?>

HÜDA PAR’daki bıçaklı saldırıda gençlik kolları başkanı öldü

Adana’da HÜDA PAR İl Başkanlığına düzenlenen bıçaklı saldırıda Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Sacit Pişkin hayatını kaybetti.

Güncel - 3 yıl önce

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, HÜDA PAR İl Başkanlığına bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırıda İl Başkanı Salih Demir ve Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Sacit Pişkin yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken polis saldırganı yakaladı. Hastaneye kaldırılan Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Sacit Pişkin hayatını kaybetti.Saldırıya ilişkin şu ana kadar Adana 1951 doğumlu A.S isimli bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Siyasi parti genel başkanları ile milletvekilleri de Twitter hesaplarından saldırıya ilişkin paylaşımda bulundu.
Eski Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül: HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin’e yönelik menfur saldırıyı lanetliyorum. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan Salih Demir’e acil şifalar niyaz ediyorum. HÜDA PAR camiasına başsağlığı diliyorum.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na yapılan alçak saldırı sonucu hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı olan İl başkanı Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. Olayın bir an önce açığa kavuşturulmasını ve adaletin tesis edilmesini temenni ediyoruz.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda namazdayken katledilen İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet; yaralanan İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar ve tüm HÜDA PAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına yapılan menfur saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sayın Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı; HÜDA PAR Adana İl Başkanı Sayın Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. 
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, camiasına sabır ve başsağlığı, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e de acil şifa diliyorum. Ülkemizde istikrarı ve huzur ortamını bozmaya çalışan tüm girişimlere ve provokasyonlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Siyaset ve şiddet hiçbir şekilde yan yana olmamalı, yan yana anılmamalıdır. Terör ve şiddet kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın hep birlikte karşı durmalı ve  anetlemeliyiz. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına yapılan menfur saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sn. Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Sn. Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. 
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını hedef alan saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralı İl Başkanı Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. HÜDA PAR camiasına taziyelerimi ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: HÜDA PAR’ın Adana İl Başkanlığı’nı hedef alan menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum.  Saldırı sonucu ahirete irtihal eden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine ve HÜDAPAR camiasına sabırlar diliyorum. Saldırıda yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifalar temenni ediyorum. 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden il sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve HÜDA PAR camiasına baş sağlığı diliyorum. Saldırı sonucu yaralanan il başkanı Salih Demir’e acil şifalar temenni ediyorum.
Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na yapılan vahşi saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Cenab-ı Hakk'tan rahmet, ağır yaralanan İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar diliyorum. Yapılan saldırıdan dolayı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu arayarak, derin üzüntümü ve taziyelerimi ilettim.
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. HÜDAPAR ailesine başsağlığı diliyorum. 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: HÜDAPAR Adana İl Başkanlığına yapılan saldırıyı lanetliyorum. İbadet ettikleri sırada uğradıkları saldırı sonucu vefat eden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifa diliyorum. HÜDAPAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı. 
Haftanın Öne Çıkanları

Riskli Arteriovenöz Malformasyon ameliyatı hastanede ilk kez gerçekleştirildi (Videolu)

2023-07-21 16:52 - Sağlık

Otomotiv sektörü temsilcileri: Araç alımı yatırıma dönüştü

2023-07-17 10:57 - Ekonomi

LGS'de başarısız olan çocuğa nasıl davranmalı?

2023-07-22 15:53 - Eğitim

Dicle Elektrik, yenileme çalışmalarını durduran mahkeme kararına itiraz etti (videolu)

2023-07-18 10:37 - Ekonomi

Vali Yardımcısı Çiftçi spor yatırımlarını inceledi

2023-07-19 15:52 - Spor

Yetenek sınavıyla öğrenci alan okullara kesin kayıtlar sona eriyor

2023-07-19 13:09 - Eğitim

Uzman psikologdan YKS tercihlerinde ailelere ve öğrencilere uyarı

2023-07-21 15:46 - Eğitim

İstanbul'un barajlarında doluluk oranı yüzde 40'a geriledi

2023-07-19 12:49 - -

Diyarbakır’da piyasaya sahte altın süren 10 kişi tutuklandı (Videolu)

2023-07-16 11:56 - Güncel

YKS tercih sürecinde nelere dikkat edilmeli, takip edilmesi gereken adımlar neler olmalıdır?

2023-07-22 15:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Yağışlar mantarları artırdı uzman uyardı

09:32 - Güncel

ETÜ’ye büyük gurur

09:33 - Güncel

Sahillerine vuran beyaz toz ’guar gum’ çıktı

09:34 - Güncel

Yüksek kesimlerine kar yağdı

09:36 - Güncel

Türk Deniz Kuvvetleri’nin ilk kadın uçak pilotu

09:36 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da tarihi alanda çalışmalar hız kazandı

15:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yayaya araç çarptı: Durumu ağır

15:32 - Diyarbakır

Silvan’da iki araç çarpıştı: 2 yaralı

15:27 - Diyarbakır

Bağlar’da zemin kat yangını

15:26 - Diyarbakır

Diyarbakır'da SUV araç istinat duvarından aşağı düştü

14:19 - Diyarbakır