?>

Siirt TSO’dan uzaktan eğitime tablet desteği

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), pandemi döneminde uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla il genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediye etti..

Diyarbakır - 6 yıl önce

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), pandemi döneminde uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla il genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediye etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Siirt TSO’nun katkılarıyla alınan EBA uyumlu klavyeli tabletlerin ilk etabı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Tabletler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaçlı öğrencilere dağıtılacak. Yaklaşık 1 yıldan bu yana dünyada etkili olan pandemi sebebiyle bu yılki eğitim yardımlarının uzaktan eğitime destek vermek amacıyla tablet olarak yapıldığını belirten Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, okullarda yüz yüze eğitime geçilememesi nedeniyle uzaktan eğitimin büyük önem kazandığını, hediye edilen bu tabletlerle, uzaktan eğitim için gerekli ekipmanı bulunmayan öğrencilerin dezavantajlarının giderilmesine ve bu yöndeki ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Başkan Kuzu, "Amacımız, tableti olmadığından derslerini takip edemeyen, arkadaşlarından geri kalan öğrencilerimize destek olmak. Yeni nesillerin bilgiye daha kolay ulaşmasını sağlayacak, onların eğitimlerine katkıda bulunacak bu ve benzeri destekleri imkanlarımız nispetinde gelecekte de sürdüreceğiz. Temennimiz, pandeminin bir an önce sona ermesi ve yüz yüze eğitimin en kısa sürede başlamasıdır" dedi. Klavyeli tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Siirt TSO Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e teslim edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahintepesi macera parkı ve sosyal tesisleri projesi başarılı bulundu

2020-12-27 00:00 - Diyarbakır

Yüksekova’da yeni yolcu durak alanları belirlendi

2020-12-28 00:00 - Diyarbakır

Deprem sonrası Bağlar’da yapı kontrol alarmı

2020-12-28 00:00 - -

HDP’li Leyla Güven, yargılandığı terör soruşturmasında 22 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Güven hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

2020-12-21 00:00 - Dünya

Çocukların karda top keyfi

2020-12-23 00:00 - Sağlık

Van’da 372 yerleşim yeri ulaşıma kapandı

2020-12-23 00:00 - Güncel

Hazro’da cami, taziye evi ve okul bahçelerine döşenen parke taşı çalışmalarında sona gelindi

2020-12-21 00:00 - Diyarbakır

DTB’de güvenli ticaret dönemi başladı

2020-12-22 00:00 - Diyarbakır

Harranlı Hasan Hüseyin çalışma masasına kavuştu

2020-12-24 00:00 - Güncel

Elektrikli Araçlar ve Kaynak teknolojileri projesine destek

2020-12-27 00:00 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Diyarbakır’da örnek bank: Hem vatandaşa hem hayvanlara

14:02 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nin yeni hastanesinde İnşaat başlıyor

13:06 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yıllar sonra yeniden ibadete açıldı

13:24 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 23 yıllık çerçinin renkli mesaisi

12:52 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 35 ilde uyuşturucu operasyonu

11:35 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da örnek bank: Hem vatandaşa hem hayvanlara

14:02 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yıllar sonra yeniden ibadete açıldı

13:24 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nin yeni hastanesinde İnşaat başlıyor

13:06 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 23 yıllık çerçinin renkli mesaisi

12:52 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 35 ilde uyuşturucu operasyonu

11:35 - Diyarbakır