?>

Sultanbeyli’de Aydos Kafe açıldı, ilk kahveleri Başkan Ali Tombaş ikram etti

Sultanbeyli Kent Meydanı’nda bulunan Aydos Kafe yoğun bir katılım ile açıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş açılışa katılan vatandaşlara kahve ikram etti.

Güncel - 1 yıl önce

Sultanbeyli Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda yapımı tamamlanan Aydos Kafe’nin açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa; Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş da katıldı.

Gençler başta olmak üzere kahve severlerin gözde mekanlarından biri olacak Aydos Kafe’nin ilk kahvelerini Başkan Ali Tombaş ikram etti. Kahvelerini alan vatandaşlar Başkan Tombaş ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Cafe Latte, cappuccino, espresso gibi pek çok kahve çeşitlerinin yer aldığı Aydos Kafe de, yaz aylarında da soğuk kahve çeşitleri satışa sunulacak.

"Sosyal mekanlar yaygınlaşacak"

Gençlere yönelik sosyal hizmetlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Tombaş, "En fazla genç nüfusa sahip ilçelerden biriyiz. Gençlerimiz bizim kıymetlimiz. Bugün gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza kahve ikram ediyoruz. Bizim gençliğimizdeki çay geleneği şimdi kahveye dönüştü. Onlara da Sultanbeyli Kent Meydanı’nda Aydos Kalemizin ismiyle bir marka oluşturarak Aydos Kafe’yi gençlerimizin hizmetine açmış olduk" dedi.

Bir kahve 32 lira

Gençler, vatandaşlar rahatlıkla alabilsin diye fiyatları oldukça aşağıda tuttuklarını söyleyen Başkan Tombaş, "Sosyal belediyecililk anlayışımızın bir gereği olarak fiyatlarımızı piyasanın oldukça altında bir fiyatta tuttuk. Kahve çeşitlerimiz 40 TL’den satılacak. Üstelik Sultanbeyli Kart sahiplerine ilave yüzde 20 indirim de uygulanacak. Böylece 32 TL’den kahvelerini alabilecekler." dedi.

"Kahvesi güzel, fiyatı da bayağı iyi"

Aydos Kafe’nin açılışında kahve alan Ceyda Orak, "Ben güzel buldum. Tam gençlere yönelik bir kafe. Kahvemizi alıp gezebiliriz ya da ders çalışabiliriz. Arkadaşlarımızla gelebileceğimiz bir kafe. Kahvesi de güzel. Fiyatlar da bayağı iyi" dedi.
Abdul Samet Kaya - Cem Güney Kılıç
Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Basketbol ING Erkekler Türkiye Kupası’nda olaylı yarı final

2025-02-15 00:07 - Spor

I. Bartholomeos’dan İznik’e önemli ziyaret

2025-02-10 17:27 - Kültür Sanat

Aydın’da kaçak sigara operasyonu

2025-02-13 20:28 - Asayiş

Basketbol ING Erkekler Türkiye Kupası: Fenerbahçe: 89 - Galatasaray: 74

2025-02-14 23:57 - Spor

Depremzede ailenin kaldığı konteynerda yangın çıktı

2025-02-11 19:43 - Asayiş

Beyoğlu’nda 4 katlı binada elektrik sobasından yangın çıktı

2025-02-10 00:13 - Asayiş

Akasya AVM’de yangın paniği

2025-02-11 22:17 - Asayiş

Çorum’da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

2025-02-10 20:07 - Asayiş

Amatör maçta oyundan atılan futbolcu hakemi bıçakladı

2025-02-10 00:47 - Asayiş

Çanakkale’de 240 litre sahte içki ele geçirildi

2025-02-10 00:18 - Asayiş

İlgili Haberler

Babalar Günü’nde duygulandıran görüntüler

09:42 - Güncel

Çıralı Obruk Gölü son yağışlara rağmen su tutmadı

09:22 - Güncel

Kadın Esnaf Akrep'e bidon içinde bakıyor

09:24 - Güncel

Kahvehane müdavimlerine Yargıtay’dan kötü haber

09:29 - Güncel

Her gün özel kızını okula getiren babaya duygulandıran sürpriz

09:33 - Güncel

Günün Manşetleri

17 Yıllık Kayıp Dosyasında Şok Gelişme

16:31 - Diyarbakır

Mahmut İrtem’den Suriye Kürtlerinin Son Yüzyılına Mercek Tuttu

16:22 - Diyarbakır

Kayıp Vedat Karabulut İçin Zamana Karşı Yarış

15:14 - Asayiş

Mahmut İrtem’den Diyarbakır Olay’a Anlamlı Ziyaret

14:35 - Diyarbakır

Çermikli Hacılar Kutsal Topraklardan Döndü

13:51 - Diyarbakır