?>

Manisa FK - Şanlıurfaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig 17. haftasındaki Manisa FK-Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından iki takımın teknik direktörleri düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor - 2 yıl önce

Trendyol 1. Lig 17. haftasında Manisa FK evinde karşılaştığı Şanlıurfaspor’u 2-1 yendi. Takım arkadaşlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Manisa FK Teknik Sorumlusu Osman Bilik, "Bugün hafta başından beri yaptığımız taktik disiplinine uydular. Çalıştığımız pozisyonlar, golle sonuçlanmasa da gol pozisyonu olarak döndü. İkinci golü bulduktan sonra da çok net pozisyonları maalesef atamadık. Biraz şanssızdık. Son 10 dakika futbolun doğal gereği biraz yaslandık, pozisyon verdik. Burada kalecimiz Alperen sağlam durdu. Bizi oyunda tuttu. Tüm takım arkadaşlarıma tekrardan çok tebrik ediyorum. İnşallah daha önce de söylediğim gibi Manisa Futbol Kulübü çok iyi yerlere gelecektir. Manisa halkı buna inansın ve desteklesin. Teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Ama bir o kadar da umutluyuz. Bu havada, bu atmosferde iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Şanssız bir golle geri düştük, kendi kalemize attığımız bir golle. Ondan sonra takım çok iyi bir reaksiyon verdi. Bu zemine karşı iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Sonradan oyuna soktuğumuz oyuncuların ciddi anlamda skora olmasa da oyuna da çok ciddi katkıları oldu. Neticesinde yediğin golleri de çıkaramıyorsun. Buradan çıkaracağımız dersler çok. Bizim devre arasını çok iyi geçirmemiz lazım. Biz derinliği olmayan bir kadroyuz. Devre arasında mutlaka gerekli takviyeleri yapmamız lazım ki bunu başkanla da görüştük. Bununla ilgili bize gereken neyse onu yapacağını söyledi. İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha umutluyum aslında. Şu maçın performansına göre bu takım çok daha büyük işler başarabilir. Dediğim gibi devre arasında çok iyi geçirme Lazım. Bugün gene şansız, mağlup olduk. Takım sonuna kadar son saniyeye kadar özellikle son 20 dakika tekrar herhalde bir maç oynadık. Sayısız bilmiyorum belki 7-8 net pozisyon var. Verilen verilmeyen penaltılar, şunlar bunlar. Neticesinde kaybettik. Üzgünüz ama bunu telafi edebilir. Teşekkür ediyorum."
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak?

2024-12-15 02:42 - Diyarbakır

Kurtalan Ekspresi'nde sefer saatleri değişti!

2024-12-21 00:47 - Diyarbakır

Şanlıurfa’da "Milli Teknoloji Hamlesi" programı gerçekleştirildi

2024-12-19 12:10 - Bilim ve Teknoloji

Erzincan’ın 8 ürünü coğrafi işaret alma yolunda

2024-12-20 20:59 - Güncel

Diyarbakır’da AB Destekli Projeler Tanıtıldı

2024-12-19 15:25 - Diyarbakır

Tv için bu ayarları yapmayı unutmayın!

2024-12-15 14:26 - Güncel

Diyarbakır'ın Sağlık Üssü 2024'te Rekor kırdı

2024-12-17 16:27 - Diyarbakır

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne Alper Uzman atandı

2024-12-17 16:47 - Güncel

Yerli Malı Haftası Nedir ve Neden Kutlanır?

2024-12-16 19:27 - Güncel

Siirt'te yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi

2024-12-18 14:56 - Güncel

İlgili Haberler

Salah Trabzonspor’a imzayı attı, ayağının tozuyla Trabzonspor reklam filmi çekimine katıldı

15:33 - Spor

Efsane Diyarbakırspor'u Yeniden Ayağa Kaldıracağız

10:30 - Spor

Hisarcık’ta Ethem Bal Kupası U10 Futbol Turnuvası sona erdi

09:42 - Spor

Beşiktaş, Hradec Kralove deplasmanında

09:42 - Spor

Diyarbekirspor'un Eski Başkanına Kritik Görev

10:09 - Spor

Günün Manşetleri

Sultan Alparslan Sevdasını Ömrüne Sığdırdı

16:33 - Diyarbakır

30 Yıllık Arzuhalcilerden Yapay Zekâ Uyarısı

15:19 - Diyarbakır

Kayapınar'daki İş Yeri Kurşunlamasında Şüpheli Tutuklandı

15:16 - Diyarbakır

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

14:47 - Diyarbakır

Diyarbakırlı Seyyar Esnaftan Gençlere Unutulmayacak Mesaj

13:41 - Diyarbakır