?>

HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılacak

"Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" şiarıyla yola çıkan HÜDA PAR, “Adil Sistem Hakça Paylaşım” sloganıyla 5. Olağan Büyük Kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Siyaset - 2 yıl önce

Ankara'nın Keçiören İlçesinde bulunan Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 5. Olağan Büyük Kongre öncesinde hazırlıklarını tamamlayan HÜDA PAR, bu kapsamda çok sayıda parti, STK, yurtiçi ve yurtdışında bulunan parti ve cemaat yetkililerine davetiye gönderdi.
Hazırlıkların tamamlandığı kongre salonu; yeşil, sarı ve beyaz renklerden oluşan parti bayraklarıyla süslendi.
Salonda Kürtçe Türkçe "Önce İnsan Öncelik Adalet", "Pêşî Însan Pêşanî Edalet", "Adil Sistem Hakça Paylaşım", "Sîstema Adıl Parvekırına Bı Heqî", "İstikamet Üzerine Emin Adımlarla", Güçlü Aile, Ahlaklı Nesil, Temiz Toplum" ve "Da'wame Edalet, Bıratîye, Aşîtîye" yazılı afişler asılırken, ayrıca 6-8 Ekim şehitleri de unutulmadı. 6-8 Ekim 2014 yılında çıkan olaylarda HDP/PKK’liler tarafından katledilen şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının fotoğraflarının da kongre salonunda asıldığı görüldü.
Kongre salonuna ayrıca Şehid Şeyh Saidî Palevî, Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi,Mehmet Akif Ersoy ve Şehid Ali Şükrü Bey posterleri de asıldı.
Yapılan hazırlıklarla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, kongre için yaklaşık bir ay boyunca hazırlık yaptıklarını belirtti.
Kongreye tüm halkı davet ettiklerini ifade eden Şahin, "2012 yılı itibariyle başlamış olduğumuz ve yola çıktığımız bu süreçte inşallah 5. Olağan Büyük Kongremizi yapacağız. Öncelikle 5. Olağan Büyük Kongremizin milletimize, memleketimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle Yarın gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Büyük Kongremize halkımızı da davet ediyoruz." dedi.
Kongrelerinde temel tema olarak "Adil Sistem Hakça Paylaşım" temasını belirlediklerini aktaran Şahin, "Hakikaten Türkiye'nin en büyük sorunu adalet sorunudur. Sistemin adil olmaması sorunudur. En önemlisi de ülkenin kaynaklarının adil bir şekilde hakça paylaşılmaması sorunudur. Ondan dolayı biz bu sorunu önemsiyoruz. Buna dair güçlü çözüm önerilerini ortaya koyuyoruz. Budan dolayı kongremizin temel temasını bunu belirledik.  Bu vesileyle özellikle günlerdir kongrenin hazırlıklarını yapan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Kongremizin milletimize, memleketimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. " diye konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

Sosyolog Günce: Selfie çekme merakı ciddi sorunlara yol açabilir

2024-07-06 10:49 - Bilim ve Teknoloji

Çocuklarda aşırı utangaçlık neden olur?

2024-07-01 12:17 - Güncel

Şanlıurfa'da hareket halinde alev alan tır söndürüldü

2024-07-04 15:17 - Güncel

İşgalci ABD ve İngiltere, Yemen'e saldırdı

2024-07-05 00:14 - Dünya

Elazığ'da ormanlara girişler yasaklandı

2024-07-03 21:44 - Güncel

Malatya'da 100 dönüm alan yandı

2024-07-07 00:25 - Asayiş

Eski kent meydanı yeniden yapılıyor

2024-07-02 16:16 - Bölge

Sıcakların tetiklediği hastalıklara dikkat!

2024-07-01 10:04 - Sağlık

Karabük'te çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

2024-07-04 15:05 - Güncel

Böbrek Sağlığı İçin Kritik Uyarılar

2024-07-01 11:53 - Sağlık

İlgili Haberler

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu

13:07 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı kabul

23:13 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan AK Parti’ye ziyaret

17:15 - Siyaset

Miniklere bisiklet hediyesi

14:03 - Siyaset

Bakan Göktaş: "Bizim görevimiz hain darbe girişimini yapanların bir daha teşebbüs etmemesini sağlamak"

14:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sultan Alparslan Sevdasını Ömrüne Sığdırdı

16:33 - Diyarbakır

30 Yıllık Arzuhalcilerden Yapay Zekâ Uyarısı

15:19 - Diyarbakır

Kayapınar'daki İş Yeri Kurşunlamasında Şüpheli Tutuklandı

15:16 - Diyarbakır

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

14:47 - Diyarbakır

Diyarbakırlı Seyyar Esnaftan Gençlere Unutulmayacak Mesaj

13:41 - Diyarbakır