?>

İşgal askeri, Kur'an-ı Kerim'i ateşe attı

Siyonistlerin paylaştığı bir videoda, Gazze Şeridi'ndeki siyonist işgal askerinin Kur'an-ı Kerim'i ateşe attığı anlar tepki çekti.

Dünya - 2 yıl önce

İbrani medyası, siyonist askerin Gazze Şeridi'nde devam eden saldırı sırasında Kur'an-ı Kerim'i ateşe attığını belgeleyen görüntüleri yayınladı.
İşgal Ordusu Radyosu, 3 saniyelik video klibi “X” platformundaki hesabında yayınladı, olayın yeri ve tarihi belirtilmedi.
Videoda, sol elinde silah, diğer elinde açık bir Kur'an-ı Kerim tutan ve ardından onu alevlere atan bir siyonist asker görülüyor.
İşgalciler, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdükleri soykırımın yanı sıra ihlaller ve suçlarını bir övünçmüş gibi çekip sosyal medya üzerinden paylaşıyor. İşgal makamları ise siyasi ve askeri yetkililer tarafından her zaman korunan bu siyonistlere karşı herhangi bir tedbir almıyor.
İşgalin Gazze'ye yönelik saldırıların, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 115 binden fazla Filistinlinin şehadetine ve yaralanmasına neden oldu. Yaklaşık 10 bin Filistinli, çocukların ve yaşlıların hayatına mal olan kitlesel yıkım ve kıtlığın ortasında kayboldu.
Siyonist rejim, çok sayıda sivil kaybına ve Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Netenyahu ve Galant hakkında uluslararası tutuklama emri çıkarma niyetine rağmen soykırımını sürdürüyor.
İşgal rejimi aynı zamanda BM Güvenlik Konseyi'nin acil ateşkes yönündeki kararını da görmezden geliyor ve Uluslararası Adalet Divanı'nın “soykırım” eylemlerini önlemek ve Gazze'deki insani durumu iyileştirmek için acil önlemler alınması yönündeki emirlerini de görmezden geliyor. 
Haftanın Öne Çıkanları

Yapay Zeka: Fayda ve Riskler

2024-05-19 13:37 - Bilim ve Teknoloji

"Teknoloji bilinçli kullanılırsa bize fayda sağlayacaktır"

2024-05-22 15:22 - Bilim ve Teknoloji

Diyarbakır'da Kuzu Eti Fiyatlarında Düşüş

2024-05-17 14:45 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 45 Yunus Polisi Mezun Oldu

2024-05-23 11:45 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Bahar Keyfi: On Gözlü Köprü Ziyaretçi Akınına Uğradı

2024-05-18 20:17 - Diyarbakır

Kobani olayları 10 yıl geride kaldı; Onlar yakıp yıktı, Devlet Yaraları Sardı!

2024-05-17 15:25 - Diyarbakır

Avrupa Yetim Eli Gazzeli Rim adına Etiyopya'da su kuyusunun temelini attı

2024-05-17 10:48 - Dünya

Dicle’de lise öğrencilerine Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tanıtımı yapıldı

2024-05-20 11:35 - Diyarbakır

Eker, Dicle Üniversitesi'nde Tarım ve Gıda Güvenliğini Değerlendirdi

2024-05-22 16:49 - Diyarbakır

Diyarbakırlı İslami STK'lar: Aksa Tufanı, İslam coğrafyasının özgürlük hikayesidir

2024-05-18 15:39 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Ateşkes Bir Günde Çöktü Saldırı Başladı

01:19 - Dünya

Kimyasal Tank Patlamasında Can Kaybı 11’e Yükseldi

21:34 - Dünya

İsrail Savunma Bakanı Katz: İsrail ordusu, Beaufort Sırtı’nı ele geçirdi

10:29 - Dünya

Sosyal Medyada “Donald Trump Saçlı Manda

13:00 - Dünya

Gazze’de Sivillerin Bulunduğu Binaya Hava Saldırısı

12:54 - Dünya

Günün Manşetleri

1 Temmuz’da Her Şey Değişiyor

16:40 - Diyarbakır

Jandarma’dan Vali Zorluoğlu’na Anlamlı Ziyaret

16:18 - Diyarbakır

Ağır Yaralanan Yaya Hayatını Kaybetti

15:53 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kültür ve Sanat Gecesi

15:12 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Oğlaklar İçin Seferberlik

14:46 - Diyarbakır