?>

Yenişehir’den Girişimci Kadın Kooperatiflerine Eğitim

Yenişehir İlçe Belediyesi ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi iş Birliğinde Kadın Kooperatiflerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla Girişimci kadın kooperatiflerine yönelik eğitim verildi.

Eğitim - 3 yıl önce

Sedat IRMAK
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen ve Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesince desteklenen Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında, Yenişehir Belediyesi ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından düzenlenen Üretimin Gücü Birleşiyor Eğitim Programına Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Meryem Kaya, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat;   Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Batman illerinden kadın kooperatiflerinin temsilcileri ile Yenişehir Belediyesine bağlı merkezlerde kurslardan yararlanan kadınlar katıldı.
Kadın Kooperatiflerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Üretimin Gücü Birleşiyor Eğitim Programında katılımcılara Prof. Dr. Dilek Aykut Seymen ‘’Yoksulluğu Aşmada Sosyal Dayanışma Ekonomisi ve Kooperatiflerin Rolü’’,Kooperatif Uzmanı Alper Akbulut ‘’Dünyada Kooperatifçilik ve Finansmana Erişim’’, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Diyarbakır Saha Yöneticisi Mehmet Murat Candemir ‘’Geleceğini Kuran Genç Kadınlar’’, İnsani ve Sosyal Gelişme Genel Koordinatörü Adalet Budak Akbaş ‘’GAP İdaresi'nin Kadın Güçlenmesi Çalışmaları Kapsamında Kooperatifçiliğe Bakışı’’, DTSO Genel Sekreter Yardımcısı Meryem Özdemir ‘’Kadın Girişimcilere Verilen Desteklerin Tanıtılması’’, E-Ticaret/İhracat Uzmanı Oğuzhan Doğan ‘’Kooperatiflerin E ticaret Platformlarına Erişimi ve Süreç Yönetimi’’ ve İsmail Tırman ‘’Trendyol E ticaret Platformuna Erişimi ve Süreç Yönetimi’’ konusunda eğitim verdi. 
Başarı hikâyelerinin de anlatıldığı eğitim programında Üretimin Gücü Birleşiyor projesine eğitimleri ile destek veren konuşmacılara ve başarılı girişimci kadınlara Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel plaket verdi.
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Kalyon Stadı milli maça hazırlanıyor

2022-11-16 10:38 - Spor

Göbeklitepe Film Festivalinde ödüller sahiplerini buldu

2022-11-16 16:42 - Kültür Sanat

Oto tamircilerde “kış bakımı” mesaisi

2022-11-15 10:52 - Ekonomi

Diyarbakır’da Şehir Tiyatrosu’nun ‘Lotus’ oyunu seyirciyle buluşuyor

2022-11-17 16:01 - Kültür Sanat

Yenişehir’den Girişimci Kadın Kooperatiflerine Eğitim

2022-11-18 11:32 - Eğitim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz gazını önümüzdeki sene kullanmaya başlayacağız

2022-11-12 17:15 - Siyaset

Diyarbakır’da sıfır faizli tarımsal elektrik kredisine çiftçiler toplu başvurdu

2022-11-14 12:56 - Ekonomi

Evlat nöbetindeki anne: “Oğlumun peşini bırakmayacağım” (Videolu)

2022-11-14 12:56 - Güncel

D.Ü Rektörü Prof. Dr. Karakoç, Hukuk Fakültesi’nin taşınmasına son noktayı koydu

2022-11-14 15:30 - Eğitim

Dicle ilçesindeki sentetik futbol sahası FİFA standartlarında yapılıyor

2022-11-15 18:40 - Spor

İlgili Haberler

Öğrenciler hayvan müzesini ilgi ile gezdi

10:21 - Eğitim

Dumlupınar’da bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

09:59 - Eğitim

Hisarcık MYO’da "Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele" konulu eğitim düzenlendi

10:00 - Eğitim

Denizli’de yıllar sonra duygusal buluşma

21:56 - Eğitim

Okul müdürü iddialara cevap verdi

19:08 - Eğitim

Günün Manşetleri

DTSO’nun Desteklediği Yeni Takım Otobüsü Amedspor’a Teslim Edildi

16:18 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde Atçılık ve Hippoterapi Merkezi Açıldı

16:09 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kombiler gece ve gündüz nasıl ayarlanmalı?

13:28 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kar Ne Zaman Yağacak?

13:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Teknoloji Kullanımının Artışı Psikolojik Sorunları Tetikliyor

12:18 - Diyarbakır