?>

Siirt TSO’dan yatırım hamlesi

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) girişimleri sonucunda oluşturacağı katma değer ile kent ve bölge ekonomisinin can damarı olacak Siirt Organize Sanayi Bölgesine yatırımlar gün geçtikçe hızlanmaya devam ediyor..

Diyarbakır - 5 yıl önce

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) girişimleri sonucunda oluşturacağı katma değer ile kent ve bölge ekonomisinin can damarı olacak Siirt Organize Sanayi Bölgesine yatırımlar gün geçtikçe hızlanmaya devam ediyor. Siirt TSO olarak, kentin üreten bir şehir olması için bütün destekleri sunduklarını belirten STSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt’te işsiz kesimin kalmaması ve ekonomik yapısının çevre illerden daha üst seviyeye çıkması için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Başkan Kuzu, "Bölgemizdeki istihdamın artması için Siirt OSB’nin dolması adına gerekli çalışmalar yapılmakta. Siirt OSB’ye ilginin her geçen gün arttığını görüyoruz. Yatırımlar hız kazandıkça da Siirt daha güçlü bir hale geliyor. Şunu unutmamak gerekir ki Siirt üreten bir şehir haline gelince herkes kazanacak. Yeni yatırım imkanları sağlamak amacıyla başlattığımız girişimlerin olumlu sonuçlarını almaya başladık. Yakın zamanda yeni kurulacak olan üretim tesislerinin temel atmaları gerçekleşecek. Bu tür güzel gelişmeleri hep birlikte değerli Siirt kamuoyuyla paylaşacağız. Yeni yatırımların valimizin katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğumuzun bilinciyle, kentimiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah Sayın Valimizin öncülüğünde kentimizi daha üst noktalara taşıyacağız" dedi. İş adamlarından Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret OSB’de yatırım yapacak iş adamları, Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan ile birlikte Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yatırımları hakkında Vali Hacıbektaşoğlu’na bilgiler vererek bir süre sohbet etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, illerin ekonomisi için OSB’lerin çok önemli olduğuna değindi. Vali Hacıbektaşoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti. Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’te yatırım hamlesine öncülük eden, iş insanlarının ikna edilmeleri konusunda büyük çaba harcayan Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’ya ve iş adamlarına yatırımları ve ziyaretleri için teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Bitlis’teki kayak hakemliği kursuna 172 kişi katıldı

2021-02-08 00:00 - Diyarbakır

Uyuşturucu tacirleri polisten kaçamadı

2021-02-08 00:00 - Diyarbakır

Siirt TSO’dan yatırım hamlesi

2021-02-09 00:00 - Diyarbakır

Ağır ticari araçlar denetlendi

2021-02-08 00:00 - Diyarbakır

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Kuveyt’te

2021-02-09 00:00 - Diyarbakır

Bu oyuncak 300 yıllık

2021-02-02 00:00 - Diyarbakır

Karaköprü zabıtasından pandemi denetimi

2021-02-05 00:00 - Diyarbakır

Sağlık çalışanlarını anladılar, anlattılar

2021-02-04 00:00 - Diyarbakır

Malatya’da 75 yaş üzeri 3 bin kişi Covid-19 oldu

2021-02-07 00:00 - Bilim ve Teknoloji

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert: ″Teknik Direktör konusunda Hikmet Karaman ile prensipte anlaşma sağlanmıştır. Yeni hocamız akşam Ankara’da olacaktır.″

2021-02-09 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Diyarbakır’da Gümüş Rekora Koştu

15:10 - Diyarbakır

Amedspor Bodrum FK Deplasmanına Hazır

14:39 - Diyarbakır

Çermik’te Doğal Lezzetler Kışa Damga Vuruyor

14:37 - Diyarbakır

Diyarbakır’da düğün sonrası havai fişek faciası

14:23 - Diyarbakır

Diyarbakır İç Kale’de 100 Yıllık Sessizlik Bozuldu

14:21 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Kupada Aslan Kükredi: Galatasaray’dan Başakşehir’e Tarihi Zafer

22:46 - Spor

Diyarbakır’da Gümüş Rekora Koştu

15:10 - Diyarbakır

Amedspor Bodrum FK Deplasmanına Hazır

14:39 - Diyarbakır

Çermik’te Doğal Lezzetler Kışa Damga Vuruyor

14:37 - Diyarbakır

Diyarbakır’da düğün sonrası havai fişek faciası

14:23 - Diyarbakır