?>

Elazığ’da Fuat Usta, Uygun Fiyat ve Lezzetiyle Dikkat Çekiyor

Alanya’daki yüksek fiyatlarla karşılaştırıldığında Elazığ’daki restoranlarıyla fark yaratan Fuat Demirbağ, 17 yıldır uygun fiyatlı menüleriyle öğrenciler ve çalışanların gönlünü kazanıyor. Lahmacun, pide ve kebap çeşitleri ekonomik fiyatlarla sunuluyor.

Güncel - 10 ay önce

Elazığ’da uzun yıllardır restoran işletmeciliği yapan Fuat Demirbağ, uygun fiyat politikası ve lezzetiyle adından söz ettiriyor. Alanya’daki pahalı fiyatların ardından müşteriler, Elazığ’da hesaplarını görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Örnek vermek gerekirse; Alanya’da üç kişi, bir lahmacun ve pide için tam 1.600 TL öderken, Elazığ’daki Fuat Usta’nın restoranında aynı kişiler üç çeşit menüyü sadece 500 TL’ye yiyebiliyor. Müşterilerden Hüseyin Şahin, “Alanya’da bir lahmacun ve pide için üç kişi 1.600 TL ödedik. Burada ise üç çeşit menüyü sadece 500 TL’ye yedik. Bence burası hem uygun hem de lezzetli” dedi.
Fuat Demirbağ, sosyal medya üzerinden de dikkat çeken kampanyalarını sürdürüyor. Özellikle öğrenciler ve çalışanlar için hazırladığı menüler büyük ilgi görüyor. Fiyat politikasını anlatan Demirbağ, “4 Adana, 4 tavuk şiş, 4 lahmacun, 2 ciğer ya da 2 kuşbaşı fiyatı sadece bin TL. Öğrencilere her zaman destek oluyorum ve olmaya da devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Uzun yıllardır aileler ve öğrencilerle birlikte olduğunu belirten Demirbağ, gelecekte Alanya’da şube açmayı planladığını da açıkladı. “Alanya şubemizi açtığımızda burada sunduğumuz fiyat ve menü politikası aynı olacak. Hani ‘olmaz’ diyorlar. Nasıl olmaz? Burada öğrenciler ve çalışanlar uygun fiyatlı ve doyurucu menülerle buluşuyor” dedi.
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olan gömlek tartışmasına da değinen Fuat Usta, kendi tarzını savundu. “Giydiğim gömlek deri tarzıydı, bana çok hoş geliyordu. Ama sosyal medyada bir baktım ki, çöp poşetine benzetilmiş. Zenginler böyle giydiğinde moda oluyor, Fuat Usta giydiğinde çöp poşeti oluyor” sözleriyle sosyal medya tepkilerine esprili bir yanıt verdi.
Elazığ’daki bu ekonomik ve lezzetli menüler, özellikle bütçe dostu seçenek arayan öğrenciler ve çalışanlar için tercih sebebi olmaya devam ediyor.
KAYNAK: İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’ın Tarihi Balıkçılarbaşı Çarşısı: Geçmişin İzlerini Günümüze Taşıyor

2025-10-25 13:51 - Diyarbakır

39 Kilometreyi 14 saatte yüzerek Türkiye birincisi oldu

2025-10-21 13:21 - Spor

Diyarbakır Bismil’de Motosiklet Tıra Çarptı Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti

2025-10-23 09:54 - Diyarbakır

Diyarbakır’daki bu okul fabrika gibi çalışıyor

2025-10-26 11:07 - Diyarbakır

Diyarbakır Kara Taşı: Karacadağ'ın Mirası, Kentin Kimliğini Taşıyor

2025-10-27 14:02 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Taş Ustası 21 Yılda Tarihi Sur’u Minyatürle Yaşatıyor

2025-10-27 13:35 - Diyarbakır

Dağkapı Meydanı Diyarbakır’ın Tarihî Kalbi

2025-10-25 13:41 - Diyarbakır

Taner Özbay’ın 2’inci kitabı “Belleğimin Fısıltıları” çıktı

2025-10-21 12:11 - Diyarbakır

Trump: Artık güvenli bir Orta Doğu’ya sahibiz

2025-10-26 11:26 - Dünya

Elbistan’da Kontrollü Yıkımda Skandal

2025-10-21 14:31 - Bölge

İlgili Haberler

Başkan Vekili Demirtaş: Alışveriş merkezi yapılması söz konusu bile değil

09:59 - Güncel

Rize’nin yaylalarına Eylül’de kış geldi

10:10 - Güncel

Kumsalda başlayan umut yolculuğu denizde tamamlandı

12:58 - Güncel

Sinop’ta yeşil kampüs çalışması

13:08 - Güncel

Türkeli’de içme suyu kuyularının enerji hatları yenileniyor

13:10 - Güncel

Günün Manşetleri

İşte Diyarbakır’da çocukların yeni gözdesi

15:47 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 93 yıllık bir ömür, 51 yıllık antika tutkusu

14:58 - Diyarbakır

İstanbul’da Diyarbakır rüzgârı esecek

14:45 - Diyarbakır

Diyarbakır’da tandırın sesi azaldı

14:12 - Diyarbakır

Kulp’ta Bulunan Erkek Cesediyle İlgili Valilikten Açıklama

13:44 - Diyarbakır