?>

Diyarbakır'da DEM'li Belediyelerde Hastalanmak Yasak!

Diyarbakır'da Büyük işçi kıyımları ve belediyeleri kendi yandaşlarıyla doldurmaya yönelik kararıyla gündemden düşmeyen Dem Partili belediyeler skandal kararlara imza atmaya devam ediyor.

Diyarbakır - 2 yıl önce

Diyarbakır'da Dem Partili belediyelerin, geniş çaplı işçi çıkarımları ve kadroları yandaşlarıyla doldurma politikaları kamuoyunda büyük tartışmalara neden olmaya devam ediyor. Özellikle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin son aldığı karar, tepkilere yol açtı. 

İddialara göre Sağlık raporlarıyla ilgili şaşırtıcı bir düzenleme yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına yönelik baskıcı uygulamalarını sürdürüyor. Yandaş olmayan çalışanları istifaya zorlamak amacıyla çeşitli baskı ve mobbing yöntemlerine başvuran belediye, 1 ve 2 günlük raporların kabul edilmeyeceğini, sağlık ocakları ve özel sağlık kuruluşlarından alınacak 3 günden fazla raporların ise geçersiz sayılacağını duyurdu. 

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Ayşe Serra Bucak Küçük ve Doğan Hatun’un talimatları doğrultusunda birimlere gönderilen yazıyla, bu kararlara uymayan personellere yönelik sert yaptırımlar uygulanacağı belirtildi. 
Geçtiğimiz günlerde yerel bir radyo programına katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ayşe Serra Bucak Küçük, "Söz verdiğimiz kişiler var, onları işe alıyoruz ve almaya devam edeceğiz" ifadeleriyle kadro değişiklikleriyle ilgili açık bir itirafta bulunmuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’da en çok tercih edilen erkek isimleri!

2024-10-03 00:03 - Diyarbakır

Türkiye'de Üretimi İlk Diyarbakır'da Başladı

2024-10-02 14:28 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Çılgın Simitçinin Otobüs Macerası

2024-10-04 13:54 - Diyarbakır

Diyarbakır'dan Avrupa'ya Kürt Kahvesi!

2024-10-03 20:42 - Diyarbakır

Amedspor Maç Biletletleri Ne Kadar?

2024-10-04 17:32 - Diyarbakır

Elazığ’da polis, okul önlerinde kuş uçurtmuyor

2024-10-04 17:17 - Bölge

Son Dakika Diyarbakır Lice’de Çatışma

2024-10-02 18:04 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Kış Meyveleri Pazarda Yerini Aldı

2024-10-03 18:51 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

2024-10-05 13:05 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Yeşil Zeytin Sezonu Başladı

2024-10-05 14:36 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Miyop Alarmı Diyarbakır’da Masaya Yatırıldı

15:56 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Telefon Bayisindeki Dehşet Kamerada

15:49 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde Tarihi Mezuniyet

15:29 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kayıp Çocuk Faciası

15:03 - Diyarbakır

Tavşantepe'de Yeni Dönem Başlıyor

14:43 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Miyop Alarmı Diyarbakır’da Masaya Yatırıldı

15:56 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Telefon Bayisindeki Dehşet Kamerada

15:49 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde Tarihi Mezuniyet

15:29 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kayıp Çocuk Faciası

15:03 - Diyarbakır

Tavşantepe'de Yeni Dönem Başlıyor

14:43 - Diyarbakır