USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Bağlar’da Baba-Kız Sokakta Silahlı Saldırının Hedefi Oldu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde baba-kız, gündüz vakti yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis saldırganların peşine düştü.

Bağlar’da Baba-Kız Sokakta Silahlı Saldırının Hedefi Oldu

Bağlar ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, gündüz vakti mahalle sakinlerini korkuttu. Edinilen bilgilere göre, Körhat Mahallesi 150’nci Sokak’ta yürüyen Vezir S. (42) ve kızı Ela S. (8), henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Açılan ateş sonucu baba ve kızı yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavileri süren baba ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.