?>

Çekmeköy’de kar topu şenliğinde doyasıya eğlence

Güncel - 1 yıl önce

Çekmeköy Belediyesi yoğun kar yağışını alışılagelmişin dışında bir etkinlikle vatandaşlar için eğlenceye dönüştürdü. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıya kulak veren binlerce Çekmeköylü vatandaş, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda düzenlenen Kar Topu Şenliği’nde buluştu. 7’den 70’e binlerce vatandaşın katıldığı etkinlik renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Vatandaşların sucuk ekmek, sıcak çikolata ve çay ikramıyla ısındığı programda müzik eşliğinde halaylar çekilip şarkılar söylendi. Kardan adamların yapıldığı etkinlikte aileler ve çocuklar kartopu oynayarak unutulmaz bir hafta sonu yaşadılar.

"Komşularımız da biz de mutluyuz"

"Programımıza katılan tüm komşularıma teşekkür ediyorum" diyen Başkan Çerkez, "Kar yağışını eğlenceye çevirdik. İnsanların böyle şeylere ihtiyacı var. Burayı Uludağ’a, Kars Sarıkamış’a çevirdik. İnsanlarımız hoşça zaman geçiyor, eğleniyorlar. Karın zevkini çıkarıyorlar. Bunları heyecanla, mutlu görünce ben de daha mutlu oluyorum. Çünkü insanlar bir araya getirmek sosyalleşmek, birazda olsa eğlenmeye ihtiyaç duyuyorlar. Bu karı kışı, soğuğu kalbimizin sıcaklığı ile ısıttık. İnsanları bir araya getirdik, komşularımız da biz de mutluyuz" şeklinde konuştu.
Programa gelen vatandaşlardan İrem Özden, "Çekmeköy’de ikamet ediyorum. Başkanımıza da böyle bir etkinliği bize sunduğu için çok teşekkür ederiz eşimle birlikte geldik vallahi güzel bir hafta sonu oldu bizim için gayet güzel eğlenceli müzikli karlı gayet güzel bir hafta sonu oluyor çok teşekkür ederiz" dedi.
Ailesi ile birlikte şenliğe katılan Berke Kara, "Çok mutluyum, Orhan Çerkez başkanımız çok iyi biri. Çok iyilik yapıyor, çok mutluyum." ifadelerini kullandı.
Unutulmaz anların yaşandığı Kar Topu Şenliği, katılımcıların yüzlerindeki gülümsemelerle sona erdi. Çekmeköylüler, doğanın sunduğu bu güzel kış manzarasının tadını çıkarırken, belediyenin düzenlediği etkinliklerle birlik ve beraberliğin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırladı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yaşlıların maaşlarını eksik ödeyen banka çalışanına yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı

2025-02-19 17:47 - Asayiş

Kars’ta hasta buzağısını aracıyla veterinere getirdi

2025-02-22 14:48 - Güncel

Tribünden düşen 17 yaşındaki Efe, günler sonra ailesine gülümsedi

2025-02-17 16:13 - Spor

2025'te Madeni Para Üretimi Dönüşüme Giriyor

2025-02-21 14:00 - Ekonomi

Kayseri’de berber ve kuaför ücretlerine zam

2025-02-20 13:37 - Ekonomi

Eskişehir’de Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi’ne yoğun ilgi

2025-02-18 17:58 - Ekonomi

Diyarbakır’da Tramvay Projesine Yeni Düzenleme!

2025-02-17 16:32 - Diyarbakır

Diyarbakır'ın en zenginleri nerede yaşıyor

2025-02-18 14:34 - Diyarbakır

Aynı oyuncuya iki sarı kart veren hakem kırmızı kart göstermeyi unuttu!

2025-02-17 15:17 - Spor

Diyarbakır’da 200 çocuk ve ergen hasta Teknoloji ve Davranışsal Bağımlılığı Biriminde tedavi aldı

2025-02-21 10:23 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Et ve Süt Kurumu'nun Besilik Hayvan Fiyatları Tepki Çekti

13:03 - Güncel

A Takımı gece boyunca çalıştı, sürücüler güne konforla başladı

09:40 - Güncel

Orhaneli’de yarı olimpik yüzme havuzu temeli atıldı

09:41 - Güncel

Şahinbey Millet Camii’nde çocuklar hem eğleniyor hem de Kur’an-ı Kerim öğreniyor

09:45 - Güncel

Yıllar önce ellerine doğdu, şimdi yan yana ameliyatlara giriyorlar

09:42 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da yaz okuluna görkemli kapanış

16:33 - Diyarbakır

Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmeler mercek altında

16:06 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Boş Arazide 22 Yaşındaki Gencin Cansız Bedeni Bulundu

16:01 - Diyarbakır

Bağlar'da silahlar konuşuyor

15:53 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Zamana Direnen Eğitim Yuvası

13:26 - Diyarbakır