?>

Sevenleri film izlemeyi bıraktı, fotoğraf çekmek için yarıştı

Yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filminin başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral, Diyarbakır’da sevenleriyle bir araya geldi..

Sağlık - 8 yıl önce

Yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filminin başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral, Diyarbakır’da sevenleriyle bir araya geldi.
Düzenlediği etkinliklerle Diyarbakırlıların buluşma noktası haline gelen, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Prime Development tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM’de, 21 Aralık’ta vizyona giren “Yanımda Kal” filminin gösterimi yapıldı. Başrollerinde ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yer aldığı film gösterimi yoğun ilgiyle karşılandı. Sinema salonunda gösterim yapıldığı esnada Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın hayranları fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarıştı.

“Oyunculuğa başladığım yere 6 yıl sonra geri geldim”
Salonda çok tatlı bir atmosfer olduğunu güzel tepkiler alarak mutlu ve heyecanlandıklarını söyleyen ünlü oyuncu Meriç Aral, iyi ki Diyarbakır’a geldiğini söyledi. Aral, “Diyarbakır büyümüş ve gelişmiş buldum, Diyarbakır’da olduğum için çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Özellikle buraya gelmeyi çok istiyordum, ‘Yanımda Kal’ filmiyle 6 yıl sonra oyunculuğa başladığım ilk yere geri gelmiş oldum, benim için çok gurur verici bir şey gerçekten, çok duygulandım ve mutlu oldum. Hasan Paşa Han’ına ve Sülüklü Hana gittik, Dağkapı civarında tur attık o kadar zamanımız vardı. Çok sıcak ve güzel karşılandık, müthiş bir gün geçirdik çok mutluyum” dedi.
Karpuz sezonunda Diyarbakır’a gelip gezmek istediğini söyleyen ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul ise çok gezme fırsatı bulamadığını belirtti. Ertuğrul, “Diyarbakır’a 2007’de geldim, Güneydoğu Anadolu gezisi yapıyorduk. Çok fazla gezme fırsatım olmadı, karpuz mevsiminde gelmek istiyorum merak etiğim yer özellikle kale taraflarını bir daha gezmek istiyorum. Sabah Gaziantep’te uyandık, Şanlıurfa’ya uğradık ve şimdide Diyarbakır’dayız. İmkan ve fırsatımız oldukça seyirciyle buluşmaya çalışıyoruz. Zamanı olmayan, her devire ait ve her nesille ait bir izlenmeli, çok sıcakkanlı içten bir film oldu, çok gurur duyuyoruz. İlk gelen tepkilerden de seyircilerin çok sevdiğini duyduk, buda daha fazla heyecan veriyor” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Eğitim-Bir-Sen’den Reng-i Hakkari’ye teşekkür ziyareti

2018-12-20 00:00 - Diyarbakır

Eski gol kralı Mustafa Kacabey Hakkari’de

2018-12-20 00:00 - Diyarbakır

Kömür beldesinin çehresi alt yapı yatırımlarıyla değişiyor

2018-12-19 00:00 - Eğitim

Diyarbakır’da hentbol müsabakaları tamamlandı

2018-12-19 00:00 - Diyarbakır

ÇATOM’da kitap okuma kampanyası

2018-12-20 00:00 - Eğitim

Sason Gençlikspor ilk devreyi yenilgisiz olarak kapattı

2018-12-24 00:00 - Diyarbakır

Doğal ortamda beslenen hindiler satışa hazır

2018-12-21 00:00 - Diyarbakır

Hasankeyf’te Eyyubi Camisi taşınmaya başlandı

2018-12-21 00:00 - Diyarbakır

Silvan’da bir terörist yakalandı

2018-12-23 00:00 - Diyarbakır

Kar kış dinlemeyen Hakkari polisinden eğitime destek

2018-12-20 00:00 - Asayiş

İlgili Haberler

"Akciğer sağlığını korumak için belirtileri hafife almayın"

09:59 - Sağlık

Samsun’da Faz 1 Klinik Araştırma Merkezi hizmete girdi

11:40 - Sağlık

Şaphane Gaipler köyünde içme suyu için 220 metrelik sondaj

09:11 - Sağlık

Cildi yaşlandıran hatalar

10:31 - Sağlık

Düzce’de sağlık farkındalığı çalışmaları sürüyor

10:48 - Sağlık

Günün Manşetleri

Bağlar’da evli çift arasında tartışma: 32 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

23:07 - Diyarbakır

Diyarbakır’da kırmızı ev tedirginliği

16:21 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Şerbetçiler vatandaşları gülümsetti

16:16 - Diyarbakır

Diyarbakır’da şiir ve müzik aynı gecede buluşacak

14:48 - Diyarbakır

Diyarbakır Şehitlik’te elektrik altyapısı yenilendi

13:21 - Diyarbakır