?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'a sahip çıkmak hepimizin görevi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kızılay’a sahip çıkmak 85 milyon olarak hepimizin görevidir. Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay’ın yıpratılmaması gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum." dedi.

Siyaset - 3 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılay'ın Olağanüstü Genel Kurulu'na video mesaj gönderdi.
Kızılay'ın 1868 yılından beri Türkiye, bölge ve dünyadaki tüm insanların imdadına koştuğunu belirten Erdoğan, "Kurumumuz başarılı faaliyetleri, bir buçuk asrı aşan köklü birikimi ve tecrübesiyle çok önemli bir boşluğu dolduruyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Kızılayımız ilk andan itibaren deprem bölgesinde yerini aldı. Fedakarlık timsali personelimiz bir cana daha ulaşmak için olağanüstü çaba harcadı. Depremzedelerimiz bu gayretlerin en yakın şahididir. Kızılay’a sahip çıkmak 85 milyon olarak hepimizin görevidir." dedi.
Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay’ın yıpratılmaması gerekir
Erdoğan, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay’ın yıpratılmaması gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum. Kızılay mensuplarımızın da görevlerini yerine getirirken taşıdıkları ağır mesuliyetin şuuruyla hareket etmesi aynı derecede önemlidir. Her kademedeki Kızılay personelimize ve gönüllülerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığım Türk Kızılay Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı hizmetlerinizde her zaman sizlerin yanında olacağımızı tekrar belirtiyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." ifadelerini kullandı. 
Haftanın Öne Çıkanları

Şanlıurfa’da akaryakıt yüklü tankerde patlama

2023-07-07 10:03 - Güncel

Sıfır fiyatının üzerinde ikinci el araç satanlara 300 bin liraya kadar ceza

2023-07-06 09:09 - Ekonomi

Galeria Sitesi’nde numune alınması için çalışmalar başladı (Videolu)

2023-07-05 13:02 - Güncel

12 ilde dolandırıcılık operasyonu: 20 gözaltı

2023-07-04 14:36 - Güncel

Dolar kuru bugün ne kadar?

2023-07-07 09:16 - Ekonomi

İstanbul'da 353 düzensiz göçmen yakalandı

2023-07-05 08:20 - Güncel

Bingöl Üniversitesi FTR Fakültesi ilk öğrencilerini alacak

2023-07-07 15:35 - Eğitim

168 göçmen kaçakçısı organizatörü tutuklandı

2023-07-05 12:45 - Güncel

Çin'de yangın: 6 ölü

2023-07-06 10:54 - Dünya

Konut bekliyorduk, villa verdiler..!

2023-07-04 14:31 - -

İlgili Haberler

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu

13:07 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı kabul

23:13 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan AK Parti’ye ziyaret

17:15 - Siyaset

Miniklere bisiklet hediyesi

14:03 - Siyaset

Bakan Göktaş: "Bizim görevimiz hain darbe girişimini yapanların bir daha teşebbüs etmemesini sağlamak"

14:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da yılların cuma geleneği yaşatılıyor

15:34 - Diyarbakır

Diyarbakır'da esnaf ve vatandaşlardan dilencilere tepki

15:32 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Elazığ caddesi'nde park tepkisi

15:20 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Söz Devletin...

14:58 - Diyarbakır

Bismil'de Tefeciliğe Büyük Darbe

14:01 - Diyarbakır