?>

Vali Çiftçi kendi rekorunu yeniledi

Güncel - 1 yıl önce

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Birbirimize Candan Bağlıyız Pasinler" kan bağışı kampanyasında rekorunu yenileyerek 43. kez kan bağışında bulundu.
Vali Mustafa Çiftçi, bir dizi programlar kapsamında Pasinler İlçesi’ne bir ziyarette bulundu.
Program kapsamında ilk olarak İl Hayvanları Koruma Kurulu’nun Mayıs Ayı Toplantısı’na başkanlık eden Vali Çiftçi, sahipsiz hayvanların popülasyonunun kontrol altına alınmasına yönelik çalışmalar, yerel yönetimlerin bu konudaki sorumlulukları ve Pasinler’de kurulması planlanan hayvan bakımevi için belirlenen alanın uygunluğu gibi konuların değerlendirildiği toplantıyı yönetti.
Toplantının ardından Erzurum Valiliği himayesinde; Pasinler Kaymakamlığı, Pasinler Belediye Başkanlığı ve Kızılay Doğu Anadolu Kan Merkezi iş birliğiyle düzenlenen "Birbirimize Candan Bağlıyız Pasinler" Kan Bağışı Kampanyası’na katılan Vali Mustafa Çiftçi, 43. kez kan bağışında bulunarak kendi rekorunu yeniledi. Kampanyaya vatandaşların ilgisi büyük olurken, etkinlik alanında çocuklara özel müzik dinletisi, yüz boyama, palyaço gösterileri gibi renkli aktiviteler de gerçekleştirildi.
Kan bağışının ardından Vali Mustafa Çiftçi, Pasinler ilçesinde faaliyet gösteren Uzmanlar Doğu Anadolu Özel Eğitim Rehabilitasyon ve Sağlık Merkezinde incelemelerde bulundu. Merkez’de sunulan eğitim destek hizmetlerini yerinde değerlendiren Vali Çiftçi, öğrenci ve eğitmenlerle sohbet etti.
Kale Blok Bims Üretim Tesisleri’nde incelemelerde bulundu
Ziyaret programı kapsamında Vali Çiftçi, Kale Blok Bims Üretim Tesisleri’ni de gezdi. Firma yetkililerinden fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Çiftçi’ye, Kaleblok Bims Hafif Yapı Elemanları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver eşlik etti. Tanrıver, 2005 yılında kurulan tesisin 250.000 m’lik alan üzerinde faaliyet gösterdiğini ve ürünlerinin 15 ülkeye ihraç edildiğini belirtti. Şirketin üretim portföyünde bims bloklar, asmolen bloklar, dolu plakalar, perlit ürünleri ve yapı kimyasallarının bulunduğu; üretimin ise ulusal ve uluslararası standartlara uygun şekilde tam otomatik sistemlerle yapıldığı ifade edildi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır Surlarına izinsiz pankarta polis 'dur dedi'

2025-05-29 10:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’dan Avrupa’ya Su Tasarrufu Dersi

2025-05-29 15:14 - Diyarbakır

UEFA Konferans Ligi Kupası Chelsea’nin

2025-05-29 00:02 - Spor

Adıyaman’da havuza düşen inek kurtarıldı

2025-05-31 00:27 - Asayiş

PKK'nın Feshiyle Diyarbakır’da Turizm Patlaması

2025-05-29 15:00 - Diyarbakır

Türkiye’nin savunma kabiliyeti göz doldurdu

2025-05-29 12:28 - Diyarbakır

Samanlıkta başlayan yangın ahşap eve sıçradı

2025-05-30 00:33 - Asayiş

Engelli Hizmetleri Koordinasyon Merkezi’nde ekim zamanı

2025-05-29 09:13 - Sağlık

El freni çekilmeyi unutulan araç kazaya böyle karıştı

2025-05-26 11:48 - Asayiş

Dörtyol’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

2025-05-27 01:22 - Asayiş

İlgili Haberler

İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu

09:50 - Güncel

ADÜ Rektörü Kent, devam eden çalışmaları inceledi

09:53 - Güncel

Bilecik’te emekli olan polis memuru Taner’e plaket takdim edildi

09:53 - Güncel

Meteoroloji'den 19 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı

10:29 - Güncel

Van semalarında hilal ay ve Venüs’ten görsel şölen

00:06 - Güncel

Günün Manşetleri

Halı sahada kavga Diyarbakır dahil 3 ili kaçırdı

01:36 - Diyarbakır

Diyarbakır Ulu Camii’nde Asırları Aşan Zaman Tanığı

23:22 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Kalbi Ulu Cami, Yaz Akşamlarında Ziyaretçi Akınına Uğruyor

23:17 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Karpuz Fiyatları Çakıldı: Kilosu 15 Liraya Kadar Geriledi

23:12 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kavurucu Sıcaklık: Termometreler 42 Dereceyi Gördü

23:07 - Diyarbakır