?>

Bilecik Hamsu Köprüsü Yeniden Trafiğe Açıldı: Şehir İçi Ulaşım Rahatlıyor

Bilecik’te, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yenileme çalışmaları tamamlanan Hamsu Köprüsü'nün gidiş yönü trafiğe açıldı. Aylardır süren çalışmalar sonrası, şehrin ulaşım ağı önemli ölçüde rahatlayacak.

Bölge - 6 ay önce

Hamsu Köprüsü, Bilecik’te Şehir İçi Ulaşımı Kolaylaştıracak
Bilecik'te, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ağustos ayı başında başlatılan ve aylardır süren yenileme çalışmalarının ardından, Hamsu Köprüsü'nün gidiş yönü trafiğe açıldı. Geçtiğimiz dönemde köprünün gidiş yönü tamamen yıkılarak yeniden inşa edildi. Yenileme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, köprü tekrar ulaşım hizmetine sunuldu.
Trafiğin tek şeritten kontrollü geçişle sağlandığı süreç boyunca Bilecik halkı, köprüdeki çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyordu. Şimdi ise şehir içi ulaşımın daha rahat hale gelmesi bekleniyor.
Serkan Yıldırım’dan Açıklama: “Bilecik için Güzel Bir Adım”
Hamsu Köprüsü’nün trafiğe açılmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, köprünün yeniden ulaşımda hizmete girmesinin Bilecik için önemli bir adım olduğunu belirtti. Yıldırım, “Şehrimizin nefes noktası Hamsu Köprüsü, an itibarıyla trafiğe açıldı. Tüm kontrolleri tamamlanan köprümüz artık hemşehrilerimizin hizmetinde. Bilecik’in ulaşımını rahatlatacak bu önemli adımın hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği geçen herkese ve süreç boyunca sabır gösteren kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimiz için üretmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Köprü Çalışmalarının Sonlanmasıyla Trafik Rahatlayacak
Hamsu Köprüsü’nün trafiğe açılmasıyla birlikte, özellikle şehir içi ulaşımda rahatlama sağlanması bekleniyor. Şehirdeki trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azalması ve ulaşımda hız kazanılması hedefleniyor. Şu an için köprüdeki tüm çalışmalar tamamlanmış olsa da, gözlemler doğrultusunda halkın güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sürdürebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmaya devam edileceği vurgulandı.
KAYNAK: İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren 9 milletvekili kim?

2025-11-25 15:22 - Siyaset

Muhittin Böcek kaldığı cezaevinde fenalaştı

2025-11-27 14:00 - Asayiş

Öcalan istemiş, Özgür Özel reddetmiş! Gizli plan ortaya çıktı

2025-11-28 14:43 - Siyaset

TBMM'de sandalye dağılımı değişti: CHP'nin milletvekili sayısı arttı

2025-11-25 15:27 - Siyaset

AB’den ABD’nin 28 maddelik barış planı üzerinde çalışılması gerektiği duyurusu

2025-11-22 18:43 - Dünya

2026 Hac Ek Kayıtları Başlıyor: Son Başvuru Tarihi 5 Aralık

2025-11-27 13:53 - Diyarbakır

Gülistan Koçyiğit İmralı ziyaretinde neler yaşandığını anlattı!

2025-11-28 15:18 - Siyaset

Yeniden Refah Partisi'nde "İstifa depremi"! O ildeki 5 ilçe başkanı birden bıraktı

2025-11-22 15:36 - Siyaset

Bu emeklilerin maaşı yarı yarıya düşecek

2025-11-24 15:21 - Ekonomi

Erdoğan: Kılıçdaroğlu koyunlarında besledikleri yılanlardan rahatsız olmuş ve isyan etmiş

2025-11-24 15:16 - Siyaset

İlgili Haberler

Yıkımın Ardından Kurulan Merkezler Esnafı Ayakta Tuttu

14:31 - Bölge

Konutlar Yükseliyor Gözler Şimdi Konteyner Çarşılarında

12:36 - Bölge

Kentsel dönüşümle birlikte yeşil alanlar da artıyor

13:25 - Bölge

Malatya'da barajlar doldu taştı

10:39 - Bölge

Geceyi süsleyen ’Mavi Dolunay’ Van’da böyle görüntülendi

00:10 - Bölge

Günün Manşetleri

Amedspor’dan Süper Lig Öncesi Kritik Hamle

17:43 - Diyarbakır

Bayramda Eğil’e Ziyaretçi Akını

16:00 - Diyarbakır

Basın Dünyasının Önemli İsimlerinden Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

15:51 - Diyarbakır

Ahmed Arif büstü Sil Baştan

14:10 - Diyarbakır

Bahar Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

13:57 - Diyarbakır