?>

YAŞ üyeleri Anıtkabir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesinde Şura üyeleri ile birlikte Anıtkabir’de mozoleye çelenk bıraktı..

Güncel - 4 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesinde Şura üyeleri ile birlikte Anıtkabir’de mozoleye çelenk bıraktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki Şura üyeleri; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte aslanlı yoldan Anıtkabir’e geldi. Erdoğan’ın mozoleye çelenk koymasından sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı çalındı. Erdoğan, beraberindeki heyet ile birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı: “Aziz Atatürk, YAŞ üyeleri olarak 2021 yılı toplantısı vesilesiyle bir kez daha huzurunuzdayız. Türkiye Cumhuriyeti’ni işaret ettin şekilde muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkartmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm dünyayı derinden sarsan korona virüs salgınına rağmen Türkiye ekonomiden savunmaya, üretimden sağlığa kadar pek çok alanda önemli başarılara imza atmaktadır. Bu süreçte TSK, yurt içinde ve yurt dışında icra ettiği başarılarla, operasyonlarına, milletimize güven aşılamak suretiyle devam ediyor. Ruhun şad olsun." Törenin tamamlanmasının ardından Şura üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçti. Terfi ve atama gündemiyle toplanacak olan Şura sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklama yapması bekleniyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Tokyo Olimpiyatları’nda vaka sayısı 259’a yükseldi

2021-08-01 00:00 - Sağlık

Çarşamba 55 bin 555 aşı için kolları sıvadı

2021-07-30 00:00 - Sağlık

100 fidan bağışı yapana bir kilo baklava bedava

2021-08-01 00:00 - Ekonomi

Kardeşi teslim oldu ama o evlat nöbete devam ediyor

2021-08-03 00:00 - Güncel

Kamu taşınmazlarının kullanım hakkı kiraya verilecektir

2021-07-28 00:00 - -

Kaybettiği kimliği 70 yaşındaki çiftçinin kabusu oldu

2021-07-29 00:00 - Güncel

Elazığ İl Sağlık Müdürü Polat: ″Pandemi yoğun bakım doluluk oranları yüzde 54 civarlarında, panikleyecek ve korkulacak bir durumumuz yok″

2021-07-30 00:00 - Güncel

Van’da selin yaraları sarılıyor

2021-08-02 00:00 - Güncel

Ailelerin direnişi zafere ulaşıyor

2021-07-29 00:00 - Güncel

12 ayrı hırsızlık yapan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

2021-08-01 00:00 - Güncel

İlgili Haberler

Orman dışı otluk alanda yangın

15:29 - Güncel

Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Bodrum'da Hastaneye Kaldırıldı!

15:28 - Güncel

CHP'nin Acı Günü: Eski Milletvekili Hayatını Kaybetti

15:26 - Güncel

Tanımlanamayan cisim ekipleri şaşkına çevirdi

15:22 - Güncel

Prof. Dr. Ahmet Ercan O İllere Dikkat Çekti! 7 Büyüklüğünde Deprem Olabilir!

15:22 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır Zerzevan Kalesi'nde Tarihi Restorasyon Çalışmaları Sürüyor

10:07 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 6 ilde Dev Operasyon

09:59 - Asayiş

Pedagoglardan Dijital Oyun Uyarısı

15:53 - Diyarbakır

Türk Kızılayı’ndan Dicle’de Kan Bağışı Seferberliği

15:45 - Diyarbakır

Diyarbakır Turizmi İçin Ortak Akıl

15:43 - Diyarbakır