?>

Malatya Ticaret Borsası sınıf yükseltti

Malatya Ticaret Borsası (MTB), TOBB tarafından yürütülen akreditasyon denetim sonucunda, C sınıfından yükselip B sınıfı tam standartlarında hizmet veren borsalar arasında yer aldı..

Güncel - 5 yıl önce

Malatya Ticaret Borsası (MTB), TOBB tarafından yürütülen akreditasyon denetim sonucunda, C sınıfından yükselip B sınıfı tam standartlarında hizmet veren borsalar arasında yer aldı. MTB Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Malatya Ticaret Borsası’nın kasım ayında yürüttüğü faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendiren MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen akreditasyon denetim sonucunda, C sınıfı belgeye sahip olan Malatya Ticaret Borsası kasım ayında yapılan denetimler sonucunda başarılı bulunarak, B sınıfı tam standartlarında hizmet veren borsalar arasında yer aldığını söyledi. Başkan Özcan, borsa üyelerine, Malatya’ya ve Türkiye’ye daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına ve iyi uygulamalarına ara vermeden devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu: “Hizmet kalitemizi sürekli üst seviyelere taşıma gayreti içerisindeyiz. Malatya Ticaret Borsası olarak temel amacımız şehrimize ve bölgemize yatırım alanları oluşturmak, istihdama ve ülke ekonomimize katkı sağlamak, hizmetlerimizi sürekli geliştirerek üye memnuniyetimizi artırmaktır. Ayrıca paydaş kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ilimize ve bölgemize katma değer sağlayacak projeler geliştirdik. Bu kalite bilinciyle borsamız yönetimi, meclisi ve personeliyle birlikte çok güzel projelere imza attık ve bunun sonucunda akreditasyon denetimi neticesinde hizmet kalitemizi C sınıfından, B sınıfına yükselterek başarılarımızı bir kez daha tescillemiş olduk. Türkiye’deki seçkin borsalar derecesine adını yazdıran Malatya Ticaret Borsası istikrarla çalışmalarını yürütmeye devam edecektir. Üyelerimize, paydaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunun altını çizen ve geleceğin teminatları olan öğrencilere her türlü desteğin verilmesi gerektiğine vurgulayan Başkan Özcan, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Malatya Ticaret Borsası olarak TOBB’un verdiği destekle birlikte her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Biz Malatya Ticaret Borsası olarak sadece eğitim-öğretim camiasına değil, imkanlarımız doğrultusunda ilimizin yararına olacak her projede yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Kış aylarının en gözde peelingi

2021-11-29 00:00 - Sağlık

Gaziantep FK, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

2021-11-25 00:00 - Spor

Atatürk sevgisini heykel ve portrelere taşıyor

2021-11-28 00:00 - Kültür Sanat

Asker olmak için 25 kilo verdi

2021-11-24 00:00 - Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, iki ülke ilişkilerini geliştirecek adı

2021-12-01 00:00 - Güncel

Prof. Dr. Önal: ″Düzenli beslenme ve egzersiz kanserden koruyor″

2021-11-24 00:00 - Sağlık

Genel cerrahi operasyonlarında “Robotik Cerrahi”

2021-12-01 00:00 - Sağlık

Elazığspor’da hasret 5 maça çıktı

2021-11-29 00:00 - Spor

Diyarbakır’da kitap severler kitap mezadında buluştu

2021-11-28 00:00 - Eğitim

Malatya’da depremden zarar gören bir bina daha yıkıldı

2021-11-28 00:00 - Güncel

İlgili Haberler

Zübeyde Hanım Bulvarı’ndaki atıl işletmeye zarar verildi

10:01 - Güncel

Kahramanmaraş’ta çevre temizliği

09:55 - Güncel

Marmara Denizi’nde belgeselleri aratmayan görüntüler

09:56 - Güncel

ASELSAN, tarihin yazıldığı Şanlıurfa’da geleceğe yön veren teknolojilerini sergileyecek

09:57 - Güncel

Eskişehir Gastro Fest’te 3 günde 12 sanatçı sahne alacak

09:59 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da atık şişeler artık para ediyor

14:46 - Diyarbakır

Diyarbakır’da örnek bank: Hem vatandaşa hem hayvanlara

14:02 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yıllar sonra yeniden ibadete açıldı

13:24 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nin yeni hastanesinde İnşaat başlıyor

13:06 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 23 yıllık çerçinin renkli mesaisi

12:52 - Diyarbakır