?>

Turkcell’den müşteri odaklı yeni uygulama

Ekonomi - 1 yıl önce

Turkcell, müşterilerin aylık paketlerinden artan internet, dakika ve SMS’leri puana dönüştüren yeni uygulamasını tanıttı.
Türkiye’nin önde gelen teknoloji markalarından Turkcell, müşterilerin aylık paketlerinden artan internet, dakika ve SMS’leri puana dönüştüren yeni uygulamasını tanıttı. Turkcell müşterilerinin, fatura kesim tarihinde paketlerinden artan internet, dakika ve SMS’leri puana dönüşerek "Tumbara" ismi verilen kişiye özel dijital bir kumbarada birikiyor. Turkcell’liler diledikleri zaman, biriken puanlarla Turkcell uygulamasındaki Tumbara kataloğundan istedikleri günlük/haftalık internet, dakika, SMS paketleri, yurtdışı paketleri gibi hediyeleri seçerek kullanma imkânına sahip olacaklar.
Yapılan açıklamaya göre; kullanılmayan her MB/DK/SMS karşılığının 1 puan olduğu Tumbara’nın lansmanı kapsamında, ilk ay servisi aktif hale getiren aboneler 15 bin hediye puan kazanıyor. Bunun yanı sıra müşterilerin doğum günleri ve Turkcell’e katılım yıldönümlerinde 30 bin puan daha kazanma fırsatı da kampanyada yer alıyor. Kullanıcıların Turkcell’li oldukları toplam yıla göre de ek puanlar hediye edilecek.
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç yeni uygulamayla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Turkcell olarak müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarıyla her zaman yakından ilgileniyor ve ‘Turkcell Çözer’ anlayışıyla çözümler üretiyoruz. Yenilikçi bir uygulama olan ‘Tumbara’ servisi, müşterilerimizin paketlerinden kalan GB, SMS ve dakikalarını değere dönüştürerek hem tasarruf hem de verimlilik sağlıyor. Turkcell’liler Tumbara’da her ay fatura kesiminden itibaren biriken puanları ile diledikleri zaman günlük ya da haftalık internet, yurt dışı paketi ya da SMS, dakika paketi gibi seçenekler arasından istedikleri hediyeyi alabiliyorlar. Tamamen ücretsiz ‘Tumbara’ için müşterilerimizin tek yapması gereken Turkcell uygulaması üzerinden servisi aktive etmek. İlk aşamada bireysel faturalı müşterilerimize açık olan bu servis, çok yakın zamanda kurumsal müşterilerimiz için de kullanıma açılacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de hayatı kolaylaştıran çözümlerimizle Turkcell’lilerin yanında olmaya devam edeceğiz."
Ata Demirer’den "Tumbara"ya özel reklam filmi
Reklam filmi, paketinden kalanların ay sonunda silinmesini dert eden müşterilerin beklentileri üzerinden somut bir iç görüyle hazırlandı. Filmde Ata Demirer’in canlandırdığı karakter, ay sonunda yanan GB’larıyla ilgili duygularını "Allahım Neydi Günahım" şarkısıyla anlatıyor. 80’ler dönemindeki arabesk filmlerinden esintiler taşıyan reklamda Ata Demirer, özel makyaj teknikleriyle dönem sanatçılarını anımsatan bir karaktere büründü. Ata Demirer reklam filminde yer alan sözü ve bestesi Kayahan’a ait olan şarkıyı Taşkın Sabah yönetiminde seslendirdi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’da JASAT’tan Suçlulara Darbe: 37 Yıl Cezalı 3 Kişi Yakalandı

2025-05-30 15:06 - Diyarbakır

Siverekli Anne 11 yıldır evladını hasretle bekliyor

2025-05-28 13:16 - Diyarbakır

Tertemiz Kaynak Suyu Dikkat Çekiyor

2025-06-02 00:26 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Düğünlerin Yeni Adresi Billiz Wedding Palace

2025-06-01 12:04 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yılanların dansı görüntülendi

2025-05-28 10:07 - Diyarbakır

Bismil’de Dicle Nehri Üzerindeki Adacıklarda Uyuşturucu Operasyonu

2025-05-31 22:10 - Diyarbakır

Kocaköy’de Bin Dönüm Buğday ve Arpa Alevlere Teslim Oldu

2025-06-01 15:26 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kayaş ve Oğuz aileleri barıştırıldı

2025-05-29 16:14 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur'da tır alev alev yandı

2025-05-28 13:56 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Dicle Fest'te Enerji ve Bilim Seferberliği

2025-05-28 16:33 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Türkiye’nin kaliteli tütünü tarihe karışıyor

09:53 - Ekonomi

KSO, 7 yıldızlı hizmet veren Türkiye’deki tek sanayi odası oldu

10:00 - Ekonomi

STB’nin hizmet kalitesi akreditasyon ile tescillendi

10:00 - Ekonomi

TÜVTÜRK’ten motosiklet sürücülerine güvenli sürüş için muayene çağrısı

10:03 - Ekonomi

Başkan Sekmen: "Yol medeniyettir, kalkınmadır, üretimdir"

09:06 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Sur’da Seyyar Satıcılara Son Çağrı

16:26 - Diyarbakır

Bir dönemin mahalle kültürü sessizce kayboluyor

15:24 - Diyarbakır

Diyarbakır, Türkiye'de Bir İlke Daha İmza Attı

15:13 - Diyarbakır

45 Derece Sıcağa Rağmen Çekiçler Susmuyor

14:31 - Diyarbakır

SGK'dan Prim Borçlularına Nefes Aldıracak Düzenleme

13:19 - Diyarbakır