?>

Murzioğlu:

Genç işadamları ile bir araya gelen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onlar geleceğimiz. Hepimizin ortak paydası Samsun" dedi.

Ekonomi - 1 yıl önce

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Genç İş İnsanları Derneği’ni (SAMGİAD) ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda ve verimli geçen ziyarette Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, gençlerin kente dair, ülkeye dair görüş ve temennilerini dinledi, merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

"Sizler Samsun’un geleceğisiniz"

Konuşmasında gençlere duyduğu güveni dile getiren Salih Zeki Murzioğlu, "Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi sizler Samsun’un geleceğisiniz. Sizleri her zaman bir kardeşim gibi, bir yakınım gibi görüyorum. Bu koltuklar gelip geçici. Yarın bizim oturduğumuz koltuklarda sizler oturacaksınız. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Çok da güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Hepimizin ortak paydası Samsun. Gayretleriniz, çalışmalarınız ve çabalarınız önümüzdeki dönemde de Samsun’a mutlaka önemli hizmetler olarak yansıyacaktır. Yapacağınız her projede bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Murzioğlu’na teşekkür etti

SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Murzioğlu’na bilgi verdi. Demir ayrıca, şehre katkıları, derneklerine ve gençlere desteklerinden dolayı Murzioğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bismil Alibey Ortaokulu Öğrencilerinden Kaymakam Hasar’a Ziyaret

2025-02-06 12:15 - Diyarbakır

Elazığspor’da Vanspor FK maçının kahramanı Alpay Koldaş

2025-02-09 17:13 - Spor

Bağlar’da Yangın Paniği: 9'u Çocuk 12 Kişi Dumandan Etkilendi

2025-02-09 12:30 - Diyarbakır

Amedspor, Kocaelispor’a 1-0 yenildi

2025-02-09 12:36 - Spor

Diyarbakır'da dilenci istilası!

2025-02-07 13:43 - Diyarbakır

Hamas’ın serbest bıraktığı 5 Taylandlı esir ülkelerine döndü

2025-02-09 18:02 - Dünya

Sergej Jakirovic: "Tehlikeli bölgeden çıkmak istiyoruz"

2025-02-08 20:33 - Spor

Ergani’de Marangoz Atölyesinde Yangın: 4 Kişi Dumandan Etkilendi

2025-02-11 10:10 - Diyarbakır

Ziraat Türkiye Kupası: Fenerbahçe: 1 - Erzurumspor FK: 0 (İlk yarı)

2025-02-06 00:18 - Spor

Başkan Boltaç: "Zemin artı 7 katı aşan projelere onay vermeyeceğim"

2025-02-04 17:48 - Siyaset

İlgili Haberler

Domaniç’te aronya üretimine yönelik teknik çalışmalar sürüyor

09:55 - Ekonomi

Motorinde Büyük İndirim Kapıda

12:30 - Ekonomi

Gram Altın Fiyatlarındaki Düşüş Yatırımcıyı Beklemeye Aldı

10:36 - Ekonomi

Ekili alanlarda kontroller gerçekleştirildi

09:54 - Ekonomi

Cevdet Yılmaz: MKE ve BAYKAR yatırımları Samsun’a yeni bir boyut kazandıracak

13:12 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Havuz Başında Sıcak Sürpriz

11:53 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde “Milli Teknoloji Atölyesi” Hizmete Girdi

11:51 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nden Yaz Dönemine Özel Spor Hamlesi

11:44 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Mezar Taşı Tartışması Boşanmayla Sonuçlandı

11:13 - Diyarbakır

Dicle’de Voleybolun Şampiyonu Kaymakamlık Takımı Oldu

10:09 - Diyarbakır