?>

DBB tüm birimleriyle seferber

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kurtarma çalışmaları ve deprem toplanma alanlarında vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için seferberlik başlattı.

- - 3 yıl önce

Sedat IRMAK
Valilik tarafından depremden etkilenen vatandaşların can güvenliğini korumak ve soğuk havadan etkilenmemesi amacıyla Seytantepe Kapalı Spor Salonu, Kayapınar Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenişehir Köşkler Salonu, Yenişehir Gençlik Merkezi, Bağlar Gençlik Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi, Diyarbakır Stadyumu, Şehit Halit Gülser Spor Kompleksi, Talaytepe Spor Kompleksi, 75 Tenis Kortu, Sümer Park toplanma alanı olarak belirlendi. Ayrıca cami ve tek katlı taziye evleri vatandaşların hizmetine açıldı.
Büyükşehir Belediyesi, toplanma ve kurtarma çalışmalarının yapıldığı alanlarda vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalara başladı.Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplanma alanları ve kurtarma alanlarında yerlerde vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor.Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.Yapılacak yemekler, enkaz yerlerinde öğle ve akşam olmak üzere vatandaşlara ikram edilecek.
Çorba ve kahvaltılık hizmetinin verildiği yerler şöyle: “Galeria arkası, Sakarya Caddesi Barış Düğün Salonu yanı, Tesisler Serin 2 Sitesi, Sayın Sitesi, Sercan Apartmanı, Kurt İsmail Paşa Sokak, Eski E Tipi Cezaevi Yanı, Serhat Düğün Salonu, Piyale Düğün Salonu, Bağlar Spor Salonu, Namık Kemal Orta Okulu, Yahya Kemal ortaokulu, Mevlana Halit Ortaokulu, Aktif Yaşam Merkezi, Talaytepe Spor Kompleksi, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi, Seytantepe Kapalı Spor Salonu, Kayapınar Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenişehir Köşkler Salonu, Yenişehir Gençlik Merkezi, Bağlar Gençlik Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi Merkezi”
Haftanın Öne Çıkanları

Op. Dr. Eroğlu: Kimyasal maddeler, deterjanlar, bebek ve anne sağlığına uzun süreli etki verir

2023-02-03 15:50 - Sağlık

Kur'an-ı Kerim'i öğrenme aşkı yaş sınırı tanımıyor

2023-02-04 15:00 - Eğitim

Bakan Soylu, Bulgar mevkidaşı Demerdzhiev ile görüştü

2023-02-01 21:20 - Siyaset

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel basın mensuplarıyla bir araya geldi

2023-01-30 15:01 - Eğitim

Altun: Temiz bilgi için seferberlik başlatıyoruz

2023-02-05 09:54 - Siyaset

SMA Bilim Kurulu toplanıyor

2023-01-31 06:58 - Sağlık

Şırnaklı besilerin ömrü yazın yaylada, kışın ilçede geçiyor

2023-02-02 11:38 - -

Eczacı Günaydın: İlaç üretiminde dışa bağımlılıktan kurtulmalıyız

2023-02-01 16:27 - Sağlık

DSÖ: Son bir ayda Covid-19 ölümleri yüzde 65 arttı

2023-02-01 23:53 - Sağlık

Malatya-Sivas kara yolunda ulaşım normale döndü

2023-02-02 09:34 - -

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Diyarbakır’ın Eski Hastaneler Bölgesi İçin “Vizyon Dönüşüm” Çağrısı

16:13 - Diyarbakır

YKS’de Polis Ekipleri Geç Kalan Adaylar İçin Seferber Oldu

15:50 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Adayları En Çok Türkçe Zorladı

15:34 - Diyarbakır

Ergani’de Öğrenciyi Polis Ekipleriyle Son Dakikada Sınava Yetişti

13:25 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Buğday Paylaşımı Oğul Babasını Öldürdü

12:49 - Diyarbakır