?>

Ülker’de üst düzey atama

Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker’in satış organizasyonunda görev değişimi yaşandı. Şirketin Satış Başkan Yardımcılığı görevine Kayhan Zenginoğlu getirildi.

Güncel - 8 ay önce

Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker’in satış organizasyonunda görev değişimi yaşandı. Şirketin Satış Başkan Yardımcılığı görevine Kayhan Zenginoğlu getirildi.

Şu anda Satış Başkan Yardımcısı görevini yürüten Ahmet Şenel ile Kayhan Zenginoğlu, Ocak 2026’da görev devri sürecinde birlikte çalışacak. Oryantasyon sürecinin ardından ocak ayı sonunda Şenel, görevini Kayhan Zenginoğlu’na devredecek. Kayhan Zenginoğlu şirketin satış süreçlerinden sorumlu olacak ve doğrudan Ülker CEO’su Özgür Kölükfakı’ya raporlayacak.

"Zenginoğlu’nun birikimi şirketimize değer katacak"

Görev değişimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ülker CEO’su Özgür Kölükfakı, "33 yıllık kariyeri boyunca Türkiye’de ve yurt dışında önemli görevlerde bulunan Kayhan Zenginoğlu, şirketimizin satış stratejilerini yeni yaklaşımlarla şekillendirip sahada etkin şekilde hayata geçirilmesine liderlik edecek. Deneyimli satış ekibimizin, teknolojinin sunduğu fırsatlarla yeni yetkinlikler kazanmasını, müşteri odaklı yaklaşımımızın sahada daha da güçlenmesini sağlayacak. Zenginoğlu’nun satışta global bilgi birikimi ve yönetim tecrübesinin şirketimize değer katacağına inanıyorum. Bu vesileyle, 31 yıl boyunca Ülker’in büyümesine, markalarımıza ve ticari yapımıza çok kıymetli katkılar sunan Ahmet Şenel’e teşekkür ediyor ve bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum" dedi. "Satış organizasyonumuzun etki alanını daha da genişleteceğiz"

Yeni göreviyle ilgili görüşlerini paylaşan Kayhan Zenginoğlu ise şunları söyledi:"Ülker gibi köklü, yenilikçi bir şirkete katılmaktan büyük mutluluk, heyecan ve onur duyuyorum. Ülker’in global vizyonu doğrultusunda, satış organizasyonunun güçlü etki alanını daha da genişletmek, sahadaki uygulamalarla fark oluşturmak üzere ekip arkadaşlarımla beraber çalışmak için sabırsızlanıyorum."

Kayhan Zenginoğlu kariyeri boyunca farklı ürün kategorilerde ve satış kanallarında görev aldı. Unilever’de 33 yılı aşkın süre çalışan Zenginoğlu, son olarak The Magnum Ice Cream Company Pakistan Genel Müdürü ve aynı zamanda Global Dondurma Ev Dışı Tüketimi Transformasyon Lideri olarak görev yapmıştı.
KAYNAK : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

2026’ta Engelli Vatandaşlara ÖTV Muafiyetli Araç Alımında Üst Limit Artırıldı

2026-01-02 11:05 - Ekonomi

Diyarbakır’da Soğuk Hava ve Kar Yağışı Pazarlarda Büyük Durgunluğa Sebep Oldu

2025-12-31 12:05 - Diyarbakır

Ağrı’da Sibirya Soğukları Etkisini Artırdı

2025-12-31 10:27 - Bölge

1999–2008 Arası SGK Girişi Olanlara Emeklilik Uyarısı: Şartlar Netleşiyor

2026-01-04 14:20 - Ekonomi

Gaziantep 2025’i 10 milyar dolar ihracat eşiğini aşarak kapattı

2026-01-04 09:46 - Ekonomi

Patnos’ta kar hayatı durdurdu

2026-01-01 11:40 - Bölge

Son dakika: Elazığ'da korkutan deprem!

2026-01-04 14:12 - Bölge

TikTok’ta Namazla Dalga Geçen Gençlere Tepki Yağdı

2026-01-05 13:27 - Güncel

Ahmet Türk'e iki kötü haber birden! Süre yeniden uzatıldı

2026-01-03 14:14 - Siyaset

ABD Türkiye'deki vatandaşlarına deprem uyarısı yaptı!

2026-01-03 14:37 - Bölge

İlgili Haberler

Turşuluk salatalık hasadı sürüyor

11:07 - Güncel

Vali Sözer, Şehit Ekrem Pehlivan’ın ailesini ziyaret etti

10:05 - Güncel

Başkan Durgut, İçişleri Bakanı Çiftçi ile bir araya geldi.

10:06 - Güncel

Motosiklet sürücülerine ’Reflektif Yelek Giy’, ’Görünür Ol’ uyarısı

10:06 - Güncel

Vali Sözer, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelini kabul etti

10:07 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da 4 Araçlı Zincirleme Kaza: 6 Kişi Yaralandı

15:32 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 80 yaşında, yarım asırlık tutkusundan vazgeçmiyor

15:13 - Diyarbakır

BİK'ten Diyarbakır Bölge İdare Mahkemesi’ne Ziyaret

15:04 - Diyarbakır

Diyarbakır Ergani’de otomobil tarlaya uçtu: 1 yaralı

12:57 - Diyarbakır

Diyarbakır’da gören bir daha bakıyor

12:37 - Diyarbakır