USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

AK Parti'nin Emektar İsmi Enver Çiftçi Hayatını Kaybetti

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Diyarbakır'da yıllarca teşkilatın farklı kademelerinde aktif görev üstlenmiş ve dava arkadaşlarının "emektar" olarak andığı Enver Çiftçi, geçirdiği beyin kanamasının ardından hayatını kaybetti.

AK Parti'nin Emektar İsmi Enver Çiftçi Hayatını Kaybetti

Edinilen bilgilere göre, önceki gün sabah saatlerinde evinde fenalaşan Enver Çiftçi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktorların acil müdahalesiyle yoğun bakım servisine alınan Çiftçi, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AK Parti camiasında derin üzüntü

Siyasi hayatı boyunca dürüstlüğü, çalışkanlığı ve dava bilinciyle tanınan Enver Çiftçi’nin vefatı, sadece ailesini değil, yıllarca birlikte siyaset yaptığı yol arkadaşlarını da yasa boğdu. AK Parti’nin Diyarbakır’daki kuruluş sürecinde etkin rol oynayan ve birçok seçim döneminde sahada aktif çalışan Çiftçi’nin kaybı, teşkilat içerisinde büyük bir boşluk yarattı.

Taziye mesajları peş peşe geldi

Çiftçi'nin vefat haberinin duyulmasının ardından başta AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olmak üzere birçok partili isim sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımladı. Sevenleri ve dostları, Enver Çiftçi’nin adanmışlık dolu hayatını, “gerçek bir dava adamıydı” sözleriyle andı.

Diyarbakır Olay Gazetesi olarak, Enver Çiftçi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve AK Parti camiasına başsağlığı diliyoruz.