?>

Siirt'te yetim, muhtaç ve Gazze'deki Müslümanlar yararına kermes açıldı

Umut Kervanı Siirt'te yetim, muhtaç, ihtiyaç sahibi aileler ve Filistinli Müslümanlar yararına 4 gün sürecek olan kermes açtı

Güncel - 3 yıl önce

Siirt'te yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği tarafından, fakir ve muhtaç aileler ile Gazze'de işgalci Siyonistlerin katliamına maruz kalan Filistin halkına destek amacıyla kermes açıldı.
Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.
Bugün açılan ve 17 Ekim Salı gününe kadar devam edecek olan kermeste gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik ve zücaciye, yöresel ev yemekleri ve çeşitli ürünlerin yer aldığı reyonlar bulunuyor.
4 gün devam edecek ve saat 10.00 ila 22.30 arasında açık olan kermese halkın yoğun bir ilgi gösterdiği görülürken, kermesten elde edilecek olan gelir ile fakir ve muhtaç aileler ile Gazze'de siyonist katiller tarafından acımasızca katledilen Filistin halkına yardımda bulunulacağı belirtildi.
"Siirt halkını 4 gün sürecek kermese davet ediyoruz"
Her yıl düzenli olarak fakir ve muhtaçlar yararına düzenledikleri kermesin bugün itibarı ile başladığını ifade eden Umut Kervanı Siirt Başkanı Ramazan Tokdemir, "Kermesimiz 4 gün boyunca açık olacak ve buradan gelen bütün gelir fakir, muhtaç ile Gazze'deki kardeşlerimize gönderilecek. Buraya gelen bütün ürünleri nakde çevireceğiz. siyonistler büyük bir soykırım uyguluyor. Maalesef İslam ülkelerinin liderleri sessizliğini koruyor. Vakıf olarak gücümüz nispetinde kardeşlerimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizim elimizden de bu geliyor. Siirt halkın 4 gün sürecek olan kermese davet ediyoruz. İsteyen yemek, giysi, ayakkabı getirebilir." çağrısında bulundu (İLKHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’da 97 kilo toz esrar ele geçirildi

2023-10-11 11:02 - Diyarbakır

Gazze'ye yönelik saldırılar bugün TBMM'de görüşülecek

2023-10-12 09:31 - -

Şanlıurfa'da TIR kazası: 1 yaralı

2023-10-09 11:56 - Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nda konuştu

2023-10-13 20:19 - Dünya

Tıp Fakültesi hastanesinde bomba alarmı: Acil servis boşaltıldı

2023-10-11 12:33 - Güncel

Dünya Alimler Birliğinden "Kardeşlerinizi katillere bırakmayın" çağrısı

2023-10-12 10:38 - Dünya

Diyarbakır’da 303 kilo skunk ele geçirildi - VİDEOLU

2023-10-13 10:34 - Güncel

Meteoroloji'den 12 il için sağanak ve fırtına uyarısı

2023-10-10 08:10 - Güncel

İstanbul'da bugün "Büyük Filistin Yürüyüşü" yapılacak

2023-10-14 08:50 - Güncel

Öğrenci servis aracı ile otomobilin karıştığı kazada 10 kişi yaralandı

2023-10-07 20:47 - Güncel

İlgili Haberler

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Amasya’daki görevine başladı

11:28 - Güncel

550 rakımda karpuz ve balkabağı yetiştiriyorlar

11:33 - Güncel

Türkeli'de boğulma riskine karşı alarm verildi

11:48 - Güncel

Belediye ekiplerinin asfalt çalışmaları drone ile havadan görüntülendi

11:55 - Güncel

Türkiye’nin nüfusu 86 milyonu aştı

12:18 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da 45 derece sıcakta bile vazgeçilmiyor

14:35 - Diyarbakır

Çermik’te kızının hatırasını yaşatmak için hayır çeşmesi yaptırdı

13:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da sobacılığın rotası değişti

13:02 - Diyarbakır

Diyarbakır surlarında dikkat çeken mesaj

11:58 - Diyarbakır

Yaz Kur’an Kursunda 97 Öğrenci İçin Anlamlı Final

11:47 - Diyarbakır