?>

Münih’te Türk kasırgası!

Profesyonel ringlerdeki madalya ümidi süper hafif sıklet boksör Volkan Gökçek, Münih’te çıktığı güçlü İtalyan rakibi Luca Maccaroni karşısında müthiş bir zafere imza attı..

Spor - 5 yıl önce

Profesyonel ringlerdeki madalya ümidi süper hafif sıklet boksör Volkan Gökçek, Münih’te çıktığı güçlü İtalyan rakibi Luca Maccaroni karşısında müthiş bir zafere imza attı. Kıran kırana geçen karşılaşmaya atak başlayan Luca Maccaroni, Volkan Gökçek’in vurduğu yumruklar karşısında adeta bozguna uğradı. Baştan sona çekişmeli geçen mücadelede sol kaşı açılan İtalyan boksör, buna rağmen karşılaşmayı bırakmayarak Volkan’ın üzerine hücum etmeye devam etti. Mesafeyi çok iyi koruyan Volkan Gökçek tüm rauntları kazanarak, karşılaşmadan zaferle ayrılan taraf oldu. Erol Ceylan: "Volkan her geçen gün daha da güçleniyor" EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve sporcunun promotörü Erol Ceylan, Volkan’ın karşılaşmayı büyük bir farkla kazandığını vurgulayarak, "Rakip gerçekten güçlü bir boksördü. Zaten biz de Volkan’ın farklı rakiplerle karşılaşarak, kendisini geliştirmesi için rakiplerini özenle seçiyoruz. Kıran kırana bir maç gerçekleşti. Seyir keyfi çok yüksekti. Bu karşılaşmadan Volkan, büyük bir tecrübeyle ayrıldı ki, bu tecrübe ona dünya şampiyonluğu yolunda çok yardımcı olacaktır" şeklinde konuştu. Bülent Başer: "Sporcumla gurur duyuyorum" Volkan’ın zorlu rakibi karşında büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayan EC BOXİNG Başantrenörü Bülent Başer, "Rakip azgın boğalar gibi saldırıyor, sporcumuza nefes aldırmıyordu fakat verdiğimiz taktikleri bire bir uygulayan Volkan, adeta kasırga gibi eserek salondaki izleyenlerden büyük alkış alıyor ve boks dünyasına da güçlü bir sinyal veriyordu. Antrenmanlarda var gücüyle çalışan sporcum bunun meyvelerini bu karşılaşmada topladı. Çok iyi bir kondisyona sahipti" dedi. Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz, tekniğini günden güne geliştiren Volkan Gökçek’in profesyonel arenada aldığı bu zaferle dokuzda dokuz yaptığını ve bu karşılaşmalardan altısını da nakavtla kazandığını vurguladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Tesla uygulamasına erişim sorunu: Sürücüler araçlarına binemedi

2021-11-20 00:00 - Ekonomi

İçişleri Bakanı Soylu: ″Bataklık operasyonu Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu suç geliri operasyonudur ve bu operasyon kapsamında 73 sanık hakkında iddianame düzenlenmiş ve 2 milyar TL’lik mal varlığına el konulmuştur″

2021-11-22 00:00 - Güncel

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarında çalışmalar devam ediyor

2021-11-16 00:00 - Güncel

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ″2022 yılı için 51 bin 603 kişi askerlik için başvurdu.″

2021-11-16 00:00 - Güncel

Elazığ’da 210 kilo esrar, 1 kilo skunk ele geçirildi

2021-11-16 00:00 - Güncel

Çikolata kisti ve bağırsağını tıkayan lezyon alındı, yaşam kalitesi arttı

2021-11-22 00:00 - Sağlık

Minikler ″Bremen Mızıkacıları″ ile doyasıya eğlendi

2021-11-22 00:00 - Kültür Sanat

’Diyabet Günü’nde farkındalık etkinliği

2021-11-15 00:00 - Sağlık

Uzmanlar her 5 kadından 1’inde görülen ama fark edilmeyen miyomlara karşı uyardı

2021-11-18 00:00 - Sağlık

Üreme problemi olan erkekler dikkat

2021-11-22 00:00 - Sağlık

İlgili Haberler

Gerze Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yenileniyor

13:04 - Spor

Melikgazi Kayseri Basketbol’da Morgan Jones sağlık kontrolünden geçti

13:04 - Spor

Plaj Voleybolu Şenliği Gündoğan’da tamamlandı

13:10 - Spor

Avrupa Gençler Motokros Şampiyonasında kazananlar belli oldu

12:31 - Spor

Konyaspor 7 maçtır galibiyete hasret

12:31 - Spor

Günün Manşetleri

Lice Depremi’nin üzerinden 51 yıl geçti

15:57 - Diyarbakır

Hayvan Borsasında Sopalar Konuştu: Birbirlerine Acımadılar

15:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da sokak ortasında silahlı saldırı

14:57 - Diyarbakır

Sultan'ı katleden katil koca silahı nerede buldu

14:55 - Diyarbakır

Diyarbakır’da turistlerin şaşırdığı merdivenler

14:29 - Diyarbakır