?>

Denizli Büyükşehir Belediyesi mobil ikram araçları hizmete başladı

Güncel - 1 yıl önce

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan mobil ikram araçları soğuk kış günlerinde vatandaşa çorba ve çay ikramına başladı.
Yeni mobil ikram araçları, pazar yerleri, meydanlar, hastaneler ve üniversite kampüsü gibi yoğun alanlarda hizmet vermeye devam ederken, aynı zamanda acil durumlarda da kullanılmaya başlandı. Yangın, doğal afet ve benzeri kriz anlarında vatandaşın yanında olmak için de tasarlanan mobil araç bu anlamda ilk mesaisini Pamukkale Mahallesi’nde bir özel engelli bakım merkezinde yaşanan yangın sonrası Akköy Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Uygulama Oteli‘nde yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı ekipler mobil araçla otele nakledilen 80 civarında vatandaşa zor anlarında sıcak çorba ikram etti.
Soğuk günlerde vatandaşa sıcak çözüm
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören mobil ikram aracı hizmetinin, belirlenen program dahilinde her gün farklı noktalarda devam edeceği belirtildi. Sabah saatlerinden itibaren hizmet vermeye başlayan mobil ikram ekipleri, gün boyunca belirlenen bölgelerde vatandaşlara ulaşıyor. Pazaryerlerinde sabah erken saatlerde esnafa ve alışverişe gelen vatandaşlara sıcak çorba ikram edilirken, üniversite bölgesinde ise öğrencilere destek olmak amacıyla ikramlar sürdürülüyor.
"Büyük bir aile olmaya devam edeceğiz"
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Delikliçınar Meydanı’nda mobil ikram aracını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çavuşoğlu, sosyal dayanışmanın önemine vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu: "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, sadece olağan günlerde değil, kriz anlarında da vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni mobil ikram araçlarımızla birlikte yardımlaşma ve dayanışma kültürünü daha da güçlendireceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte büyük bir aile olmaya devam edeceğiz." Başkan Çavuşoğlu, mobil ikram hizmeti ile halktan olumlu geri dönüşler alındığı ve bu hizmetin daha da geliştirilerek sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

I. Bartholomeos’dan İznik’e önemli ziyaret

2025-02-10 17:27 - Kültür Sanat

Depremzede ailenin kaldığı konteynerda yangın çıktı

2025-02-11 19:43 - Asayiş

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

2025-02-06 21:08 - Asayiş

Bismil Pamuk Çayı'nda inceleme

2025-02-06 14:21 - Diyarbakır

Çorum’da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

2025-02-10 20:07 - Asayiş

Beyoğlu’nda 4 katlı binada elektrik sobasından yangın çıktı

2025-02-10 00:13 - Asayiş

Akasya AVM’de yangın paniği

2025-02-11 22:17 - Asayiş

Amatör maçta oyundan atılan futbolcu hakemi bıçakladı

2025-02-10 00:47 - Asayiş

Çanakkale’de 240 litre sahte içki ele geçirildi

2025-02-10 00:18 - Asayiş

Siverek’te petrol sahasında kaza: 2 yaralı

2025-02-07 22:57 - Asayiş

İlgili Haberler

Babalar Günü’nde duygulandıran görüntüler

09:42 - Güncel

Çıralı Obruk Gölü son yağışlara rağmen su tutmadı

09:22 - Güncel

Kadın Esnaf Akrep'e bidon içinde bakıyor

09:24 - Güncel

Kahvehane müdavimlerine Yargıtay’dan kötü haber

09:29 - Güncel

Her gün özel kızını okula getiren babaya duygulandıran sürpriz

09:33 - Güncel

Günün Manşetleri

17 Yıllık Kayıp Dosyasında Şok Gelişme

16:31 - Diyarbakır

Mahmut İrtem’den Suriye Kürtlerinin Son Yüzyılına Mercek Tuttu

16:22 - Diyarbakır

Kayıp Vedat Karabulut İçin Zamana Karşı Yarış

15:14 - Asayiş

Mahmut İrtem’den Diyarbakır Olay’a Anlamlı Ziyaret

14:35 - Diyarbakır

Çermikli Hacılar Kutsal Topraklardan Döndü

13:51 - Diyarbakır