Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir güzellik merkezinde yaşanan silahlı saldırı, kentte büyük üzüntüye neden oldu. KADES uygulaması üzerinden yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, saldırıyla karşı karşıya kaldı.
Olay, Şeyh Mahallesi Pazaryeri Sokak'ta faaliyet gösteren bir güzellik merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinden gelen acil yardım çağrısı üzerine polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. İddiaya göre, olay yerine ulaşan ekipler sırasında bir kişi yanında bulunan tabancayla ateş açtı.
Polis Memuru Ağır Yaralandı
Açılan ateş sonucu görev başındaki polis memuru ile iş yerinde bulunan bir kadın yaralandı. Şüpheli ise daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Silah seslerinin duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.
Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan polis memuru doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
İki Yaralının Durumu Kritik
Olayda yaralanan kadın ile saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen kişinin tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Soruşturma Başlatıldı
Güvenlik güçleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaparken, silahlı saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için kapsamlı soruşturma başlatıldı. Yaşanan olayın ardından emniyet ve sağlık ekipleri bölgede uzun süre çalışma yürüttü.
Şehit olan polis memurunun vefatı, meslektaşları ve yakınları başta olmak üzere kentte derin üzüntü yarattı.
KAYNAK: İHA