?>

Diyarbakırlı vatandaştan Soylu’ya hakaret edenler hakkında suç duyurusu

Sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hakaret edildiği paylaşımları gören Diyarbakırlı Mustafa Piyale isimli vatandaş ilgili sosyal medya hesabı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Güncel - 4 yıl önce

Sedat IRMAK – ÖZEL HABER

Sosyal medya platformu üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğraf çeken kişilere yönelik, ‘WhatsApp bundan böyle Süleyman Soylu ile foto çekinmiş herkesin bir hırsız bir katil olduğunu bilmelisiniz çünkü hepsinin ortak paydası o kişi” yazısıyla paylaşımda bulunan ‘Fatoş - @ergfatss’ isimli kullanıcının paylaşımını gören Mustafa Piyale isimli vatandaş ilgili sosyal medya hesabı hakkında Diyarbakır Adliyesine giderek suç duyurusunda bulunarak cezalandırılmasını istedi.

 

Suç duyurusunda bulundu
Suç duyurusu dilekçesinde ilgili sosyal medya kullanıcı hakkında davacı ve şikayetçi olduğunu ifade eden Piyale şunları söyledi, “Sosyal medya hesabındaki profil resmi bir bayan olarak görülen kişiden davacı ve şikayetçiyim. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gelmiş geçmiş en iyi İçişleri Bakanlığı görevini yürüten Sayın Süleyman Soylu’ya yönelik bu çirkin ifadeleri kabul etmediğimi belirtmek isterim. Şahsın söylemlerine bakıldığında benimde içişleri bakanlığınımızla fotoğrafım ekte mevcuttur. Beni katil ile hırsız olarak diye nitelendiren şahıstan davacı ve şikayetçiyim”

 

“Şahıstan davacı ve şikayetçi oldum”
Suç duyurusu dilekçesi hakkında Diyarbakır Olay Gazetesine konuşan Piyale, sosyal medyada gördüğümde ifadeleri şok yaşadım. Çok sevdiğim ve saydığım İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu hakkında çirkin ifadelerin yazılması beni derinden üzdü. Derhal gereğinin yapılması için adliyeye geldim, şikayet dilekçemde belirttiğim gibi şahıstan davacı ve şikayetçi oldum. Kendisiyle fotoğrafım olduğu için çok gururluyum ve bundanda şeref duyuyorum. Eğer katil aranıyorsa katillerin adresi bellidir. Bu tür kişilerin ülkemize ve bakanımıza zarar vermesi asla kabul etmiyor. Yargının şahıs hakkında gereğini yapacağına inanıyorum” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

MHP, Batman’da ’Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma’ programı düzenledi

2022-08-29 00:00 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kütahya’da

2022-08-29 00:00 - Siyaset

Bakan Soylu ″Beni yargılayacaksın Apo’yu, Selo’yu serbest bırakacaksın″

2022-08-23 00:00 - Siyaset

Erdoğan: ″Utanmadan sıkılmadan ’İşsizlik var’ diyorlar, ne işsizliği ya″

2022-08-29 00:00 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ″Yunanistan bize değil NATO’ya ve müttefiklere meydan okumuştur”

2022-08-30 00:00 - Siyaset

Akaryakıt tankeri tıra arkadan çarptı: 1 ölü

2022-08-27 00:00 - Güncel

Sağlık Bakanı Koca'da MHRS'den randevu alınamamasına açıklama

2022-08-23 00:00 - Sağlık

Kayapınarlı gençler ve çocuklar kültür ve sanatla ilgileniyor

2022-08-25 00:00 - Kültür Sanat

Bakan Soylu'dan gurur veren açıklama

2022-08-30 00:00 - Siyaset

Bakan Kurum: ″Kanal İstanbul Projesi’ni tabii ki iptal etmedik″

2022-08-27 00:00 - Siyaset

İlgili Haberler

Doğa Koruma ekipleri, ormanlık alanlardaki yasak ses cihazlarını topladı

16:21 - Güncel

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının çalışmaları değerlendirildi

16:25 - Güncel

Hürmetçi’nin doğal değerleri geleceğe taşınıyor

16:31 - Güncel

Karayazı’da toplu açılış: Köy yollarının yüzde 60’ı asfaltlandı

16:33 - Güncel

Minik itfaiyeciler, hem öğrendi hem eğlendi

16:35 - Güncel

Günün Manşetleri

Lice Fis ovasında feci kaza: 6 kişi yaralandı

20:18 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da trafik çıkmazı

17:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Anzele’de sessiz günler

17:26 - Diyarbakır

Diyarbakır’da durak çilesi: Güneş altında bekliyorlar

17:07 - Diyarbakır

Diyarbakır’da trafikte tehlikeli yolculuk

16:50 - Diyarbakır