?>

Galatasaray’dan Gülpınar’a sürpriz ziyaret

Spor - 4 hafta önce

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in "Süper Kupa Şanlıurfa’da oynansın" önerisinin ardından, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret etti.
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray yönetiminin Şanlıurfa’ya büyük bir sempati beslediğini belirterek, daha önce Şanlıurfa’da oynanan ve yalnızca bir dakika süren Süper Kupa finaline dikkat çekti. Hatipoğlu, söz konusu final için yaptığı açıklamada, "Aslında yarım kalan bir maç değildi, biz o finali bir dakikada kazanıp kupayı almıştık. Ancak gönül isterdi ki Şanlıurfa halkına tam anlamıyla bir futbol şöleni sunabilelim. O günü telafi etmek isteriz" dedi.
Galatasaray’ın Süper Kupa Finali’nin yeniden Şanlıurfa’da oynanması yönünde iyi niyet ortaya koyduğunu belirten Hatipoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmelerden de bahsederek stadyumda yaşanan teknik problemlere vurgu yaptı. Özellikle Passolig sistemindeki aksaklıkların ciddi bir engel olduğunu söyleyen Hatipoğlu, "Bu bir niyet. Olur ya da olmaz bilemiyoruz ama biz elimizden geleni yapacağız. Zor bir süreç ama çabamız sürüyor" şeklinde konuştu.
"Gönlümüz finalin burada oynanmasını ister"
Ziyarette konuşan Gülpınar da, Galatasaray heyetine teşekkür ederek, Şanlıurfa’nın böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu belirtti. Gülpınar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in açıklamasının ardından konuyu ciddiye aldıklarını ve hemen kulüpler ile federasyon nezdinde temaslara başladıklarını vurguladı.
Teknik sıkıntıların süreci zorlaştırdığını ifade eden Gülpınar, "Elbette finalin burada oynanmasını çok isteriz. Bahsettiğimiz, yıllar önce yaşanan ve adeta yarım kalmış hissi oluşturan o maçın ardından Şanlıurfa halkı böyle bir finali fazlasıyla hak ediyor. Ancak teknik engeller sebebiyle şu an için çok mümkün görünmüyor. Buna rağmen çalışmalarımız ve girişimlerimiz devam ediyor. Son ana kadar bekleyip göreceğiz" dedi.
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, görüşmenin sonunda Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu tarafından Başkan Gülpınar’a Galatasaray forması hediye edildi. Gülpınar, bu jestten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

CEM KÜÇÜK BU SEFER SAAT DE VERDİ: 'İBB'YE KAYYUM ATANMALI'

2025-11-15 13:36 - Güncel

BBP Genel Başkanı Destici'den 'emekli maaşı' açıklaması! Rakam verdi

2025-11-11 14:47 - Siyaset

Cemal Enginyurt Artık Kendi Kanalında Konuşacak

2025-11-14 13:54 - Siyaset

Kulp'tan acı haber: 3 ölü 2 yaralı

2025-11-11 13:54 - Diyarbakır

Bahis oynayan 1024 futbolcu... Türk futbolunda tarihi gece: Skandala karışanların isimleri tek tek açıklandı

2025-11-11 14:35 - Spor

4. Uluslararası Tarsus Festivalinde Fatma Turgut rüzgarı

2025-11-09 00:07 - Kültür Sanat

MHP’den Hayırlı günler komşum ziyaretleri

2025-11-13 13:53 - Güncel

Mustafa Kemal Atatürk'ü anan Fatih Erbakan'ın paylaşımına tepki var

2025-11-11 14:37 - Siyaset

Ahmet Akın Kuvayımilliye ruhunu Ankara’ya taşıdı

2025-11-13 09:08 - Siyaset

T.C. DİYARBAKIR 3. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN

2025-11-12 00:01 - Resmi ilanlar

İlgili Haberler

Hasketbol SK’da 15 maçta 32 oyuncu forma giydi

10:16 - Spor

Söğütspor zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor

10:36 - Spor

Antalyaspor ile Galatasaray 59. randevuda

10:21 - Spor

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

10:08 - Spor

MHPli vekilden Erciyes 38 FK’ya büyük destek müjdesi

15:31 - Spor

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Sosyal Medya Alarmı

16:11 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Güneşli Hava Etkili: Kentte Bahar Tadında Bir Gün

16:09 - Diyarbakır

Amedspor’dan Zirve Hamlesi: Bandırmaspor’u 2-1 Geçti, Liderliği Aldı

16:04 - Diyarbakır

Sur’da dikkat çeken etkinlik

15:43 - Diyarbakır

Bağlar'da İşçiler Ücretlerini 8 Aydır Eksik ve Sosyal Hakları Ödenmiyor

15:41 - Diyarbakır