?>

Tokat’ta halk ekmek büfeleri 1 Mart’ta hizmete giriyor

Tokat Belediyesi, ’Üretken Belediyecilik’ vizyonuyla 1 Mart’tan itibaren vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmeğe erişimini sağlamak amacıyla Halk Ekmek projesini hayata geçiriyor.

Güncel - 1 yıl önce

Tokat Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha hayata geçiriyor. Belediye; ’Üretken belediyecilik’ vizyonu doğrultusunda vatandaşların sağlıklı, hijyenik ve ekonomik ekmeğe erişimini kolaylaştırmayı hedefleyen Halk Ekmek projesini 1 Mart Cumartesi günü başlatıyor. Projeyle birlikte dar gelirli vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamaları sağlanarak, sosyal dayanışma güçlendirilecek. Tokat Belediyesi Halk Ekmek modern üretim tesislerinde hijyen standartlarına uygun şekilde üretilen ekmekleri, belirlenen büfelerde satışa sunacak.
Halk ekmek büfeleri, Tokat’ın farklı mahallelerinde vatandaşların hizmetine sunulacak. İlk büfeler, 1 Mart Cumartesi günü itibarıyla Cami-i Kebir Mahallesi Sulusokak 14. Sokak, Mahmutpaşa Mahallesi Fevzi Çakmak Paşa 14. Sokak, Devegörmez Mahallesi Behzat Bulvarı, Gülbaharhatun Mahallesi Behzat Bulvarı, Bahçelievler Mahallesi Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi No:83/1 ve Derbent Mahallesi Derbent Caddesi No:45/A adreslerinde yer alacak.
"Vatandaşımız en temel ihtiyacı ekmeğe sağlıklı, hijyenik ve uygun fiyatla alaşacak"
Halk Ekmek projesinin Tokat’ta sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir adımı olduğunu belirten Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Biz belediyeciliği yalnızca altyapı ve üstyapı hizmetlerinden ibaret görmüyoruz. Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın refahını, huzurunu ve yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Halk Ekmek projemiz de bu anlayışın bir sonucudur. Amacımız, vatandaşımızın en temel ihtiyacı olan ekmeğe sağlıklı, hijyenik ve uygun fiyatla ulaşmasını sağlamak" dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Acun Ilıcalı: "Biz arı kovanına çomağı soktuk"

2025-02-25 01:28 - Spor

Kars’ta hasta buzağısını aracıyla veterinere getirdi

2025-02-22 14:48 - Güncel

Marka hakkı ihlali nedir!

2025-02-21 16:06 - Bilim ve Teknoloji

2025'te Madeni Para Üretimi Dönüşüme Giriyor

2025-02-21 14:00 - Ekonomi

Diyarbakır'ın en zenginleri nerede yaşıyor

2025-02-18 14:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Boşanma Sayısı 55 Kat Arttı!

2025-02-24 15:43 - Diyarbakır

Patlayan su borusundan fışkıran sular görsel şölene dönüştü

2025-02-24 23:13 - Güncel

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Anlatım

2025-02-24 20:42 - Spor

Diyarbakır’da Ramazan Pidesi Fiyatlarında Değişiklik Yok

2025-02-23 15:31 - Diyarbakır

Ahlat Devlet Hastanesine yeni bilgisayarlı tomografi cihazı kazandırıldı

2025-02-19 14:53 - Sağlık

İlgili Haberler

Türkiye'den KKTC kararı

13:25 - Güncel

TVHB Başkanı Eroğlu: tüm meslektaşlarımızı anıyoruz

10:57 - Güncel

Obruk tehdidi sürüyor

10:58 - Güncel

Çocuklar bu projeyle teravihe koşuyor

11:00 - Güncel

Eber Gölü’nden sevindirici haber geldi

11:00 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Şüpheli Cisim Paniği

16:09 - Diyarbakır

Bağlar’daki bina sağlam çıktı

15:55 - Diyarbakır

Diyarbakır'da 1 ayda 348 kişi yaralandı

15:48 - Diyarbakır

Diyarbakır Ulu camii çevresi dilencilerden temizlendi

15:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Hz. Süleyman camii’nde elektrik akımı iddiası

14:58 - Diyarbakır