?>

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Toplantıda, Tıp Fakültesinin 4. ve 5. sınıflarının gelecek yılki eğitim, müfredat, ofis, sınıf ve ihtiyaç duyulan diğer ekipman ihtiyaçlarının hazırlanmasına ilişkin konular ele alındı.

Güncel - 3 yıl önce

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak başkanlığında, üst yönetim ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcıları ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimi ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat Şındak; “Tıp Fakültemizin 4. ve 5. sınıflarının gelecek yılki eğitim, müfredat, ofis, sınıf ve ihtiyaç duyulan diğer ekipman ihtiyaçlarının hazırlanmasına ilişkin konuları ele aldı. Afiliasyon protokolü çerçevesinde öğrencilerimizin eğitimine ilişkin ihtiyaç duyulan; araç, gereç ve fiziki mekân ile ilgili bütün ihtiyaçlar Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanacağını, bunun dışında eğitimle ilgili olarak gerekli görülen öğretim üyesi ihtiyacı ve müfredatla ilgili çalışmalar ise Tıp Fakültesi tarafından yürütülmekte olduğunu belirtti.
Şındak, Eğitimlerine Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde devam eden Tıp Fakültesi öğrencilerinin iyi yetişmeleri ve gerekli deneyim becerisini kazanabilmeleri için gerekli olan akademik kadrolarımızı tamamlamak suretiyle her anlamda sağlık alanında ihtiyaç duyulan doktorların yetiştirileceğini ifade etti.
Şındak,"2022-2023 eğitim yılında Tıp Fakültesinin 4.sınıf öğrencilerinin uygulamalarını Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gördüğünü, 2023-2024 eğitim yılında Tıp Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin de uygulamalı eğitimlerini Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde gerçekleştireceklerini söyledi.
 Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve ekibine şimdiden yapacakları çalışmalar ve katkılar için teşekkürlerini iletti. (İLKHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Son 10 günde 40'a yakın PKK elamanı öldürüldü

2023-05-03 15:32 - Güncel

Otomobil park halindeki araca çarptı: 1 ölü

2023-05-05 11:17 - Güncel

Çiftçilere tarımsal destekleme ödemesi

2023-05-05 15:00 - Güncel

Diyarbakır merkezli terör örgütü DEAŞ operasyonunda 13 tutuklama

2023-05-09 16:14 - Güncel

Siirt’te çayda mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

2023-05-06 11:05 - Güncel

Trafik çilesini bitirecek dev proje hizmete girdi

2023-05-06 12:08 - Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak

2023-05-07 11:31 - Ekonomi

Şanlıurfa’da feci kaza: 6 ölü, 1 yaralı

2023-05-07 17:42 - Güncel

Köye dönüşlerle beraber tel örgü satışları hızlandı

2023-05-06 16:45 - Güncel

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde sel: 176 ölü

2023-05-05 23:58 - Dünya

İlgili Haberler

Vali Özkan’dan koruyucu aile çağrısı

11:17 - Güncel

Efeler Belediyesi’nin evde bakım hizmetlerine talep artıyor

13:04 - Güncel

Deprem bölgesindeki işitme kayıplı çocuklara umut olan proje

13:05 - Güncel

Termal Hamamı’nda çalışmalar hızla devam ediyor

13:08 - Güncel

Beklenen çalışma başladı

13:15 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da Görev Değişimi

16:40 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Trafik Denetimlerinde Ceza Yağdı

16:24 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Doğal Ürünler Tezgâhların Gözdesi Oldu

16:12 - Diyarbakır

Kentin Asırlık İçecekleri İlgi Görüyor

16:09 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Akşamların Vazgeçilmez Durağı

16:07 - Diyarbakır