?>

Ekmek yerken ölümden döndü..!

Arnavutköy’de bir kişi fırından aldığı ekmeği yedikten sonra boğazında acı hissedip hastaneye gitti. Boğazına yapışan 2,5 santimetre büyüklüğünde ki tel operasyonla çıkarıldı. Ölümden dönen Faruk Karayel, “Denetimler sıklaştırılmalı, çocuklarım yemiş olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi” dedi.

Güncel - 4 yıl önce

Olay, dün akşam saatlerinde Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde gerçekleşti. Çalıştığı işyerinden çıktıktan sonra eve giden 2 çocuk babası Faruk Karayel (30) yol üzerindeki fırından ekmek aldı. Evde akşam yemeği esnasında çocuğu ile beraber aynı ekmekten yiyen Karayel, boğazında bir acı hissedince doktora gitti. İlk gittiği hastanede boğazının tahriş olduğu söylenilen karayel, gece saatlerinde hissettiği acı ile başka bir hastaneye gitti. Gitmiş olduğu hastanede çekilen tomografi sonucuyla büyük şok yaşadı. Faruk Karayel'in boğazına yapışmış 2 buçuk santim büyüklüğünde tel olduğu tespit edildi. Karayel'in boğazına 5 saat boyunca yapışık şekilde kalan tel hastanede operasyonla çıkartıldı. Yaşadıklarını anlatan Faruk Karayel, “Denetimler sıklaştırılmalı, çocuklarım yemiş olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi” dedi.
“Ben şuanda ekmek alamıyorum korkudan”
Yaşadıklarını anlatan 30 yaşındaki Faruk Karayel, “Dün işten çıkıp eve giderken fırından ekmek aldım. 3 ekmek aldıktan sonra çocuklarımla beraber yemek yiyorduk baktım ki boğazıma bir şey takıldı. Ne yaptıysam gitmedi. Hastaneye gittim bir şey bulamadılar ve boğazımın tahriş olduğunu söylediler ancak ben hissediyordum ve çıkartamıyordum daha sonra başka bir hastaneye gittim çekilen tomografide tel gözüktü ve beni kulak, burun ve boğaz polikliniğine sevk etti. Doktor kamera sistemi ile müdahale ederek teli çıkarttı. Çıkarttı ama ben o süreçte çok kötü oldum. Doktor bana ilaç yazdı benim çocuğumun başına gelmiş olsaydı Allah korusun önemsemezdi ben hissettim ama onlar için zor tabi. Daha önce haberlerde jilet duymuştum ama benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim. Sabah fırıncıya gittim bana dedi ki nalburdan tel fırça aldım ondan gelmiştir inkar da etmedi. Bana direkt söyledi. Bende çıktım gittim ne yapayım. Denetleme olmadığı için böyle oluyor daha sık denetleme olsa bu şekilde olmaz daha hijyenik olur ben şuanda korkudan ekmek alamıyorum” şeklinde konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Siirt’te yol ortasında kadını darbeden şahıs yakalandı

2022-11-23 10:03 - Güncel

Adıyaman’da yoğun sis

2022-11-18 11:31 - -

Meteorolojiden 9 kente "sarı" ve "turuncu" uyarı

2022-11-18 10:06 - -

Adıyaman’da şase numarası silinmiş motosiklet yakalandı

2022-11-21 10:12 - Güncel

Ankara'da asayiş uygulaması: 1977 gözaltı

2022-11-17 11:42 - Güncel

Fahiş fiyat ve stokçuluğa 9 milyon 403 bin lira ceza

2022-11-18 10:58 - Ekonomi

Şarampole yuvarlanan tırda sürücü yaralandı

2022-11-19 15:47 - Güncel

Hazırlık maçı: Türkiye: 2 - Çekya: 1 (Maç sonucu)

2022-11-19 22:59 - Spor

Rüzgarlı ve lodoslu havalarda soba kullanımına dikkat

2022-11-20 12:10 - Güncel

Akarsu kurudu, ortaya çıkan mağara tehlike saçıyor

2022-11-22 10:15 - -

İlgili Haberler

Dinar’da patates hasadı başladı

13:48 - Güncel

Şehit kızı mutluluğa ’evet’ dedi

13:54 - Güncel

15 Temmuz şehitleri için Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası

13:58 - Güncel

Yeşil Vatan’a yılda 3 milyon fidan

13:59 - Güncel

Şehit'in şehadet belgesi babasına teslim edildi

14:02 - Güncel

Günün Manşetleri

Kontrolden Çıkan Lüks Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

23:44 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Kuyumcular İlk Kez Kepenk Kapatacaklar

16:55 - Diyarbakır

Bir Cesaret Hikâyesiyle Başlayan Örnek Hayat

16:50 - Diyarbakır

Çermik'te 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

16:42 - Diyarbakır

45 Derecelik Sıcaklık Tarihi On Gözlü Köprü’yü Sessizliğe Bürüdü

16:28 - Diyarbakır