?>

Bilecik Hamsu Köprüsü Yeniden Trafiğe Açıldı: Şehir İçi Ulaşım Rahatlıyor

Bilecik’te, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yenileme çalışmaları tamamlanan Hamsu Köprüsü'nün gidiş yönü trafiğe açıldı. Aylardır süren çalışmalar sonrası, şehrin ulaşım ağı önemli ölçüde rahatlayacak.

Bölge - 8 ay önce

Hamsu Köprüsü, Bilecik’te Şehir İçi Ulaşımı Kolaylaştıracak
Bilecik'te, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ağustos ayı başında başlatılan ve aylardır süren yenileme çalışmalarının ardından, Hamsu Köprüsü'nün gidiş yönü trafiğe açıldı. Geçtiğimiz dönemde köprünün gidiş yönü tamamen yıkılarak yeniden inşa edildi. Yenileme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, köprü tekrar ulaşım hizmetine sunuldu.
Trafiğin tek şeritten kontrollü geçişle sağlandığı süreç boyunca Bilecik halkı, köprüdeki çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyordu. Şimdi ise şehir içi ulaşımın daha rahat hale gelmesi bekleniyor.
Serkan Yıldırım’dan Açıklama: “Bilecik için Güzel Bir Adım”
Hamsu Köprüsü’nün trafiğe açılmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, köprünün yeniden ulaşımda hizmete girmesinin Bilecik için önemli bir adım olduğunu belirtti. Yıldırım, “Şehrimizin nefes noktası Hamsu Köprüsü, an itibarıyla trafiğe açıldı. Tüm kontrolleri tamamlanan köprümüz artık hemşehrilerimizin hizmetinde. Bilecik’in ulaşımını rahatlatacak bu önemli adımın hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği geçen herkese ve süreç boyunca sabır gösteren kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimiz için üretmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Köprü Çalışmalarının Sonlanmasıyla Trafik Rahatlayacak
Hamsu Köprüsü’nün trafiğe açılmasıyla birlikte, özellikle şehir içi ulaşımda rahatlama sağlanması bekleniyor. Şehirdeki trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azalması ve ulaşımda hız kazanılması hedefleniyor. Şu an için köprüdeki tüm çalışmalar tamamlanmış olsa da, gözlemler doğrultusunda halkın güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sürdürebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmaya devam edileceği vurgulandı.
KAYNAK: İHA
Haftanın Öne Çıkanları

AB’den ABD’nin 28 maddelik barış planı üzerinde çalışılması gerektiği duyurusu

2025-11-22 18:43 - Dünya

Eğil’e Modern Sağlık Yatırımı: 25 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi Yükseliyor

2025-11-25 11:11 - Diyarbakır

İmralı kararı sonrası CHP'de şok istifa

2025-11-23 13:43 - Siyaset

Yarım asırlık husumette mutlu son

2025-11-25 13:48 - Diyarbakır

Zahide öğretmen 3 öğrencisine ışık oluyor

2025-11-24 07:43 - Eğitim

Gülistan Koçyiğit İmralı ziyaretinde neler yaşandığını anlattı!

2025-11-28 15:18 - Siyaset

Yeniden Refah Partisi'nde "İstifa depremi"! O ildeki 5 ilçe başkanı birden bıraktı

2025-11-22 15:36 - Siyaset

Papa 14. Leo İstanbul'da! İlk durağı bakın neresi oldu

2025-11-28 15:24 - Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan eleştirilere yanıt geldi! ‘Ne söylememi bekliyorlar…’

2025-11-25 15:20 - Siyaset

Diyarbakır’da Hasır Örme Geleneği Yaşatılıyor

2025-11-26 13:11 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Yüksekova’da "Planlı Tarımsal Üretim" için saha kontrolleri sürdürülüyor

08:27 - Bölge

Sıcaktan bunalan inekler çareyi gölette buldu

08:30 - Bölge

Kaymakamı Volkan Hülür, Esendere Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulundu

08:32 - Bölge

40 dereceyi gören havalarda arılar için tedbir alın çağrısı

08:36 - Bölge

15 Temmuz gazileri Gabar’da petrol üretim tesisini gezdi

10:51 - Bölge

Günün Manşetleri

Çınar’daki Feci Kazadan Acı Haber

07:17 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Feci Kaza: Yaya Hayatını Kaybetti

06:46 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Soğuk Baklavaya İlgi Arttı

15:43 - Diyarbakır

Çınar Çevre Yolunda Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı

15:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Engelli Bireyleri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 19 Yaralı

15:32 - Diyarbakır