?>

FIFA Başkanı Infantino, Fenerbahçe ve Trabzonspor için konuştu!

FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakanın ardından yaşanan olaylara ilişkin açıklama geldi. Infantino, "Karşılaşılan şiddet kesinlikle kabul edilemez.

Spor - 2 yıl önce

Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. İlgili makamlara, Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin yaptıklarından hesap sorulması için sesleniyorum" dedi. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin sevinç gösterilerinde bulunduğu esnada birçok bordo-mavili taraftar, sahaya girerek rakip takım oyuncularına saldırdı.

Tüm bu yaşananların ardından FIFA Başkanı Gianni Infantino da bir açıklama yaptı. Olanları 'kabul edilemez' olarak nitelendiren Infantino, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından karşılaşılan şiddet kesinlikle kabul edilemez. Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim; futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki bu kadar insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende olmalıdır. İlgili makamlara, Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin yaptıklarından hesap sorulması için sesleniyorum" ifadelerine yer verdi.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesinde Yeni Tedavi Yöntemi: Kolin PET

2024-03-13 11:18 - Sağlık

Kurt ahırdaki sürüye saldırdı

2024-03-13 14:53 - Asayiş

Diyarbakır'da Ramazan Pidesi ne kadar!

2024-03-11 11:49 - Diyarbakır

Mahkemede uyuşturucunun yerini tarif etti

2024-03-15 11:46 - Asayiş

Dev mantar kayalar köyü tehdit ediyor

2024-03-16 10:36 - Güncel

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

2024-03-12 08:34 - Güncel

Papua Yeni Gine'de 6 büyüklüğünde deprem yaşandı

2024-03-13 22:16 - Dünya

Şırnak'ta feci kaza: 2 polis şehit

2024-03-14 11:49 - Asayiş

Seyir halinde alev alan otomobilin yardımına vatandaşlar koştu

2024-03-15 11:32 - Asayiş

Günde 500 kişiye iftar yemeği

2024-03-17 09:19 - Güncel

İlgili Haberler

Erzincan ANALİG badmintonda kız ve erkeklerde grup birincisi oldu

08:50 - Spor

Kars, Wellness Antrenörlerinin buluşma noktası oldu

08:54 - Spor

Yüksel Yıldırım: "Ayrılan oyuncuların yerine çok daha iyilerine bakıyoruz"

09:00 - Spor

Erzincanspor, 4 oyuncuyla anlaşma sağladı

09:00 - Spor

Aytekin Yıldırım’dan Dersimspor’la Yeni Sezon Kararı

09:45 - Spor

Günün Manşetleri

Diyarbakırlı Sultan Şırdanı Markaya Dönüştürdü

17:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yaz tatili eğitimle renklendi

15:50 - Diyarbakır

Rojin Kabaiş'in DNA izleri 2 yıl sonra incelenecek

15:46 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Gazi Caddesi’nde Trafik Çilesi

15:26 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 45 Derece Sıcaklıkta Örnek Duyarlılık

14:59 - Diyarbakır