?>

Kocasinan Belediyesi’nden soğuk havada salep ikramı

Kocasinan Belediyesi’nin vatandaşlar tarafından beğenisini toplayan çalışmalarından biri olan İkram Çeşmesi’nden soğuk havada da salep akıyor. Vatandaşlara salep ikram eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; geçmişten günümüze kadar gelen geleneksel lezzetleri Kocasinan’da yaşattıklarını söyledi.

Güncel - 10 ay önce

Başkan Çolakbayrakdar; son olarak Fevziçakmak Mahallesi’nde bölge sakinleriyle sohbet edip, kendi elleriyle salep ikram etti. "Unutulmaması gereken değerlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz" diyen Başkan Çolakbayrakdar, geçmişten günümüze kadar gelen geleneksel lezzetleri Kocasinan’da yaşattıklarını belirterek; "Kültürümüzü her zaman canlı tuttuk ve geleneklerimizi yaşatabilmek adına hassasiyet gösteriyoruz. Bu çerçevede Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki İkram Çeşmesiyle vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza özellikle sonbahar ve kış mevsiminde geleneksel bir lezzet olan salep ikram ederken Ramazan Ayında ise Ramazan şerbetiyle Osmanlı geleneğimizi yaşatıyoruz. Ayrıca her sabah Şehir Hastanesi ve Hastane Caddesinde vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. İkramlarımızdan vatandaşlarımızın hoşnut kalması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi’nin ikramlarından çok memnun kaldıklarına değinerek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Öte yandan Kocasinan Belediyesi tarafından Kayseri Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi önünde konumlandırılan İkram Çeşmesi, hasta ve hasta yakınlarına hafta içi her gün hizmet veriyor. Ayrıca portatif olarak taşınabilen İkram Çeşmesi, vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde mevsim şartlarına göre soğuk ve sıcak içecekleri sunarak beğeni topluyor.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’de uyuşturucu operasyonu; 7 gözaltı

2025-02-07 00:03 - Asayiş

Bursa’da içecek yüklü kamyon devrildi

2025-02-07 00:08 - Asayiş

Bursa’da bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi

2025-02-07 07:53 - Güncel

Kütahya’da işçi servisi kaza yaptı: 3 yaralı

2025-02-07 07:58 - Asayiş

Sakarya’da kar yağışı hayatı felç etti: Kazalar peş peşe geldi, onlarca araç yollarda kaldı

2025-02-07 08:03 - Güncel

Buğday yüklü tır devrildi, Sivas-Kayseri karayolu trafiğe kapandı

2025-02-06 00:02 - Asayiş

‘38 ayar adam’ Vali Çiçek’miş

2025-02-06 00:08 - Güncel

Evren Kaymakamı Nesrin Uygun göreve başladı

2025-02-06 00:13 - Siyaset

Ziraat Türkiye Kupası: Fenerbahçe: 1 - Erzurumspor FK: 0 (İlk yarı)

2025-02-06 00:18 - Spor

Kemal Özdeş: "Son ana kadar skoru değiştirmek için uğraştık"

2025-02-06 00:22 - Spor

İlgili Haberler

İstanbul İçin Sarı Kodlu Sağanak Uyarısı: Valilik Tedbir Çağrısı Yaptı

17:21 - Güncel

Çin'de 6 Büyüklüğünde Deprem

16:23 - Güncel

Müziğin efsane ismi hayatını kaybetti!

16:15 - Güncel

Tramvay çalışmasında sökülen ağaçlar yeni yerlerinde hayat bulacak

11:27 - Güncel

Jandarmadan Motosiklet Sürücülerine Güvenli Sürüş Eğitimi

11:10 - Güncel

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır