?>

Kadıköy’de genç kızın ölümüne neden olan sürücü adli kontrolle serbest bırakıldı

Asayiş - 11 ay önce

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 22 yaşındaki genç kıza çarparak ölümüne neden olan sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 16 Ocak’ta saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, seyir halindeki çocuk doktoru M.K. (50), sabah işe gitmek için evden çıkan Gizem Demirci’ye (22) yolun karşısına geçtiği sırada çarptı. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan M.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Hayatını kaybeden Gizem Demirci’nin cenazesi, bugün Gülsuyu Mahallesi’ndeki Boğaziçi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede genç kızın ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

“Hızlı olduğunu kabul ediyor”

Gizem Demirci’nin eniştesi Faruk Kandemir, “Gizem her zamanki gibi saat 07.00’de evden ayrıldı işine gitmek için. Daha öncesinde ablasıyla konuştuğunda o caddenin çok yoğun olduğu, araçların çok hızlı geldiğinden bahsetmişti. Görüntüler var kamera kayıtlarında. Soluna baktı, solunun boş olduğunu görünce yola çıktı, hızlı bir şekilde karşıdan karşıya geçmek istedi. Ama gelen araç kesinlikle çok hızlıydı. Zaten vuran arkadaş da hızını kabul ediyor, hızlı olduğunu kabul ediyor. Hiçbir şekilde Gizem’i görmedi. Ben yola baktığına da inanmıyorum. Telefonla oynadığını düşünüyorum. Hatta EDS kayıtlarından bakılırsa daha önce o yol istikametinde elinde telefon olduğu görünecektir” dedi.
"Biz hayat mücadelesi verirken nezarette bile tutmadılar"
Kandemir, “Bizim en çok zorumuza giden, biz hayat mücadelesi verirken şahsı 5 saat bile nezarette tutmadılar. Bu nasıl olabiliyor? 22 yaşında genç bir kız hayatını kaybediyor ve bu arkadaşı salıyorlar. Ben buna anlam veremiyorum. Hızlı olduğunu kabul ediyor. Görüntüler var, her şey var. Annesi, babası, ablaları herkes çok üzgün. Yeğeni olacak 2 ay sonra. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Ailesi olarak hızlı bir şekilde ceza almasını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

2025-01-19 15:47 - Asayiş

TFF 2. Lig: Kastamonuspor: 1- Fethiyespor: 0

2025-01-19 15:48 - Spor

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan CHP’ye yanıt

2025-01-19 10:27 - Siyaset

Kıbrıs Gazisi Binbaşı Mesut Çelikbilek dualarla anıldı

2025-01-18 11:03 - Güncel

Müdür Tosun’dan yarı yıl tatili açıklaması

2025-01-16 18:32 - Güncel

İlçe şefleri toplantısı Akhisar’da yapıldı

2025-01-19 11:08 - Siyaset

Kazdağları’nda karda mahsur kalan 2 vatandaş kurtarıldı

2025-01-19 02:43 - Asayiş

Kastamonu Üniversitesi’nde 2025 yılında eğitimin daha kaliteli hale getirilmesi hedefleniyor

2025-01-18 15:07 - Eğitim

TikTok ABD’de erişime kapatıldı

2025-01-19 11:00 - Güncel

Başkan Metin’den şehit kızı Zeynep’e karne hediyesi

2025-01-17 21:33 - Güncel

İlgili Haberler

EDS’li hız kontrolü yarın başlıyor

10:38 - Asayiş

Yangın bölgesine ulaşım kar nedeniyle güçlükle sağlandı

09:54 - Asayiş

Zehir tacirlerine büyük darbe

10:01 - Asayiş

Seyir halindeyken motosikletten düşen kurye yaralandı

10:03 - Asayiş

Kılıktıktan kılığa giren cep telefonu hırsızı kadın kamerada

09:46 - Asayiş

Günün Manşetleri

Çok Odaklı Gözlükler Ücretsiz mi

15:00 - Diyarbakır

Karacadağ Yaylası’nda Göç Hareketliliği

14:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Soğuk Havada Sokak Kedileri İçin Hayati Çağrı

14:45 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Çarşısı Asırlık Esnaf Kültürünü Yaşatıyor

14:36 - Diyarbakır

Diyarbakır’da başıboş sokak köpekleri vatandaşları tedirgin ediyor

14:35 - Diyarbakır