik’te Şehir İçi Ulaşımı Kolaylaştıracak
Bilecik'te, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ağustos ayı başında başlatılan ve aylardır süren yenileme çalışmalarının ardından, Hamsu Köprüsü'nün gidiş yönü trafiğe açıldı. Geçtiğimiz dönemde köprünün gidiş yönü tamamen yıkılarak yeniden inşa edildi. Yenileme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, köprü tekrar ulaşım hizmetine sunuldu.
Trafiğin tek şeritten kontrollü geçişle sağlandığı süreç boyunca Bilecik halkı, köprüdeki çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyordu. Şimdi ise şehir içi ulaşımın daha rahat hale gelmesi bekleniyor.
Serkan Yıldırım’dan Açıklama: “Bilecik için Güzel Bir Adım”
Hamsu Köprüsü’nün trafiğe açılmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, köprünün yeniden ulaşımda hizmete girmesinin Bilecik için önemli bir adım olduğunu belirtti. Yıldırım, “Şehrimizin nefes noktası Hamsu Köprüsü, an itibarıyla trafiğe açıldı. Tüm kontrolleri tamamlanan köprümüz artık hemşehrilerimizin hizmetinde. Bilecik’in ulaşımını rahatlatacak bu önemli adımın hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği geçen herkese ve süreç boyunca sabır gösteren kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimiz için üretmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Köprü Çalışmalarının Sonlanmasıyla Trafik Rahatlayacak
Hamsu Köprüsü’nün trafiğe açılmasıyla birlikte, özellikle şehir içi ulaşımda rahatlama sağlanması bekleniyor. Şehirdeki trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azalması ve ulaşımda hız kazanılması hedefleniyor. Şu an için köprüdeki tüm çalışmalar tamamlanmış olsa da, gözlemler doğrultusunda halkın güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sürdürebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmaya devam edileceği vurgulandı.
KAYNAK: İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gülistan Koçyiğit İmralı ziyaretinde neler yaşandığını anlattı!

2025-11-28 15:18 - Siyaset

Öcalan istemiş, Özgür Özel reddetmiş! Gizli plan ortaya çıktı

2025-11-28 14:43 - Siyaset

Papa 14. Leo İstanbul'da! İlk durağı bakın neresi oldu

2025-11-28 15:24 - Siyaset

Tarihi Ziyaret: Papa 14. Leo’nun Türkiye Mesajı Dünyada Yankı Uyandırdı

2025-11-27 17:39 - Siyaset

İsrail'den Beyrut'ta suikast saldırısı! Hizbullah’ın iki numaralı ismi hedef alındı

2025-11-24 15:14 - Dünya

Dehşete düşüren görüntü: Onlarca öğrencinin kaldığı yurt nehre sürüklendi

2025-11-28 15:23 - Bölge

İmralı kararı sonrası CHP'de şok istifa

2025-11-23 13:43 - Siyaset

Son Dakika! Peş Peşe Depremler

2025-11-26 15:03 - Bölge

Papa 14. Leo’nun Türkiye Mesajı: “Türkler Harika Bir Geçmişe Sahip”

2025-11-27 17:35 - Siyaset

Uzmandan korkutan uyarı: Yaklaşık 30 bölge risk altında

2025-11-23 15:16 - Güncel

İlgili Haberler

500 Yıllık Osmanlı Mirası Mevlevihane Yeniden Hayat Buldu

15:16 - Bölge

Tunceli’de minikler, derse sporla hazırlandı

14:54 - Bölge

Son dakika Van'da deprem mi oldu?

11:45 - Bölge

Kıyı Ege’de Sağanak Uyarısı: Marmara ve İç Bölgelerde Sis ve Don Tehlikesi

11:12 - Bölge

Yüksekova’da Telefon Bataryası Patladı Aile Ölümden Döndü

13:52 - Bölge

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da 15 Yaş Altı Sosyal Medya Kullanımı İçin Yeni Düzenleme Geliyor

16:36 - Diyarbakır

Osman Özköylü’nün Skandal Sözlerine Tepki Yağıyor

15:32 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 81 ilde elektrikte yeni dönem

15:24 - Diyarbakır

Dicle Nehri'nde Su Seviyesi Tarihi Dip Noktaya İndi

14:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 112 Acil Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

14:10 - Diyarbakır