?>

Müftü Gürbüz: “Engeller hizmetlere mani değildir”

Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, pandemi sürecinde sosyal medya hesapları ve çevrim içi toplantılarla hizmetleri halka ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi..

Diyarbakır - 6 yıl önce

Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, pandemi sürecinde sosyal medya hesapları ve çevrim içi toplantılarla hizmetleri halka ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Açıklamalarda bulunan Müftü Gürbüz, pandemi öncesi zor bir coğrafyada bulunan yerleşim yerlerindeki vatandaşların ayağına hizmetleri ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını hatırlatarak, “Bayanlar, gençler, çocuklar, engelliler, yeni evlenen veya evlenecek olanlarla halkımızın diğer kesimlerine yönelik cami içi ve cami dışında yapılan faaliyetlerimizin vatandaşlarımızda oluşturacağı memnuniyet mutluluğumuza vesile oluyordu. Ancak, pandemi sürecinde vatandaşlarımızla aynı ortamda bulunma imkanından mahrum kaldık. Sosyal medya ve çevrim içi toplantılarla sesimizi halkımıza ulaştırmanın gayretine düştük. Allah’a şükürler olsun ki bu sayede oldukça yüksek bir sayıya ulaşma imkanımız oldu. ‘Engeller hizmetlere mani değildir’ şiarıyla sosyal medya hesaplarımız ve çevrim içi toplantılarla yapmaya başladığımız bayan, engelli, çocuk ve gençlerle buluşma faaliyetleri, pandemi sürecinde aile eğitimleri, yeni evlenen veya evlenecek olanlara yönelik evliliğe ilk adım seminerleri ve kadınlara yönelik hatim programları gibi alanlarda hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Bu vesileyle vatandaşlarımızın sosyal medya hesaplarımızı takip etmeleri ile görevlilerimizce paylaşılacak linklerimizden çevrim içi toplantılarımıza katılmaları yönünde gayret göstermelerini istemekteyiz. Ayrıca ilan edildikten sonra müracaat gerektiren faaliyetlerimize katılım sağlamak için müftülüğümüzün ilgili birimlerine başvurmalarını ve detaylı bilgi almalarını halkımızdan talep etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Ekipler hem yolları açıyor, hem de mahsur kalanları kurtarıyor

2021-01-22 00:00 - Diyarbakır

Sur Belediyesi araç filosunu güçlendirdi, ilçe pırıl pırıl oldu

2021-01-21 00:00 - Diyarbakır

″Kızfatma çınarları″ korumaya alındı

2021-01-18 00:00 - Diyarbakır

Batman’da 112 Acil personeli donmaktan son anda kurtarıldı

2021-01-21 00:00 - Diyarbakır

Van’da 403 yerleşim yeri ulaşıma kapandı

2021-01-19 00:00 - Güncel

Şırnak’ta 5 saatlik hasta kurtarma operasyonu

2021-01-21 00:00 - Diyarbakır

Sağlık Bakanlığından 81 il sağlık müdürlüğüne, yıllık izin, emeklilik ve istifa düzenlemeleri hakkında yazı

2021-01-19 00:00 - Diyarbakır

Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Galatasaray’ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

2021-01-19 00:00 - Güncel

IP santral yazılım upgrade ve destek paketi alınacaktır

2021-01-21 00:00 - Diyarbakır

Elazığ’da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

2021-01-17 00:00 - Güncel

İlgili Haberler

Diyarbakır’da atık şişeler artık para ediyor

14:46 - Diyarbakır

Diyarbakır’da örnek bank: Hem vatandaşa hem hayvanlara

14:02 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nin yeni hastanesinde İnşaat başlıyor

13:06 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yıllar sonra yeniden ibadete açıldı

13:24 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 23 yıllık çerçinin renkli mesaisi

12:52 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da atık şişeler artık para ediyor

14:46 - Diyarbakır

Diyarbakır’da örnek bank: Hem vatandaşa hem hayvanlara

14:02 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yıllar sonra yeniden ibadete açıldı

13:24 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nin yeni hastanesinde İnşaat başlıyor

13:06 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 23 yıllık çerçinin renkli mesaisi

12:52 - Diyarbakır