?>

Köyceğiz’de öğretmenler şenlikte doyasıya eğlendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde şenlik düzenlendi.

Güncel - 3 hafta önce

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde şenlik düzenlendi.
Köyceğiz Kaymakamlığı himayelerinde, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Şenliği’ Toparlar Kazancı Mesire piknik alanında gerçekleştirildi. 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Şenliği’nde öğretmenler ve aileleri bir araya geldi. Öğretmenler Günü Şenliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü şenliğinde öğretmenler arasında ödüllü çuval yarışı, bilek güreşi ve halat yarışı yapıldı. Yarışmalarda keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşandı. Etkinliklerde başarı gösteren öğretmenlere madalya ve belgeleri takdim edildi. Gönüllü öğretmenlerin verdiği konserde öğretmenler hep bir ağızdan şarkılara eşlik edip, pisti doldurarak gönüllerince eğlendi. Ayrıca şenlikte geleneksel okçuluk, dart, mini voleybol, mini futbol ve karaoke gibi çeşitli aktivitelere yer verildi.
Şenliğe katılan öğretmenler Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Öğretmen Şeyma Çopur, "Köyceğiz’de ilk defa gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlamasına katıldık. Çok eğlenceli oldu. Güzel bir gün geçirdik. Emeği geçen Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Güzel bir gün oldu" dedi.
Şenlikle ilgili duygularını anlatan Öğretmen İsa Taşdemir ise, "Bu güzel etkinliği düzenleyen başta Köyceğiz Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Farklı güzel bir duygu. Çok eğlenceliydi. Beklediğimden çok daha güzel bir gün geçti. Herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Şenliğinde öğretmenlere lokma, çay, ayran ve ekmek arası sucuk-köfte ikramı yapıldı. Ayrıca Orman İşletme Müdürlüğü öğretmenlere fidan hediye etti.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Son Dakika | İzmir'de deprem

2025-11-20 14:09 - Bölge

Mansur Yavaş’tan Mecliste Gergin Anlar ve Ulaşımda “Ücretsiz Taşıma” Mesajı

2025-11-21 15:40 - Siyaset

Antalya Finike'de Uyuşturucu Operasyonu

2025-11-22 11:35 - Asayiş

Cloudflare Çöktü: Küresel Arıza X ve Çok Sayıda Siteyi Erişime Kapattı

2025-11-19 10:21 - Bilim ve Teknoloji

Balık tezgahlarında bolluk yok ama çeşit çok

2025-11-23 10:03 - Güncel

İBB Davası ve Siyasi Gelişmelerde Son Durum

2025-11-19 13:02 - Siyaset

Diyarbakır’ın Asırlık Lezzeti Menengiç Kahvesine Yoğun İlgi

2025-11-16 11:25 - Diyarbakır

CHP kapatılabilir mi: Gökhan Günaydın rest çekti

2025-11-20 14:00 - Siyaset

Yeniden Refah Partisi'nde "İstifa depremi"! O ildeki 5 ilçe başkanı birden bıraktı

2025-11-22 15:36 - Siyaset

AK Partili büyükşehir belediye başkanı hastaneye kaldırıldı!

2025-11-19 13:00 - Siyaset

İlgili Haberler

ÇEDES projesi kapsamında öğrenciler manevi değerlerle buluştu

16:21 - Güncel

Dondurucu soğuklara rağmen gondol keyfi Eskişehir’in gezi rutininden çıkmadı

10:24 - Güncel

’360 KAYSERİ’ yayında

10:39 - Güncel

Aydın’ın sağlık üssünde sona doğru

10:42 - Güncel

Başkan Hızar’dan gövde gösterisi

10:42 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Sosyal Medya Alarmı

16:11 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Güneşli Hava Etkili: Kentte Bahar Tadında Bir Gün

16:09 - Diyarbakır

Amedspor’dan Zirve Hamlesi: Bandırmaspor’u 2-1 Geçti, Liderliği Aldı

16:04 - Diyarbakır

Sur’da dikkat çeken etkinlik

15:43 - Diyarbakır

Bağlar'da İşçiler Ücretlerini 8 Aydır Eksik ve Sosyal Hakları Ödenmiyor

15:41 - Diyarbakır